erhans
Newbie
Activity: 25
Merit: 0
|
|
April 29, 2018, 09:18:03 PM |
|
Sabırlı olmak lazım, ufak bir kıvılcıma olay patlar...
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
April 29, 2018, 10:26:48 PM |
|
Ara ara burası artık diptir dahada para kaybetmeyiz diyorum ama her seferinde dibin dibini görüyorum fakirin ekmeği umuttur az daha sabır ☹
|
|
|
|
Piratte
|
|
April 29, 2018, 10:28:43 PM |
|
Artik eskisi gibi kotu degil en azindan yerinde saymaya basladi birde geri yukselirse tamamdir yani en umutsuz oldugumuz anda yukselir.
|
|
|
|
Payitaht
Member
Activity: 182
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 29, 2018, 10:43:47 PM |
|
Hocam bıraktığını düşünmüyorum ancak çok ilginç hikayen var Allah yardımcın olsun keşke geri dönüp şimdi bir şeyler kazanabilsen tekrardan.
|
|
|
|
Hidrofor
Member
Activity: 189
|
|
April 29, 2018, 10:44:58 PM |
|
Gün geçtikçe piyasanın gerçekten balon olduğunu ve dünyadaki kara parayı aklamak için bir araç olarak kullanıldığımızı düşünme evresine geldim sanırım psikolojim bozuldu ☹
|
|
|
|
diyetisman
Member
Activity: 196
|
|
April 29, 2018, 11:07:29 PM |
|
Ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar apple ın hisselerinin bir hiç fiyatına satıldığı günler gelsin aklınıza son dönemlerdeyiz az kaldı
|
|
|
|
cbIpok
|
|
April 29, 2018, 11:07:48 PM |
|
hocam bence pes etmeyin diyecektim ancak çok zor şartlar altında yatırım yaptığınızı gördüm, ancak unutmayın ki bu piyasa da balinaların en büyük stratejisi insanları bıktırına kadar uğraşıp sonra pumplamak
|
|
|
|
dracarys2
Member
Activity: 100
|
|
April 29, 2018, 11:30:06 PM |
|
Çok yanlış zamanda çıkıyorsun arkadaşım umarım hakkında hayırlısı olur ama 2 ay daha sabredecek gücün olsa pişman olacağını düşünmüyorum
|
|
|
|
ruffles2016
Sr. Member
Activity: 475
Merit: 250
Presale is live!
|
|
April 30, 2018, 07:04:29 AM |
|
Ne yazık altcoin piyasaları her ne kadar borsanın easy mode u gibi görünse de kaybederken defeci derecede acımasızdır. Bu yüzden sabırsız hiç kimsenin altcoin almasını önermem hep bitcoine yönlendiririm. Ki o bile ne kadar oynak.
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
April 30, 2018, 07:18:36 AM |
|
Sanırım arkadaşın çıkmasını bekliyormuş piyasa, onun konuyu açtığından beri epey bir arttı. Hala güven vermiyor ama 9k üzerinde kaldıkca kara günler geride kalacaktır.
|
|
|
|
redsilentstorm
Member
Activity: 448
|
|
April 30, 2018, 07:35:36 AM |
|
Kimse sana çıkma ya çık diyemez ancak en dipteyken çıkmak sana kaybettirir. Madem ki kaybın büyük bir sonra ki boğa piyasasını bekleyip çıkman belki daha mantıklı olabilirdi. Maalesef çok fazla dalgalanma olan ve insanları paniklettiren bir piyasa.
|
|
|
|
talkingblack
Newbie
Activity: 163
|
|
April 30, 2018, 07:49:59 AM |
|
güle güle çok üzüldüm ama her yerde söylendi borç harç ya da maaşınla bu işlere girmek riskli hatta kesinlikle denenmemeli diye en azından bountylere katılıp sonrasında deneseydin
|
|
|
|
The Management
|
|
April 30, 2018, 07:55:06 PM |
|
Ah be hocam umarım vazgeçip dönmüşündür. Naptın bilmiyorum ama bırakmaktan kastın bozdurmaksa umarım yapmamışındır , eğer HODL olarak tuttuysan şu aralar zararın azalmaya başlamıştır diye tahmin ediyorum.
|
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
April 30, 2018, 11:28:24 PM |
|
Bence arkadaş piyasayı bırakıp gitti galiba halbuki aldığı coinde yatırım yaptığı seviyelere kadar gelmiş biraz daha bekleseymiş en azından kar etmesede zararda etmeden ayrılabilirmiş.hatta biraz daha sabretse belki kara bile geçecekmiş ama dayanamamış işte.sebebide ihtiyaç olan parayla girmesi her zaman yazıyoruz ihtiyaç olan parayla bu iş yapılmaz diye.sonra ahanda böyle panik satışı yaparsınız
|
|
|
|
bitkolik
|
|
May 01, 2018, 11:19:34 AM |
|
insanların ümitsizliğe kapıldığı anda siz umudunuzu korumalı ve bunu fırsat olarak görüp gerekli yatırımı yapmalısınız. unutmayın bu paralar havadan gelmiyor. birilerinin cebinden çıkıp ötekininkine giriyor. bu durumda siz nasıl kazanacaksınız. para kaybetmeyi göze alıp piyasayı terkeden insanlardan bayrağı devralıp para kazanmayı umut eden ve piyasaya yeni dahil olan insanlara bu bayrağı teslim ederek kazanırsınız. uyanık olun diyorum. herkes olumsuzsa siz olumlu olun. fırsatları görmek lazım.
|
|
|
|
triedra
|
|
May 01, 2018, 12:07:19 PM |
|
kazanması zor, kaybetmesi çok basit. alın istediğiniz tokeni 1 hafta bakmayın ya almıştır biraz prim veya zarardasınızdır. genelde zarar olur zaten iyice araştırma yapılmadan. kriptoyı aldın ne zaman çıkarsın onu belirlemediğin sürece böyle riskler hep karşına çıkacak.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
May 01, 2018, 12:14:42 PM |
|
12k dolar yatırım yapan bir arkadaşla görüştüm geçenlerde Ocak gibi girmiş galiba piyasaya erimiş durumda bilinçsiz bir giriş yapmış kafasına göre Binancede alım yapmış uzuldum, biraz olsun araştırmak lazım ve kucuk adımlarla başlanmalı.
|
|
|
|
Himmeli
Jr. Member
Activity: 169
Merit: 5
|
|
May 01, 2018, 01:26:56 PM |
|
Anladigim kadariyla altin zamanda girmissin piyasaya, tabi sonraki aylar zor gecti suan bile orta halli seyrediyor. Sabretmek kolay degil ama zararla cikmaktan iyidir. Aslina bakarsan panik yapip zararina satmadigin surece zararda degilsin. Kisacasi borcla harcla girmeyin derim.
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
|
|
May 06, 2018, 05:31:51 PM |
|
Benim umutlarımda kırılma oluyor sürekli fakat şuan için piyasayı bırakmayı düşünmüuorum hala pes etmedim para kazanmadan bu piyasayı bırakmam.
|
|
|
|
ikinokta
Newbie
Activity: 171
|
|
May 06, 2018, 05:46:46 PM |
|
mart sonu nisan başı bir çok insan bıraktı bu piyasayı, bana sorarsanız zarar çok büyükse bir yerden sonra eyvallah demek lazım
|
|
|
|
|