yaviz0002
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
|
|
July 09, 2018, 11:56:25 PM |
|
ben onları verimli buluyorum. tabii ki körlemesine inanmamak gerekiyor.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Oracolcoin XOR ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
trevor13241324
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
July 10, 2018, 12:51:21 AM |
|
Piyasada biraz piştikten sonra hele bir de düşüş dönemi yaşayınca kimse kanmaz merak etmeyin.
|
|
|
|
campeck
|
|
July 10, 2018, 04:02:43 AM |
|
Kripto paralar hızlı ve kolay para kazanmanın bir yolu olarak görüldükçe, kısa yoldan zengin olmak isteyen ancak bilgi sahibi olmadan direkt yatırıma yönlenen insanlar üzerinden para kazanmak isteyenler de olacaktır maalesef, kendi düşen ağlamaz.
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
July 10, 2018, 07:10:57 AM |
|
Burada yazılanları zaten bu işi bilenler okuyor. Yeni bu işe girenlerin forumdan haberi olmadı epey zaman alıyor. Başladığı zamanda zaten okuyayım neler var hangi başlık benim ilgimi çeker yok. Kervan yolda düzülüyor. Boğa piyasasi gelince den men sayısı artar. Ben bile bir iki grafik sıkıp coin söylesem fenomen olurum. Ama öyle bir ihtiyacım yok. Dump pump yaptirtip milletin sırtından para kazanma derdim yok.
|
|
|
|
clementoniiiiii
Newbie
Activity: 84
|
|
July 10, 2018, 07:32:45 PM |
|
ben kaç kez şahit oldum adamlar ellerindeki coini takipçilerine aldırarak o adamlara tepeden coin satıyor. arkadaşın dediği gibi 2x falan yapma peşinde değiller büyük oynadıkları için yüzde 5-10 bile yetiyor onlara.
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
July 10, 2018, 07:35:19 PM |
|
adamın oyunculuğu bile belli yani değil ki bu adamın aklıyla yatırım işlerine girişmek.. Aklınızı kullanın arkadaşım başkasının lafıyla hareket etmeyin yanarsınız sonra
|
|
|
|
Severne
Newbie
Activity: 111
|
|
July 10, 2018, 08:08:21 PM |
|
Onlar zaten belli bir kar seviyesine ulaşmış oluyorlar sonrasında açıklama vs yapıyolar yatırım için sonra çekiliyorlar olan da inanlara oluyor.
|
|
|
|
Meowtwo
Member
Activity: 268
|
|
July 10, 2018, 08:33:12 PM |
|
Verimli oldukları zamanlar da oluyor fakat genel anlamda yanlış yönlendiriyorlar çoğu kişiyi mağdur ediyorlar. Dikkat etmekte fayda var.
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
July 10, 2018, 08:43:45 PM |
|
Fenomenler şu sıralar sönmüş durumdalar zaten bu aylarda beklenen seviyler yakalanamdığı gibi market hacmi de kan kaybetmeye devam ediyor, son yaşanan hacklenme olayları da tuzu biberi oldu zaten piyasanın
|
|
|
|
gunmunj
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
July 10, 2018, 08:45:25 PM |
|
Kim kime bedava para kazandırmış ki bu twitter fenomenleri insanlara para kazandırsın, herkes kendine çalışıyor. onlarında foyası ortaya çıktı allahtan artık kimse ciddiye almıyor onları.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
July 17, 2018, 07:41:36 PM |
|
Eğer bu gelen boğa sezonu ise bir gerçek daha var ki. O da Twitter da kendisinin birşey bildiğini zanneden hiyarlar çoğalır. Meseleye yeni başlayanlar da bu hiyarlar itibar gösterir. İnşallah gelen boğa olur. Ben bu hiyarlara katlanmaya razıyım. Yeter ki boğa sezonu gelsin artık. Fenomen lerde kendisini birşey zannede dursun. Dikkatli olun. Bereketli kazançlar dilerim
|
|
|
|
Distraction
|
|
July 17, 2018, 07:44:53 PM |
|
twitterda kendini fenomen zanneden cok fazla insan var. guzel isler yapanlarda var ama bu cogunlugun icinde kaybolup gidiyorlar. benim takip ettigim enacrypto rookie bi de fidelitas_lex var.
