sgrcn36
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
May 28, 2018, 03:45:38 AM |
|
Piyasaların düzelmesi nereden bakarsan bak iki ayı bulur bu sürede bizimde beklemekten başka caremiz yok.
|
|
|
|
adile
Member
Merit: 10
|
|
May 28, 2018, 05:18:02 AM |
|
piyasa böyle kalacak gibi değil elbette yükselecek ama ne zaman bilinmez panik havasından dolayı küçük yatırımcıların br bölümü kaçmış gözüküyor büyük yatırımcıyı etkilemeyecektir onlar zaten alttan topluyorlar.
|
|
|
|
miyav
Member
Activity: 274
Merit: 88
|
|
May 28, 2018, 05:22:58 AM |
|
Arkadaşlar artık piyasanın kötü gidişine sabrım tükenmeye başladı. ben piyasanın en yüksek olduğu zaman acele ile piyasaya girdim, yok artık bu kadar olmaz her gün %20 yükseliyorlar diyerek. ben girdiğimden beri düşüş başladı. (fakir oynamaya kalkınca davul patlarmış)
çok fazla btc ve eth tutan cüzdanları takip eden var mı? büyük kişiler kripto sayılarını arttırıyor mu? bu düşüş küçük yatırımcıların kaçmasından mı kaynaklanıyor yoksa büyüklü küçüklü bir kaç mı var piyasadan.
iyice sıfırlanmasından korkmaya başladım artık.
sizce eski fiyatlara dönüş olacak mı?
Eski fiyatlara dönüşten ziyade eskisi gibi bir toplu yükseliş olacak mı diye sormak lazım. Bana göre olmayacak. Olmasında zaten. Her gün %20 yükseliyor diyerek anlamadan bilmeden piyasaya balıklama dalmanın sonuçlarını yaşıyorsunuz. Kısa zamanda edindiğim bilgiye dayanarak şunu söyleyebilirim; önemli olan buralarda olmak. Eğer burayı takip ederseniz hem her gün yeni bilgiler ediniyorsunuz hemde karşınıza yatırım fırsatları çıkıyor. Günde %20 yükseliş diye bir olay yok. Size tavsiyem ilk yaptığınız yatırımı kenarda unutup bir gün aldığınız fiyatların üzerine çıkma umuduyla bekleyin. Bunun yanında küçük bir sermaye ile öğrenmek için işlem yapmaya başlayın.
|
|
|
|
ogul
Newbie
Activity: 210
|
|
May 28, 2018, 05:26:56 AM |
|
piyasa çok karışık gibi gözüküyor umarım düzelir böyle sürekli gitmez. yatırımcılarda yüksekten aldısalar beklemededırler düşükten satıpta piyasadan çıkacaklarını sanmıyorum.
|
|
|
|
Helpful62
Newbie
Activity: 98
|
|
May 28, 2018, 12:56:01 PM |
|
Su 2-3 ay daha duzelicegini düşünmüyorum .
|
|
|
|
mecazherif
Newbie
Activity: 280
|
|
May 28, 2018, 04:29:06 PM |
|
bana kalırsa kolay kolay düzelmez gibime geliyor, ne altcoin borsası ne de bitcoin borsası düzelmez gibi
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
|
|
May 28, 2018, 08:53:51 PM |
|
valla herkes düzelecek diyor ama hiç düzelmeye de bilir yani komple de siki tutmuş olabiliriz,
|
|
|
|
btcmurat
|
|
May 30, 2018, 01:04:23 PM |
|
Haziran ayında bir toparlanma beklentisi oluşmaya başlamış galiba hatta ayın 6 sı sonrasında bir toparlanma gelebilir diye umut ediyorum bende. Kısa zamanda 8k yı görebiliriz.
