dannybrown
Legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
|
|
April 30, 2018, 08:50:28 PM |
|
hiçbirine kanmamak gerekiyor.Hepsi değil ama çoğunun amacı süni pump yaptırıp yüzde 10 falan kaldırım hayatlarına devam etmek.
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
April 30, 2018, 09:27:17 PM |
|
bunlar günde 20 tane şey yazıyorlar, sonra bazı günler içlerinden 1 tanesi tutuyor, o tutuna pinned yapıyorlar sabitliyorlar, kalanları siliyorlar
|
|
|
|
jhontwis
|
|
April 30, 2018, 11:30:37 PM |
|
Bazı fenomenler gerçekten iyi niyetli ve her dedikleride tutmadığı oluyor hemen linç etmemek lazım ama onların bir işareti ile yatırım yapmakta pek akla yatkın değil.
|
|
|
|
usakli64
|
|
May 01, 2018, 08:05:12 AM |
|
Ozellikle pump yapilan coini size aldirtanlara ve, birde analiz paylasanlara itibar etmeyiniz. Bu isin ne analizi olur ne de ongorusu. Uzun vadede artacak diyoruz o kadar.
|
|
|
|
acmrl
|
|
May 01, 2018, 08:36:08 AM |
|
Twitter fenomenlerinden aklı başında olanlar zaten gidin şu coini alın falan demez, şunu şunu araştırın ben aldım veya şu yüzden aldım derler, onun dışındakileri zaten takip etmeyin birine açıkça bunu al diyen varsa.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
May 01, 2018, 01:03:17 PM |
|
Herkes kendi tecrübesine ve bilgi birikimine göre hareket etmesi lazım fikir almak fayda sağlar fikirleri doğru değerlendirmek lazım ezbere duyum ile yatırım yapılmaz yapılmamalı.
|
|
|
|
heidikim
|
|
May 01, 2018, 03:08:31 PM |
|
Aynen fikir alma amaçlı takip edilebilir ama bu demek değildir ki hemen onların fikirlerine göre yatırım yapalım ya da coinleri bozduralım. Bazıları kendini ispatlamış cripto para etkinliklerinde bile katılımcı oluyorlar
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
May 01, 2018, 03:13:31 PM |
|
Yazılanlar ne için bilmiyorum ama 10 - 15 tane güvenilir hesap var. Temel analizleri de teknik analizleri de iyi.
|
|
|
|
andyge
|
|
May 01, 2018, 11:04:27 PM |
|
Onları fenomen yapan bizleeriz körü körüne takip ve her dediğini yapma konusunda kimseye suç atılamaz, adamlar kafalarına göre takılıyor söylenenleri araştırmak bizim işimiz olmalı.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
May 01, 2018, 11:31:06 PM |
|
Tavsiye alınabilir elbette ancak hacmi çok düşük coinlere dikkat etmek lazım illa gidip zorla tokatlanmamak lazım, biraz araştırma ile aşağı yukarı her coin için epey bilgi edinebilir.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
May 01, 2018, 11:39:54 PM |
|
Her koyun kendi bacağından asılır koyun musunuz kardeşim gitmeyin kimsenin peşine tavsiye alın ama uygularken kendinizde araştırın olay bu
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
Matthewww
|
|
May 01, 2018, 11:46:07 PM |
|
tavsiye alınmasında bir sakınca tabiki yok fakat araştırmayı kendin yapman lazım. adamlar seçiyorlar 7-8 coin. onları şişiriyorda şişiriyorlar. 2-3 taneside yükseldi mi de kendilerini yüceltiyorlar ben demiştim vs gibi.