|
|
|
|
Bm1905
Jr. Member
Activity: 140
Merit: 1
|
|
July 17, 2018, 08:33:21 PM |
|
Bitcoin'in yeşil mumu gelince başladılar ben demiştim demeye. Önceden yapmış oldukları yüzlerce yorumdan tutan birkaç tanesini alıntılayarak pirim ypma vakti geldi. Çok geçmeden birkaç saat içinde bir birlerine eleştirilere de başlarlar.
|
|
|
|
semos08
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 2
|
|
July 18, 2018, 12:31:50 AM |
|
Bunlara ilk zamanlarda çok kandım ama ayı piyasasında buhar olup gittiler. Daha da bakmıyorum bile ne yazıyorlar diye.
|
PLEASE : 1-Click Trips | https://please.com/ Be part of the Travel Revolution!
|
|
|
ugurum15
Member
Merit: 22
|
|
July 18, 2018, 07:13:30 AM |
|
bir tanesi kaç gündür kıçını yırtıyor lbc diye. aq poloniexte lbc de ki işlem hacmine bakıyorum. yalan olmasın belki artmıştır ama o söylediği zamanlardan bu yana 2-3 btc idi. dün baktım hala lbc diyor bari söylediğin coinin en az 40-50 btc lik hacmi olsun. bu işi bilmeyenler atlarsa lbc artış yapar ....
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1272
Merit: 43
|
|
July 22, 2018, 05:16:56 PM |
|
Konuya ithafen yazdığım bu eşsiz şiiri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım;
Boğada herkes boğa Ayıda herkes ayı, Bu yüzden çok takmamak lazım bu olayı; BTC'yi Everest'teyken almışız Verip cebimizdeki son Lira'yı; 6 aydır kara kara düşünüyoruz, Nasıl çıkacak bu göte giren keman yayı?
|
|
|
|
instr_35
Newbie
Activity: 196
|
|
July 22, 2018, 08:35:00 PM |
|
Bunca yıllık Türkçeciyim durumu daha iyi özetleyen şiir yazamam millet de aklını kullansın arkadaş var mı hala bunlara inanıp yatırım yapan parasını hiç eden yapmayın artık
|
|
|
|
stewart2012
|
|
July 22, 2018, 08:38:28 PM |
|
Elalemin lafıyla, aklı fikri ile hiçbir yola girilmez bu piyasada. Sosyal medyada insanlar yolunu buldu sürekli pump dalgası yaratmak için boş boş konuşuyorlar. Mcafee’ye başta onca insan güveniyordu adam para karşılığı birçok projeyi hypeladığını filan açıklamıştı. Kimseye güvenilmiyor.
|
|
|
|
hisarardi
Member
|
|
July 22, 2018, 09:00:49 PM |
|
Konuya ithafen yazdığım bu eşsiz şiiri sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım;
Boğada herkes boğa Ayıda herkes ayı, Bu yüzden çok takmamak lazım bu olayı; BTC'yi Everest'teyken almışız Verip cebimizdeki son Lira'yı; 6 aydır kara kara düşünüyoruz, Nasıl çıkacak bu göte giren keman yayı?
hepsini geçtim şu son mısra var ya orası beni koparttı. hocam sen bu şiiri merit bağış alanına da at. railey diye bir arkadaş var o da mutlaka beğenir en az 2 merit gideri ar bu şiirin
|
|
|
|
umut.34
Newbie
Activity: 43
|
|
July 22, 2018, 09:07:55 PM |
|
Maalesef bazı arkadaşlar bu tip kişilere aldanıp yatırım yapıp uzuluyolarlar. Üzülmemek için iyi araştırmak ve kendi şansımıza güvenmek gerek. Bu arada şiir çok anlamlı olmuş bi çogumuzu anlatıyor
|
|
|
|
|