|
|
|
|
mynet
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
May 30, 2018, 01:14:57 PM |
|
Piyasa düzelecek ha şimdi derken aradan aylar geçiyor , fakat piyasa ile ilgili bir toparlanma yok gibi , haziran ayına girmemize bir kaç gün kala artık ayı piyasasından boğa piyasasına geçmenin zamanı gelmiştir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
sgrcn36
Newbie
|
|
June 02, 2018, 12:23:35 PM |
|
Piyasalar yakında düzelecektir ama biraz sabırlı olmak lazım hem piyasaların düzelmesini istiyoruz hem de yatırım yapmıyoruz.
|
|
|
|
zeynep.1
Jr. Member
Activity: 182
Merit: 1
|
|
June 02, 2018, 01:10:16 PM |
|
yaz sonuna kadar sıçrama yapmasını umuyorum..
|
[www.athero.io] ❒ ATHERO ❒ Internet 3.0 solution ▀▀█▄▄ A revolutionary decentralized digital economy ▄▄█▀▀
|
|
|
tatanga54
Newbie
Activity: 238
|
|
June 02, 2018, 04:27:50 PM |
|
Bütün umutlar ve bütün ümitler artık sanki 2019 senesine kalmış gibi , bu yıl içerisinde öyle bir hale geldi ki piyasa en ufak bir ümit ışığı kalmadı bende ,piyasaya sanki ölü toprağı attılar.
|
|
|
|
ksteve96
Full Member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
|
|
June 02, 2018, 04:38:44 PM |
|
Kripto para piyasası son beş ayda kan kaybetti, badireler atlattı, fiyatlar neredeyse dip yaptı ki daha aşağısı olsa bir çöküşten döz edebilirdik fakat buna rağmen bir çöküşten söz etmek bir yana güzel grlişmeler ve haberler gelmeye devam ediyor. Bu durumda piyasanın düzelmeyeceğini söylemek muhtemelen yanlış olur.
|
|
|
|
troleybüs
Legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
|
|
June 02, 2018, 09:03:28 PM |
|
Siz ne kadar umutsuzluğa kapılırsanız piyasanın yükselme şansı o kadar artar. Elinizdeki coinleri satmanızı istiyorlar. Oyun yıllardır aynı temel mantık üzerine kurulu şekilde oynanıyor. Siz inancınızı kaybedip coinlerinizi sattığınız zaman yeni yükseliş dalgası geliyor.
|
|
|
|
Razor5
|
|
June 03, 2018, 04:09:43 PM |
|
Tabiki düzelecektir sadece biraz zaman lazım zamanla düzelecek ve daha da iyiye gidecektir ekonomi böyledir bir düşer bir kalkar bu tabi biraz da ülkenin elinde gibi gözüküyor.
|
|
|
|
grcnn
Member
Activity: 448
Merit: 11
|
|
June 03, 2018, 04:13:15 PM |
|
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
June 03, 2018, 04:22:42 PM |
|
Daha çok coin toplamanız için güzel bir fırsat veriyor. Ondan sonra yükseldiğinde tepede gelip geçen sene şu kadardı almadık diye üzülmeyin. Coin alınırken para kazanılır. Ucuzdan toplayın sonra keyfinize bakın.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
grcnn
Member
Activity: 448
Merit: 11
|
|
June 03, 2018, 04:37:14 PM |
|
Daha çok coin toplamanız için güzel bir fırsat veriyor. Ondan sonra yükseldiğinde tepede gelip geçen sene şu kadardı almadık diye üzülmeyin. Coin alınırken para kazanılır. Ucuzdan toplayın sonra keyfinize bakın. aynen efendim şimdi ne var ne yok yüklenmek lazım
|
|
|
|
SCSY_dev
|
|
June 03, 2018, 07:54:25 PM |
|
her ay bir zaman veriyorlar yok boğa yoka yı ama bi türlü bu aylar gelmedi 5 aydır piyasa pert omuş ne zaman füzelcek kimse bilmiyor
|
|
|
|
mypat3op
|
|
June 03, 2018, 11:29:56 PM |
|
Piyasa gayet düzgün belki de;D volatil piyasa karakteri gereği gibi hareket ediyor ama bizde bir terslik var geçen yılı gördük şimdi devamını bekliyoruz ama olmuyor.
|
|
|
|
|