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
May 02, 2018, 12:06:48 AM |
|
Herkes gibi aklıma ilk gelen McAfee oldu, spekülatörlerin babası olarak bıktırdı kendinden son aylarda. Twitterda önüne geleni değil ama belli başlı bir iki kişinin tavsiye ettikleri üzerine bireysel araştırmalar yapılabilir ancak herkes kendi aklıyla hareket etmeli. Milletin lafıyla hareket edilecek bir piyasada değiliz.
|
|
|
|
karl.bomonti
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 2
|
|
May 02, 2018, 11:43:12 AM |
|
kriptoparada fenomenlerin takip edilmeyeceğini ilk McAfee sayesinde öğrendim. İlk paylaşımı ile büyük sükse yaratmıştı. Lan dedim ben 3. açıklamasına yatırım yapıncaya kadar klasik pump açıklaması olduğunu farkettim ve vazgeçtim. iyi ki vazgeçmişim sonradan su üstüne çıktı zaten nasıl bir adam olduğu
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
May 02, 2018, 12:15:07 PM |
|
Bir çok fenomende bu durum gözlemlenebilir fakat çok iyi istisnalarda mevcut. Bir coine yatırım yapmadan önce insanın bazı kriterlerinin olması şart. Bunlar takımın niteliği , fikrin hayata entegre edilebilir oluşu ve gelecek vaat edip etmediği olabilir.
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
May 02, 2018, 12:16:52 PM |
|
Twitter'da yazan hiçbir şeye inanmayın desek daha doğru olur. Bunların çoğu sosyal medyadan ünlü olmaya çalışan varlıklardır. Kendilerine faydası olsa zaten bu işlerle uğraşmazlardı.
|
|
|
|
Rhego
|
|
May 03, 2018, 12:00:11 PM |
|
Buyrun taze taze dün yaşanan bir hadise 50k takipçisi olan selcoin isimli arkadaşla ilgili birseyler düşmüş ortaya. Bana özel mesaj atıp, “bir koin çıkartalım, bizim kitlemiz var, millete aldırırız” diyen kripto Twitter fenomeni kimdir?https://twitter.com/kriptoburak/status/991758840965328897ICO yapmaktan başlayıp kucoinde milletin kucagına nasıl Flixx bırakılmış hepsini görmüş olduk valla
|
|
|
|
hasyurt
|
|
May 03, 2018, 06:30:59 PM |
|
alayı bu tarz zaten hep kendilerini düşünür. hadi düşündüğünü geçtik milleti bari kazıklama. bazıları da takipçilerine iki coinim var söyleyeyim mi diyor. belli süre sonra söylüyor. akıllı insanımız diyor ki abi sen dedikten sonra coin yükseldi. helal olsun vesaire. hiç aklına gelmiyor takipçilerinin aldıkları ile küçük pump yaptıklarını. daha sonra o kurnaz zaten %15 i gördümü satıyor. 1 btc bastığını düşünün bakalım ne kadar kar elde ediyor. alayı g....t kendi araştırmanızı yapın. kimseden akıl fikir almayın. forum yeter de artar bile...
|
|
|
|
hiziridiyunusidi
Jr. Member
Activity: 308
Merit: 1
|
|
May 03, 2018, 07:59:29 PM |
|
Acemiyi tokatlıyo hepsi görüyorum, ama hakediyolar yani acıyorum diyemem adam başkasının aklıyla iş yapıyo, gözünü para hırsı bürümüş girmiş kim ne derse ona atlıyo, e sonunda kaybediyo tabi. İyi oluyo bence. İçlerinde bi kaç tane adam var sağlam gerisi fıs.
|
JAVVY │ An All-in-one Crypto Exchange
|
|
|
2run
|
|
May 03, 2018, 08:05:23 PM |
|
işini düzgün yapanlara lafım yok ama piyasa zaten yükselişe geçtiğinde %90 ı aynı tokenler üzerinden konuşuyoruz. ben bu işi iddaa maç satanlara benzetiyorum artık. facebook da önceden kendine tüm maç sonucunu paylaşan ve sadece kendi görebileceği şekilde ayarlayan.. maç bitince sadece doğru yanıtı genele açıp prim kasan insanlara gibi. twitter üzerinde doğru bilgi verip yönlendiren insan sayısı çok azdır. YTD değildir yazısı gördüğünüz yerden uzaklaşın kısacası
|
|
|
|
|