Kevin_EDG
Newbie
Activity: 86
Merit: 0
|
|
June 27, 2018, 08:15:51 PM |
|
İllaki düzelir her boğa sezonundan sonra böyle başlıklar çıkıyor umudunuzu yitirmeyin derim satmadan zararda sayılmazsınız
|
|
|
|
Firadi
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
June 27, 2018, 09:00:29 PM |
|
Piyasanın bozuk olduğunu kim söyledi ki? Piyasa dediğimiz şey sadece yükselmekten ibaret değil. Düşüş de piyasanın çok doğal bir hareketi
|
|
|
|
drimma
Newbie
Activity: 84
|
|
June 27, 2018, 10:45:44 PM |
|
Bu sene için benimde umutlarım tükendi galiba bir daha yükseliş trendini yanı boğa sezonunu göremeyeceğiz. Bu seneyi kayıp görenlerden biriside benim. 2019 umarım iyi başlar ve biter.
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
June 27, 2018, 10:48:22 PM |
|
Umudumuz tükenmesin ama aşırı beklenti içinde de olmayalım bu düşüş seyri illa ki bir yerden sonra yerini yükseliş dalgasına bırakacak ama işte zamanlamayı doğru tespit etmek için haberleri, piyasayı ve spekülasyonları takip edip doğru analiz etmeliyiz.
|
|
|
|
sgrcn36
Newbie
Activity: 252
|
|
June 28, 2018, 05:26:31 AM |
|
Piyasaların önümüzdeki aylarda düzeleceği kanaatindeyim yeni hükümet kurulduktan sonra ister istemez ekonomiye el atacaktır buda piyasalardaki belirsizliği ortadan kaldıracaktır.
|
|
|
|
nefsim
Jr. Member
Merit: 6
|
|
June 28, 2018, 06:14:34 AM |
|
"Arkadaşlar artık piyasanın kötü gidişine sabrım tükenmeye başladı." Balinacıların istediği de bu zaten. İnsanların sabırlarını zorlayıp dip sevieyninde dibine düşürüp elde ne var toplamak. Acele etmeyin arkadaşlar btc yükselişe geçecektir.
|
|
|
|
neblpr
Newbie
Activity: 140
|
|
June 28, 2018, 06:44:56 AM |
|
Piyasa düzelmesi kısa vadede zor görünüyor. Ancak ağustos sonrası geçen sene trendi gibi bir trend lazım piyasaya.Başka türlü zor olacak
|
|
|
|
adile
Member
Merit: 10
|
|
June 28, 2018, 07:37:39 AM |
|
kısa vadede artık yükseliş beklememek gerekiyor artık öyle eskisi gibi bir anda yükselsin olayı olmayacak ama uzun vadede yükseliş yavaşta olsa gerçekleşecek gibi gözüküyor. yaptığınız yatırımı uzun vade olarak hesaplayıp yapmanız gerekebilir
|
|
|
|
gkhnhsyn1
Newbie
Activity: 224
|
|
June 28, 2018, 04:08:07 PM |
|
artık kesinlikle eminim, piyasa belli bir aralığa oturdu ve bu aralıkta ki iniş çıkışa göre alım satım yapıyorum.uzun vadede beklersek düzelecek.
