Bitcoin Forum
June 20, 2018, 09:38:07 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Mining on a 6950  (Read 8187 times)
jakakxl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
February 10, 2011, 01:46:29 AM
#1

Anyone have any experience in mining with 6950s?

I'm only getting 280m khash/s.

start poclbm.exe --user=x --pass=x --host=mining.bitcoin.cz --port=8332 -d 1 -v -w 128 -f 5

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
1529530687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529530687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529530687
Reply with quote  #2

1529530687
Report to moderator
1529530687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529530687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529530687
Reply with quote  #2

1529530687
Report to moderator
1529530687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529530687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529530687
Reply with quote  #2

1529530687
Report to moderator
Each block is stacked on top of the previous one. Adding another block to the top makes all lower blocks more difficult to remove: there is more "weight" above each block. A transaction in a block 6 blocks deep (6 confirmations) will be very difficult to remove.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529530687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529530687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529530687
Reply with quote  #2

1529530687
Report to moderator
1529530687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529530687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529530687
Reply with quote  #2

1529530687
Report to moderator
Garrett Burgwardt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 251


View Profile
February 10, 2011, 01:48:45 AM
#2

'only'  Roll Eyes

My 5870 only gets about 30m h/s more than that  Grin
jakakxl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
February 10, 2011, 01:54:14 AM
#3

Yeah, I should at least be getting similar hashrates to the 5870... Or should I?

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Garrett Burgwardt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476
Merit: 251


View Profile
February 10, 2011, 01:59:29 AM
#4

I guess not?

http://www.overclock.net/ati/899639-6950-6970-unlock-thread.html

Check this out  Cool
jakakxl
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
February 10, 2011, 03:10:33 AM
#5


Yeah, I guess I'll go unlock it soon.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
twitcoins
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
April 30, 2011, 07:16:21 PM
#6

rbe, atiwinflash, gpu-z, and afteburner/rivatuner.  My 5830 is pushing 300MHash/s, and I'm working on -under-volting it (to be more efficient on power).  You can do some real magic with enough patience and research.  Cheers!
TurboK
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 100



View Profile
May 01, 2011, 12:55:29 AM
#7

~320mhash here with a sapphire 6950 2gb, with unlocked shaders (NOT 6970 bios, just unlocked shaders), @840mhz. Catalyst 11.3. Anything faster was unstable and I dislike experimenting.
poclbm_py2exe_20110325\poclbm.exe --device=0 -v -f 2 -w 64

I say ~320mhash because it really depends on the -f switch. If I use -f 2, I get up to 328 mhash, but everything else lags this way, it's only really possible to use it during sleep. With -f 120 I get absolutely no lag ever, but the speed varies from ~290 to ~310, depending on how much "activity" is on the screen. If I'm running apps that update the screen often, even something like a visualizer in an audio player, the hashrate may fall more. Increasing the -f switch will keep the hashrate up, but then the screen will lags cause poclbm will hog all the videocard horsepower.

12zJNWtM2HknS2EPLkT9QPSuSq1576aKx7

Tradehill viral bullshit code: TH-R114411
JWU42
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1000


View Profile
May 01, 2011, 01:00:40 AM
#8

400 Mh/s

935/600 with unlocked shaders and phoenix 1.3

Shades
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0



View Profile
May 02, 2011, 10:20:23 PM
#9

350 Mh/s on my side. Couldn't unlock it though. Damn new Sapphire design!
samsarulz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
May 02, 2011, 11:42:28 PM
#10

352 Mhash/s => XFX CNFC HD 6950 2gb with unlock shaders 1.05v 820/310 Fan=45% PowerTune=0% Temps = 65C Wink
samsarulz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
May 02, 2011, 11:45:08 PM
#11

jakakxl: Use Guiminer instead of the poclbm command line Wink

Try using something that supports the new parameter BFI_INT, you will see better performance.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!