Prott
|
|
October 13, 2018, 04:49:49 PM |
|
Arkadaş konuyu ta mart ayında açmış ki o günler oldukça güzel günlerdi. Daha sonra Ethereumun 180 dolara çakılmasını izledik büyük bir stres ile sonra ETF muhabbetleri.... Her boğayı heyecanın ardından ayının tokatı ile daha da savrulduk
|
|
|
|
creafik
Jr. Member
Activity: 114
Merit: 1
|
|
October 13, 2018, 08:13:47 PM |
|
İcolara yönelin derim en azından sadece reklam ve karşılık alma olayı diyebilirim size. En azından elindeki parayı yatırmıyorsun sadece kazandığını alıyorsun değeri artarsa.
|
|
|
|
eskalb
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 2
|
|
October 13, 2018, 08:32:10 PM |
|
bu ümidi kalmayanların paralarını ümidi kalanlar, balinalar çok güzel çatır çatır yiyor kimse kusura bakmasın. bu bir oyun değil. kumar değil.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
October 13, 2018, 08:35:32 PM |
|
Bırakın hocam bırakın sizler bırakacaksınız alttan keselerini dolduracak ki balinalar yükselişe geçebilelim. Yoksa iniş devam edecek.
|
|
|
|
secondhandlark5
Jr. Member
Activity: 238
"JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!"
|
|
October 13, 2018, 09:50:49 PM |
|
Daha yeni baslayan bir piyasa icin boyle konusmak dogru olmaz diye dusunuyorum umarim uzun soluklu bir geri donus yapip kripto para ile birlikte yuzunuz guler.
|
🔺🔻🔺🔻🔺🔻🔸🔸🔸🔸🔸🔸 [ DESICO ] A PLATFORM TO ISSUE AND TRADE SECURITY TOKENS 🔸🔸🔸🔸🔸🔸🔺🔻🔺🔻🔺🔻 🔸🔺 https://www.desico.io 🔸🔺
|
|
|
iccel
|
|
October 14, 2018, 02:57:32 AM |
|
Asgari ücretle çalışan 1 bebek bakmaya ev geçindirmeye çalışan bana oldu olan 2.302 TL nerdeyse iki maaşım gitmiştir. Pahalı bir ders oldu, sizde yol yakınken çekilin derim, saygıları sevgiler.
Kaybınız için geçmiş olsun belki de sizin için daha doğru olanı yapıyorsunuz; piyasanın stresinden, zamanınızı bencilce almasından kurtulmuş oluyorsunuz. Kişi olarak doğrusunun bu olduğunu düşünüyorsanız, sizin doğrunuz odur.
|
|
|
|
icohaberleri
Jr. Member
Activity: 158
|
|
October 14, 2018, 03:25:42 AM |
|
Hocam keşke üzülmeyeceğiniz bir parayı riske etseydiniz. Mümkünse arsa yatırımı gibi düşünüp aldığınız tokenlardan bir miktar bırakın, 2019 ne getirir bilinmez.
|
|
|
|
flygate
Jr. Member
Activity: 185
|
|
October 14, 2018, 08:18:49 AM |
|
Valla hocam ihtiyaçtan fazlasıyla girince ümitsizlik ve bıkma daha erken koluyo demek. Keşke o şekilde denemeseymişsiniz. Tamamen bırakma yerine bountylere katılın bari. Elbet bitanesi zararınızı karşılayacak kadar para bırakır
|
|
|
|
tarangogu
|
|
October 14, 2018, 08:48:52 AM |
|
Keşke kazancınızn büyük bir kısmını yatırmasaydınız. Kriptopara piyasasında altın kural kaybettiğinde üzülmeyeceğin miktarla girilmesi. Ülkemizdeki boğa piyasasındaki büyük bir kısım yatırımcının özeti; kısa yoldan çok para kazanmak isteyen elde avuçta ne varsa kriptoya yatıran kesim. Böyle olunca da zarar büyük oluyor. Ama sabredebilirseniz belki tekrar eski seviyeye çıkabilir
|
|
|
|
mahmuterdem
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 4
|
|
November 01, 2018, 12:50:00 PM |
|
Başlığı açan arkadaş umarım söylediği gibi coinlerini satıp çıkmamıştır da piyasanın yeniden yeşillendiğini görmek de nasip olmuştur kendisine. Piyasanın ceremesini çekmişken zararını telafi edebilir umarım. Bu piyasa malesef bir çok kişinin sabrı kalmadığında toparlanma yoluna giriyor. Hep söylüyoruz, bu piyasada sabır çok kazandırmasa da zararınızı telafi eder.
. daha yüksek kaybı olacaktı.
|
|
|
|
pruzmani
Jr. Member
Activity: 195
|
|
November 01, 2018, 01:34:35 PM |
|
Parası olmayan adamın airdrop, ödül ve bounty kovalaması dışında seçeneği olmamalı.
|
|
|
|
samgizsu
Jr. Member
Activity: 350
|
|
November 01, 2018, 02:26:54 PM |
|
daha önce yazılmış olma ihtimali de yüksek olmakla birlikte bu görüşü savunan insanlar balinaların es sevdiği insanlar. doğal seçilim budur işte.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
temeler
|
|
November 01, 2018, 04:11:03 PM |
|
Sizinle aynı durumda olan bir sürü insan var. Ve bu durumda yapılacak tek şey sabredip beklemek. Birde size hemen lazım olacak parayla bu işe girmeyin diye diye dilimizde tüy bitti.
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
November 01, 2018, 04:21:26 PM |
|
benim halen umudum var pes etmek yok buradan çok ekmek yiyeceğiz daha en önemli unsur doğru strateji ve sabır.
|
|
|
|
mahmuterdem
Jr. Member
Activity: 196
Merit: 4
|
|
November 16, 2018, 04:54:40 PM |
|
AKILLI tercih!
|
|
|
|
luckydag
|
|
November 16, 2018, 05:23:45 PM |
|
Şu konuda tam bir komedi dönüyor.
Birileri gelip, başkalarıda burayı okur diye; tüh, kaka bırakın gidin bu işleri diyor.
Bir kısım iyi niyetliler gelip; kardeşim keşke yatırmasaydın vs diyor.
İşin ilginci konu çok eski zaten, adam bıraktı gitti. Aradan o kadar zaman geçti biz geldik hala adam akıl verme üstünden, "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" yapıyoruz.
|
|
|
|
MadeinKayseri
Jr. Member
Activity: 93
|
|
November 16, 2018, 06:08:31 PM |
|
Çıkış mesajını ilk okuduğumda azıcık kayba dayanamayan gidiyor diye düşünmüştüm. Şimdi kendi yatırımımla ilgili şüphelerim var kısa vade için.
|
|
|
|
cyhngnbz
Jr. Member
Activity: 322
|
|
November 16, 2018, 06:13:49 PM |
|
yaşanan son düşüşün ardından böyle düşünen kişilerin sayısında artış olacaktır şüphesiz ki. haksızlar da diyemiyorum gecede 700 dolarlık kayıp için.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
Puyol
|
|
November 16, 2018, 06:53:07 PM |
|
Bende ciddi ciddi çıkmayı düşünüyorum şuanki faiz oranı ile paramı garantiye almak manyıklı geliyor ama bir sene sonra kripto piyasasından daha çok kazanabilirim gibime geldiği için cesaret edemiyorum
|
|
|
|
unpredictable72
Jr. Member
Activity: 127
|
|
November 16, 2018, 06:55:06 PM |
|
Bende çıktım bir halt olmaz.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
|