samgizsu
Jr. Member
Activity: 350
Merit: 2
|
|
October 07, 2018, 08:12:26 PM |
|
Ne çok geriye bakıp karını yapan yaptı artık bu iş yaş demek doğru, ne de gelecekte neler neler olacak abi evi arabayı satıp yatır BTC'ye demek doğrudur. Günün şartlarıyla akıllıca hareket ederek en büyük kazanç elde edilebilir.
|
▬▬▬▬▬▬▬▬ Guider.travel ▬▬▬▬▬▬▬▬
|
|
|
loveistanbul
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
October 10, 2018, 09:05:03 AM |
|
Aslında kripto piyasası ile ilgili piyasasının kabulü ve dünya genelinde yaygınlaşması ile ilgili bir sorun yok ,tek sorunumuz fiyatlar ile ilgili ,1 yılı bulacak nerdeyse piyasa düşüşü ve bu düşüşün bir an önce çıkışa geçmesi herkesi rahatlatır.
|
|
|
|
longthu
|
|
October 18, 2018, 09:22:16 PM |
|
Kripto para teknolojisini sadece finans piyasası gibi gören 3 günde zengin olmayı hayal edenler çoğunluk sayıda olduğundan önümüzü görmeden fiyat konusunda yorum yaparak günleri dolduruyoruz.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
October 18, 2018, 10:06:48 PM |
|
bu paylaşıma bende katılıyorum düşüncelerim aynı yönde bir yenliğie direnmek zor olacaktır bu teknoloji bize günün her saatinde ücretsiz transferden tutun güvenliğe kadar herşeyi sunuyor çok iyi.
|
|
|
|
longthu
|
|
October 25, 2018, 09:43:12 PM |
|
Aslında her yeni doğan insanın erken doğduğunu düşünüyorum teknoloji ilerlemesi en hızlı dönemlerinden birini yaşıyor. Gelecekten kaçan geride durmaya razı olarak kaybetmeyi kabullenmiş olur.
|
|
|
|
chemist32
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 1
|
|
October 26, 2018, 05:50:13 PM |
|
Belki gelecekte olabilir dediğiniz gibi ancak bu gelecek ne zaman gelecek çoook belirsiz bana göre. Buna alışmak tüm dünyanın kabullenmesi çoook yıllar alır gibi bence. Şu ana kadar hiçbir devletten bu konuda olumlu bir söz çıkmadı maalesef.
|
NAVIBRATION - feel your way The way of knowing the world, reinvented https://www.navibration.com/
|
|
|
cabbarlana
Full Member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
|
October 27, 2018, 08:10:38 AM |
|
Teknolojideki ilerleme artık eskisi gibi değil; yani bir internetin, e-postanın yaygınlaşmasından çok daha hızlı bir şekilde blockchain tabanlı hizmetlerin yayıldığını göreceğiz. İşin felsefesi ve altında yatan teknoloji fikri alışageldiğimiz bir çok olguyu değiştirecektir.
|
|
|
|
bluemylife1907
Member
Merit: 11
|
|
October 27, 2018, 10:03:43 AM |
|
Blockchain teknolojisi ile birlikte kripto paraların hayatımıza girmesi dünyada ekonomik dengelerin ve finans sisteminin yeniden şekillendiğini görüyoruz ,yeni dünya ekonomik düzeninde bu uzun yıllar ses getirecektir .Kripto piyasasının ilk yatırımcılarından olanların ne kadar büyük kazançlar ettiğine hepimiz şahitiz.
|
|
|
|
bdivrik
|
|
October 27, 2018, 01:35:37 PM |
|
Kriptoparalar ödeme sistemi olarak bir turlu aktif şekilde kullanılamıyor çünkü işlem hacimleri hala düşük ve oynaklık şirketler için ciddi problem alternatif çözümler gerekiyor belkide.
|
|
|
|
fullypak
Legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
|
|
November 04, 2018, 11:36:09 PM |
|
Fiyatın dalgalanması gerçek ödeme aracı vasfına ulaşmayı engeller biz fiyat zıplasın isteriz fiyat sürekli zıplamaz iner çıkar dalgalanma ödeme aracı olarak kripto para kullanımını engeller.
