koin_34
|
|
April 29, 2018, 08:36:30 PM |
|
evet kesinlikle bu twitter fenomeniyim diye ortalarda gezen şarlatanlara inanmayın beyler bayanlar, hepsi birer yalancı onların, insanları kandırıyorlar
|
|
|
|
tfntvl
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
April 29, 2018, 09:01:24 PM |
|
heryere yazdım ama burayada yazayım.
abiler toplanır bi reklam yüzü seçilir. sonra o reklam yüzü çıkar ben şunu aldım der hareketi yaptırır pimi çeker bombayı elinize verir. elinizde patlar. fenomen nedir abi açın okuyun araştırın bilgi sahibi olun. grafik öğrenin bu teknoloiyi öğrenin ben de dahilim bu söylediklerime. yoksa hep birilerinin ağzına bakarız değişmez
|
|
|
|
TheEagle1903
Member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 29, 2018, 10:48:09 PM |
|
Zaten kazandırmayan fenomenler zamanla yok oluyorlar hocam sizin düşüncenizi pek mantıklı bulamadım açıkcası. Neye istinaden neye göre dediniz şeyapamadım.
|
|
|
|
TheEagle1903
Member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 29, 2018, 10:49:12 PM |
|
Zaten şuan twittersa her 10 kişiden 9 u bitcoin altcoin uzmanı kesilmiş durumda herkes grafik falan yorumluyor bir boktan da anladıkları yok söylediklerinin çoğu dibi görüyor Üzerine bir de sürekli birbirlerini övme durumu var o beni benden alıyor en çok. Gerçekten ilginç çarlar ya insanların bunlara nasıl güveniyorlar aklım almıyor.
|
|
|
|
cbIpok
|
|
April 29, 2018, 10:51:15 PM |
|
valla haklısınız hocam bu fenomenlerden biri de mcAffee daha önce ispat etmişlerdi bunun haberi de çıkmıştı görmüştük hepimiz bu yüzden mcaffeee de dahil olmak üzere kimseye güvenmemeliyiz
|
|
|
|
Hidrofor
Member
Activity: 189
|
|
April 29, 2018, 10:58:21 PM |
|
Çoğunun ani pump yapıp elindekileri çıkartmak yada reklam amaçlı aldıkları paranın hakkını vermek olduğunu biliyoruz. Piyasaya yeni girenler hariç kimsenin twitter a bakarak yatırım yaptığını düşünmüyorum
|
|
|
|
Piratte
|
|
April 29, 2018, 11:08:51 PM |
|
Bunlara inananlar genelde twitteri aktif olarak kullanipta bitcoinden sonradan haberi olan insanlar oluyor sanirim. Iddaa kuponu gibi para yatiriyorlar ama kaybetmeleri kesin burasi borsa sonucta ne yaptigini bilmelisin.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
April 30, 2018, 07:20:35 AM |
|
Umarım bu twitter da ki fenomenleri takip edenler aynı zaman da bu konuyu da okuyorlardır. Herkesin kendi alacağı risk tabi de bu kadar uyarmanın üstüne ağzı yanan olmasın.
|
|
|
|
prdn
Member
Activity: 504
|
|
April 30, 2018, 07:35:24 AM |
|
Gerçekten bu dünyada birilerinin fikrine güvenip alım yapanlar her zaman kaybedenlerdir. Mutlaka kendi araştırmanızı yapacaksınız, özellikle holderlar yol haritasını çok iyi bilecek
|
|
|
|
okangunes
Newbie
Activity: 44
Merit: 0
|
|
April 30, 2018, 07:37:22 AM |
|
Twiterda gerçekten 1-2 kişi var insanlara yardımcı olmaya çalışan fakat bide günde 15 tane coin token ismi ve grafigi paylaşan ve bunlardan herhangi birtanesi yükselince tweteri sallayan ben demiştim ben şöyleyim ben böyleyim diyen bir ton andaval var ve işin komik tarafı klmse bu diger 14 coin ne oldu aga demiyor bu adamlara
|
|
|
|
henrybek3
|
|
April 30, 2018, 08:04:25 AM |
|
Gerçekten bu dünyada birilerinin fikrine güvenip alım yapanlar her zaman kaybedenlerdir. Mutlaka kendi araştırmanızı yapacaksınız, özellikle holderlar yol haritasını çok iyi bilecek
Bu sözleri hep tekrarlıyoruz dostum da çoğu yeni yatırımcının bu durumlardan haberi yok. Televizyonda gördüğü bir kripto para haberine göre heyecanla yatırım yapıyor sonrası hüsran
|
|
|
|
virtfund
|
|
April 30, 2018, 04:10:16 PM |
|
Sadece twitterde değil bu durum her ortamda söz konusu bir bana direkt şunu al dediğinde alyorsaam bir çeşit aptallık olur bu, her koyun bacağından asılır kendi emin olmadan söylemle hareket edeni silkeler atarlar.
