w709190200
Member
Activity: 156
Merit: 10
|
|
May 14, 2018, 02:08:09 PM |
|
Hocam elinizde coin / token artık neyse bilmiyorum ama henüz satmadıysanız satmanızı önermem. SAbır işi biraz daha bekleyip daha iyi bir fiyata elden çıkarmanız mümkün tabii ki. Fakat sizde de hata var! Elinizde boşta para varsa yatırım yapmak daha mantıklı ihtiyacınız olan para ile yatırım yapınca bu gibi durumlar ile karşılaşmak kaçınılmaz. Hakkınızda hayırlı olsun. Bu arada, eskisi gibi olmasada boş zamanlarınızda airdrop formu doldurup şansınızı deneyebilirsiniz. Bunun yanı sıra Telegram, twitter ve rütbesi yüksek bir Bitcointalk hesabın varsa ödül kampanyalarına katılım sağlayarak kaybını çıkarmayı deneyebilirsin. Hemen yılma kaybettin madem kazanmak için çabala Kolay gelsin.
|
|
|
|
btc_turk
|
|
May 14, 2018, 04:43:55 PM |
|
iyide her zaman diyoruz ki ihtiyacınız olmayan para ile girin diye az kafa çalıştırıp btc yi sadece borsa ile görmezseniz çok daha fazla gelir sağlayabilirsiniz.
Katılıyorum hocam buraya gireceksen eğer yastık altında biriktirdiğin paranın bir miktarı ile gireceksin. O zaman bu kadar koymaz. Özellikle yaptığın işi araştırmak daha önemli. Buraya kazandırıyor abi katliyon parayı diye girdiğin zaman bu hırs sana zarar ettirir.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
May 14, 2018, 05:14:31 PM |
|
güle güle kardeş yolun açık olsun bu piyasa geleceğin teknolojisnin olduğu yer bu coinler olur mu olmaz mı onlarla ilgilenmiyor benim ilgilendiğim nokta blockchain teknolojisi ve bu teknolojisi şuan en iyi yansıtan şey bu piyasa.
|
|
|
|
Coinredd
|
|
May 14, 2018, 09:03:59 PM |
|
3, 5 defa bende benzer ruh haline burundum kapattım attım grafikleri hayatın merkez noktasına koymamak lazım piyasa 7x24 canlı dinlenmeye kafayı rahatlatmaya fırsat bırakmıyor.
|
|
|
|
a83748619
Member
Activity: 140
|
|
May 14, 2018, 09:06:22 PM |
|
Geçmiş olsun hocam keşke seni sıkıntıya sokabilecek olan bir miktar ile piyasaya giriş yapmayıp daha ufak bir miktar ile piyasayı araştırıp öğrenerek giriş yapsaydın bugün çok daha farklı bir konu açablirdin ama sağlık olsun tecrübe olmuş senin açından biraz pahalı...
|
|
|
|
etkisizeleman
Member
Activity: 170
Merit: 11
|
|
May 15, 2018, 10:07:52 AM |
|
ince eleyip sık dokuyarak hareket etmek gerekiyor bu piyasada iyice düşünülmeden yapılan hareketler bunalım getiriyor dikkatli olunmalı
|
|
|
|
jeda2000
|
|
May 15, 2018, 12:07:29 PM |
|
Dalgalanmalar herkesin tepkisi aynı yönde ve oranda olmuyor ne yazık ki, özellikle kredi çekip yatırım yapma riskini alan arkadaşları anlayamıyorum. Bu kadar risk almaya değer mi diye
|
|
|
|
Beyzade
Jr. Member
Activity: 112
Merit: 1
|
|
May 15, 2018, 12:21:48 PM |
|
Yavaş yavaş istediklerini yapıyorlar piyasayı elinde tutanların da tam olarak istediği de bu zaten son 1 yıldır neredeyse hep aynı yönde ya da tersine dalgalanmalar milletin kafasını karıştırmaya yönelik sürekli spekülasyonlar derken ne kadar kişiyi bu işten el çektirirsek o kadar iyi mantığıyla hareket ediyorlar. Şöyle düşünün bu iş yayılmadan çok değil 4 5 sene öncesine gittiğimizde insanların bu kadar yoğun ilgisi yoktu işin içinde olanlar kat ve kat fazlasıyla kazandı ne zaman insanların ilgisi arttı piyasa da durgunluk başladı bu Herzaman böyle olmuştur sadece kripto paralar için değil bu durum. Bakalım bende önümüzdeki süreci merakla takip ediyorum al sattan uzak durmaya çalışıyorum beğendiğim projeler oldukça ufak ufak yatırımlar yapıp bekletiyorum sizde öyle yapmayı deneyin canınız yanmasın sonradan.