|
|
|
|
naz14
Member
Activity: 420
DAO Maker
|
|
November 05, 2018, 07:29:15 PM |
|
Yakında herkes kabullenecek bitcoini bundan kaçış yok Kredi kartını bile 20 sene de kabullenmiş bir dünyada yaşıyoruz önceden bankalar kredi kartı başvurusu yapıldığında belli bir gelirin olması gerekiyordu şimdi kapı kapı her önüne gelene kredi kartı veriyorlar Facebookun ilk çıktığı yılları hatırlayın fotoğraf koysak mı koymasak mı diye 50 takla atardık Bide şimdiye bakın neler oluyor. Gelecekle erken tanışanlar olarak sizlerinde bu konudaki fikirlerini merak ediyorum Önlenemez olanı yaşıyoruz zaten. Ancak insanların bu teknoloji ile tanıştığından bile haberi yok. Asıl olay dijital varlıklarla ilgili güvenin tahsis edilmesi. İnsanların büyük kısmı hala internetten alış-veriş yapmıyor kredi kartıma ulaşırlar diyerek. Eline almadığı, cüzdana koymadığı bu digital sayı dizilerine inanmak için biraz daha zaman var bana kalırsa:)
|
|
|
|
bluemylife1907
Member
|
|
November 05, 2018, 08:55:19 PM |
|
Gelecekten kaçamadık içine düştü zaten ,bizleri öyle bir esir ettiki ,fiyatlar tavan yaptığında bile piyasadan çekilmeyi bilemedik ,fiyatlar aya gidecek sandık ,bir baktık ki magmaya inmişiz.Ne olursa olsun önümüzdeki 2-5 yıl bu piyasa kazandırcaktır gene.
|
|
|
|
ferhat1242
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
|
|
November 06, 2018, 11:52:33 AM |
|
Aynen şuan mesela pos cihazı olmayan yerden alışveriş yapamıyorum çünkü nakit taşımıyorum ve kimse de taşımıyor her şey dijitalleşti artık rakamlar konuşuyor artık kimse tomarla para ile dolaşmıyor hesaptan hesaba gönderiyor yada kart ile ödüyor
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
November 06, 2018, 02:16:43 PM |
|
Blockchain ile merkeziyetsiz daha doğrusu devlet garantisi olmayan bir çok hizmet girecek hayatımıza, tabi bunun farklı pek çok etkisi olacak herşeyi kayıt altına alabilecekler herşey!
|
|
|
|
renovatix
|
|
November 06, 2018, 02:54:36 PM |
|
Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum. İlerleyen yıllarda kredi kartları gibi hayatımıza girecek bir sürü proje çıkar. Bu teknoloji ile erken tanıştığıma seviniyorum inşallah ilerleyen yıllarda fazlasıyla karlı çıkarız.
|
|
|
|
keepingmny
|
|
November 08, 2018, 11:55:22 AM |
|
Mastercard gibi büyük kuruluşların kripto para projeler ile anlaşma yapması gelecekten kaçmayı değil geleceğe koşmayı yaptırır pazara şaha kaldırır. Geleceğin güzel olacağı aşikar günün sıkıntıları kafamızı meşgul ediyor olsa bile gelecek iyi olacak.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
November 08, 2018, 05:31:33 PM |
|
paylaşım için teşekkürler gelecekten elbette kaçış yok umarım daha iyi günler gelecek özellikle bu sektör halen çok bakir umarım iiyi yerleri beraber göreceğz.
|
|
|
|
loveistanbul
Member
Activity: 392
|
|
November 08, 2018, 06:02:04 PM |
|
Bitcoin ile ilgili geleceğe dair ne varsa bütün kripto paraların geleceğini belirleyici bir rol üstleneceği kesin ,kağıt ekonomi modelinden digital ekonomi modeline geçiş için düğmeye basıldı.
|
|
|
|
ricciolone
|
|
November 11, 2018, 01:04:28 PM |
|
kesinlikle kağıt yerel para birimlerinin sonu geldi kripto para birimlerine inatla karşı çıkanların inadının kırılmasının gelecek 5 yıl içinde real hayat girmesi olası. geleceğe uyum sağlayamayan geçmişte yaşar ve diğer uluslar tarafında sömürülür.
|
|
|
|
DervisKing
Member
Activity: 71
|
|
November 12, 2018, 12:01:16 PM |
|
20 seneye bitcoinin b si kalmaz blockchain ne olur bilemem ama o bile piyasadan silinebilir fakat buradaki kastım nokia apple olayı tarzı olacaktır
|
|
|
|
|