|
|
|
|
svdtpl
Member
Activity: 276
|
|
April 30, 2018, 04:11:28 PM |
|
twitter fenomenleri yedi bitirdi zaten herkesi o yüzden yapılacak tek şey var araştırmak bakmak ögrenmek o da bizim milletimize cok zor geliyor ne yazıkki üzülüyorum.
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
|
|
April 30, 2018, 04:57:36 PM |
|
evet sevgili eğerli arkadaşlar bence twitter fenomenleri kanmayın diyorum çünkü adamlar bir bakıyon yalan hber atıyor ortaya herkes arkasından atlıyor o yüzden size tavsiyem almadan önce doğru olup olmadan once araştırın
|
|
|
|
Bthd
Legendary
Activity: 2366
Merit: 2594
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
|
|
April 30, 2018, 05:38:20 PM |
|
ico öneren twitter fenomenlerinden birini de önerdiği iconun grubunda bounty tokenlerini sorarken görmüşlüğüm var. hepsini okur takip ederim ama al dediklerini almam.
|
|
|
|
adrenal09
|
|
April 30, 2018, 07:38:49 PM |
|
twitter da herkes bitcoin altcoin uzmanı olmuş. bunları dinleyip almak parayı ciddi riske atmak. twitter da bir de bir tweet i le btc piyasasini sallayacak adamlara sataşan yerli (kendince) fenomenler var😬 hele bunları hiç sallamamak lazim
|
geeba | A NEW ERA OF DELIVERY SERVICE THROUGH ROBOTS, BLOCKCHAIN AND THE COMMUNITY
|
|
|
Rkc Trader
|
|
April 30, 2018, 07:40:06 PM |
|
Çok iyi niyetli insanlar, genelleme yaparak haksızlık ediliyor. Burada alamadığınız cevabı orada alırsınız.
|
|
|
|
NBASKOR
Newbie
Activity: 212
|
|
April 30, 2018, 07:40:58 PM |
|
Bencede bazıları iyi niyetli ama bazı fenomenlerde ellerindekini değerlendirip çıkıyolar sizler sayesinde dikkatli olun her coin tokene girmeyin üzülen taraf siz olursunuz.
|
|
|
|
The Management
|
|
April 30, 2018, 07:44:59 PM |
|
İşin komik tarafı adam 10 farklı projeyi anlatıyor yükselecek vs diyor , boğa sezonuna giriyoruz 1-2 tanesi yeşillenmeye başlayınca ben demiştim diyor ha hepsi için demiyorum tabiki ama %90 ı böyle bence
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Merit: 1
|
|
April 30, 2018, 07:50:52 PM |
|
Bencede bazıları iyi niyetli ama bazı fenomenlerde ellerindekini değerlendirip çıkıyolar sizler sayesinde dikkatli olun her coin tokene girmeyin üzülen taraf siz olursunuz.
Bende aynı şekilde düşünüyorum. Shilleyip duran elinde mi diye sorunca ben sattım diyen birisi var. O kadar da takipçisi var anlayamıyorum. İyi niyetli olanlar istisna tabi.
|
|
|
|
|