|
NAVIBRATION - feel your way The way of knowing the world, reinvented https://www.navibration.com/
|
|
|
Jordan23
|
|
May 19, 2018, 12:56:19 PM |
|
hemen pes etmemek gerekiyor balinalarında istediği tam olarak bu aslında yani daha fazla beklemeniz gerekiyordu aslında umarım yolunuz açık olur ve pişman olmazsınız
|
|
|
|
icegeekfresh
|
|
May 19, 2018, 04:58:03 PM |
|
Aynen öyle adamlar zaten bunun için uğraşıyor, aylarca insanları test ediyorlar resmen ve biyerden sonra bir çok insanın sabrı tükeniyor satıyor malesef, sabırla bekliyoruz aylar geçse de artışlar gelicek.
|
|
|
|
barisbilgili
|
|
May 19, 2018, 05:22:23 PM |
|
ne dermiş atalarımız tecrübesiz atılan adımlar sana pahalıya patlar diye.önce iyice pişip öyle atlasaydınız bu piyasaya hocam olan ne yazık ki sizi üzen bir meblağ ile olmuş.
|
|
|
|
hckdeface
|
|
May 19, 2018, 08:53:23 PM |
|
Adam piyasadan çıktıktan sonra piyasa düzelmeye başladı. İnşallah çıkıp gitmemiştir de zararına satış falan yapmamıştır
|
|
|
|
Arksun
|
|
May 19, 2018, 09:46:39 PM |
|
Geçim derdinde olan birçok kişi için bu piyasa gidene kal denmeyecek kadar riskli bana kalırsa. Ancak belirli stratejiler ile ayakta kalınabilir veya gün gelip zarardan kâra dönülebilir. Ancak tüm bunları piyasada kalmaya odaklı kemik kitle başarıyor sanırım.
|
|
|
|
ap3311
|
|
May 19, 2018, 11:08:55 PM |
|
Genelde ümidimizi kaybettigimiz dump zamanlari gelebilir. Yılmadan hodl yapmak gerekir. Ucuza satacagimiza hic satmayip unutmak gerekir. Kazanmak isteyen kabullenmeyi öğrenmek zorunda.
|
|
|
|
HighLine
Member
Activity: 380
Merit: 20
|
|
May 20, 2018, 12:36:29 AM |
|
Arkadaş 2 ay önce iyi bir karar vermiş.2018 in neredeyse yarısı bitti hala piyasa sürünüyor.Bir çok kişi zararda bekliyor ancak inatla piyasa bir türlü düzelmiyor.Bu yataylık uzun zaman daha devam edecek sanki.Zaten herkes kripto piyasasını riskli buluyor.Üstüne birde böyle hergün zarar görünce yakın zamanda cazibesini yitirir.
|
|
|
|
ozm0823
Member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
May 20, 2018, 02:09:50 AM |
|
Iste o yüzden kaybettiğinde uzulmeyecegin miktarla girmek çok ama çok daha mantıklı. Hem belki ileride degerlenir kaybettim su an diye düşünüyorsun ama.. Bi kenarda dursun.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
May 20, 2018, 02:40:21 AM |
|
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik beyler bayanlar, yine o "ne alırsan al kazanırsın" kampanyası başlayacak yakında, maximum 3 ay hadi bilemedin 100 günü var, hissediyorum, sağlam durun uçacağız. Ümitsiz olanlardan uzak durun, hayal kurun, isteyin göreceksiniz ki her şey güzel olacak.
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
cercitolga4545
|
|
May 20, 2018, 10:14:53 AM |
|
Aralıkta kine benzer bir boğa beklentisi oluşmuş durumda bu yıl da illa öyle bir dönem yaşanacak diye bir durum yok. Ama sağlam bir güven tazeleme yine btc hakkında olumlu haberlerin döndüğü bir boğa dönemi bende bekliyorum. 1 hafta 10 günde 7-8k dolar artış beklemiyorum daha yatay bir yukseliş olacak diye düşünüyorum.
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
|
|
May 20, 2018, 10:49:59 AM |
|
Aslında bounty kampanyalarına giren yatırım yapmayan biri ufak tefek bir şeyler kazanabilir bu piyasadan. Yani hemen pes etmemek lazım.
|
|
|
|
sonerbo1
Copper Member
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
Presale is live: BitPenta.com
|
|
May 20, 2018, 10:51:47 AM |
|
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik beyler bayanlar, yine o "ne alırsan al kazanırsın" kampanyası başlayacak yakında, maximum 3 ay hadi bilemedin 100 günü var, hissediyorum, sağlam durun uçacağız. Ümitsiz olanlardan uzak durun, hayal kurun, isteyin göreceksiniz ki her şey güzel olacak.
Maşşalah hocam inşallah Gerçekten şu marketcapı yemyeşil görmeyi özledik...
|
◥◣◥◣◥◣◥◣◥◣◥◣ BITPENTA.com ◥◣◥◣◥◣◥◣◥◣◥◣ THE TRUSTED SMART CONTRACT BASED INVESTMENTS PLATFORM
|
|
|
|