|
|
|
|
Eron
|
|
June 28, 2018, 08:32:44 PM |
|
Yalnız değilsin kardeşim hepimizin sabrı yeterince tükendi. Birçoğunun son çırpınışları devam ediyor, bakıyorum da silkelemeye doymadılar bizleri. Herkes kendi için en iyi alternatifleri düşünerek sağlam yol haritası belirlemeli, aksi halde olmuyor
|
|
|
|
twiifm
|
|
June 28, 2018, 09:50:51 PM |
|
Short ve long gibi kavramlar bu kadar gelişmişken Bitcoin'in uzun bir sure 10k nin ustune cikmasina imkan yok. BitMEX'in gunluk hacmi su an 231 k btc neredeyse Binance'nin 2 katı
|
|
|
|
M.aksak
Jr. Member
Merit: 3
|
|
June 28, 2018, 10:08:49 PM |
|
Piyasa düzelecek ama ne zaman ? Bitcoin tekrar yönünü aşağı çevirdi. Destek falan dinlemiyor. 6 binin altına tekrar düştü. Bu düşüş devam edeceğe benziyor
|
AirsaveTravel.com [ PRE ICO BEGINS ON 10TH SEP 2018 ] ───── A Decentralized Social Saving Travel DApp ─────
|
|
|
munhunbe
Member
Activity: 164
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
June 29, 2018, 02:56:54 PM |
|
Bu sene piyasanın düzeleceği yok evvelden dalgalanma olurdu biraz bir şeyler kazanırdık şimdi oda kalmadı. Piyasa resmen bırak git diyor. Sonbahara kadar buradayım o zamana kadar yükseliş olmaz ise bırakacağım bu piyasayı.
|
|
|
|
bluemylife1907
Member
Activity: 350
Merit: 11
|
|
June 29, 2018, 03:22:30 PM |
|
Kripto piyasasını en az 2 yıl unutmak zorunda kalacağız ,işler hide beklendiği gibi gitmedi 2018 yılında ,bundan sonraki süreçte d düşüşün devam etmesi ve 2020 yılında itibaren piyasanın toparlanacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
GR
|
|
June 30, 2018, 08:17:30 AM |
|
Bu tur sorulari birakip bitcoin satin almaya baslarsaniz piyasakesin duzelir ama bu sekilde pek sanmiyorum. Ne demek istedigimi anladiysaniz gereksiz muhalefet yapmaya gerek yok. Olay kisa ve net, al ki yukselsin.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
trako
|
|
June 30, 2018, 11:50:33 AM |
|
böyle şeyler söylemeyi pek tercih etmiyorum ama açıkcası benim en azından 1 - 1.5 ay daha piyasanın bu seyirde gideceğini düşünüyorum. bu aslında bir çok şeye etki ediyor. yani icolar yatırım toplayamıyor, ödül payları para etmiyor, al sat yapılamıyor, yatıralan mebla nakite dönüşü azalıyor. en avam şekilde etkisi buralara kadar uzanıyor. umarım süprizler yaşarız olumlu anlamda, ve kısa zaman da yatırdığımız kadarının zararını kurtarırız.
|
|
|
|
zonefloor
|
|
June 30, 2018, 03:42:53 PM |
|
elbet düzelecek güzel yeşil günler göreceğiz fakat bu yıl beklentileri çok yüksek tutmak lazım uçuk kaçık bir haber gelmedikçe yıl sonuna kadar 10k'ları tekrar görürüz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
KriptoGuruTR
Member
Activity: 564
Merit: 19
|
|
June 30, 2018, 05:44:44 PM |
|
Piyasa aslında düzgün. 1 günde %10 kar yapabildiğiniz bir piyasa var. Sadece artık piyasa sarı çizmeli mehmet ağanın bile kolay para kazanabileceği bir piyasa değil. Balinalar güzel keriz silkeledi. Kazanan hala fazlası ile kazanıyor emin olun.
|
|
|
|
campeck
|
|
June 30, 2018, 07:38:56 PM |
|
Piyasa kime göre neye göre düzelecek burası belli değil, 20 bin dolardan 15 bin dolardan 10 bin dolardan alım yapmış zoraki bekleyenler var, piyasa kendi aleminde takılıyor uçuk fiyatlar uzun zaman alacak sabrı olan kazanır.
|
|
|
|
ugurszf
Jr. Member
Activity: 434
Merit: 1
|
|
June 30, 2018, 08:33:42 PM |
|
Pek düzelmesi yönünde umudum yok. Yaşanan bu yükselişin arkasının geleceğini de düşünmüyorum.
|
|
|
|
|