lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
August 16, 2018, 12:11:35 PM |
|
Gittikçe eriyen bir token haline geldi. 1 dolar hedefim vardı bounty zamanında. Hayallerimi yıktı resmen. Aslında güvenlik konusuna güzel bir çözüm getirmişti. Şu anda ne yapıyorlar hiç bilmiyorum. Var mı yol haritalarıyla ilgili bir aksiyonları, paylaşımları falan?
|
|
|
|
coinbergh
Member
Activity: 532
Merit: 29
|
|
August 16, 2018, 07:38:58 PM |
|
Zamanında öyle bir hype oluşmuştu ki, bir çok yerde 5x-10x seviyelerini çok rahat görür diye konuşuluyordu.
Fakat ne olduysa piyasaya girişiyle beraber çakılması da uzun sürmedi. Forumun geneli gibi bounty'de geçen haftalara üzülürken, bir yandan da ICO'suna girmediğime seviniyorum. Yatırım yapıp para bağlayan arkadaşlar umarım en kısa sürede zararlarını çıkarırlar.
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
August 16, 2018, 07:51:30 PM |
|
yıl sonuna kadar nerede ne yatırım varsa cüzdanlara bırakıp hiç bakmamak en iyisi olacak galiba. Bayramdan sonra 2 ay Tatile gidiyorum, değil laptop telefon bile almayacağım yanıma.
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
August 16, 2018, 08:59:51 PM |
|
Ico fiyati neydi bu tokenin. Icodan satin alan arkadaslar varsa cevaplarsa sevirim. Suan yuzde kac ico sonu. Ölü fiyatina satin alinabilir.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
August 16, 2018, 09:03:20 PM |
|
Iconun 10/1 fiyatındaydı en son.Artık bakmıyoruz ne olur ne olacak.Diw token umutlarımızı tüketti.Artık ileriye dönük unuttuk.Ne olur ne olmaz bekleyeceğiz.Değerlenirse değerlenir.Yoksa çöp olur gider.
|
|
|
|
Farkimifarket
Newbie
Activity: 280
Merit: 0
|
|
August 16, 2018, 09:10:06 PM |
|
hocam 10 da birine düştü ama gene de ben pump zamanı gelince bu koinden baya iş bekliyorum
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
|
|
August 16, 2018, 09:18:35 PM |
|
Ico fiyati neydi bu tokenin. Icodan satin alan arkadaslar varsa cevaplarsa sevirim. Suan yuzde kac ico sonu. Ölü fiyatina satin alinabilir. 8000 token 1 eth diye hatırlıyorum ben. Pre salede alanlar daha avantajlı aldılar galiba. Şu anda rezil durumda, projede sorun yok gibi görünüyor, bu değerlere satılmaz, inana varsa da alınacak seviyelerde.
|
|
|
|
panteraforlife
|
|
August 16, 2018, 09:42:32 PM |
|
Düşmeyen bir şey yok, o yüzden kimse tek tek canını sıkmadan beklemeye çalışsın bence. Bu fiyatlardan satıp çıkmaya değmez hiçbir tokeni. Pump beklemek en iyisi.
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
|
|
August 16, 2018, 10:14:32 PM |
|
Düşmeyen bir şey yok, o yüzden kimse tek tek canını sıkmadan beklemeye çalışsın bence. Bu fiyatlardan satıp çıkmaya değmez hiçbir tokeni. Pump beklemek en iyisi.
Bayram da geliyor, her şeyi kapayıp tatile odaklanmak lazım bence, yıl sonuna kadar bir cacık olmaz piyasadan.
|
|
|
|
Boinkit
|
|
August 18, 2018, 07:23:48 AM |
|
Doğru yazdın bayram geldi tatil zamanı yurt içi piyasalar kapandı. Her altkoin düştüğü gibi DIW Token fiyatı düştü. 2018 sene sonu için iyimser düşüncelere sahibim. Sene başından beri kan banyosu gördük.
|
|
|
|
The Management
|
|
August 18, 2018, 08:08:50 PM |
|
Doğru yazdın bayram geldi tatil zamanı yurt içi piyasalar kapandı. Her altkoin düştüğü gibi DIW Token fiyatı düştü. 2018 sene sonu için iyimser düşüncelere sahibim. Sene başından beri kan banyosu gördük.
Al benden de o kadar hocam. Ben uzun zamandır piyasayı düşünmüyorum bile. DIW token'larımı da attım cüzdana bekletiyorum bu fiyatlardan satmaya değmez. En güzeli hodl bekletmek orta halli bir borsaya bile girse beklediğimize değer. Umarım ekip bu noktaya da el atar eninde sonunda
|
|
|
|
The Management
|
|
August 30, 2018, 04:15:44 PM |
|
Kaç gündür doğru düzgün foruma giremiyordum. Hadi bir gireyim DIW ne haldeymiş belki bir haber çıkmıştır vs dedim. Son atılan yorum 12 gün önce ve onu da ben atmışım sanırım boşuna emek verdik imza kampanyasında 3 ayım gitti. Neyse tecrübe olsun bir daha maksimum 1ay kalırım imzalarda. Konuyu öne çıkarayım belki (pek ihtimal vermesem de) olumlu bir gelişme, haber vardır onu öğreniriz.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
August 30, 2018, 04:27:12 PM |
|
Sabit değerli bounty dağıtan hiç bir imzaya katılmayın. jinbi ve diwden ağzımız yandı bir daha bulaşmam böyle icolara.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
August 30, 2018, 07:23:12 PM |
|
Piyasada ki sağlam coinler bile can çekişirken ıco yapılıp imzadan birşeyler kazanmak şu anda zor gözüküyor.Diw'de bende bekliyorum.Bu gidişle herlade baya uzun bir zaman bekleyecek gibi gözüküyor.Bir anda piyasa düzelecek gibi bir beklenti zor.Yavaş yavaş toparlar artık kaç ayı bulursa.
|
|
|
|
Lydian
|
|
August 30, 2018, 09:04:51 PM |
|
3 ethereumumu verdim bu zurnacilara, bonus monus derken 50bin diw gönderdiler, pre-sale. simdi yarim ethereum etmiyor, belki bi ceyrek olur:) her gün o kadar yeni proje ve token ciktigini düsünürsek, bu zurnacilar oralari buralari ile kus tutsalar zor adam olacak bir token... cüzdanda duruyor, cürüsün bakalim...
|
|
|
|
CryptoBey
|
|
August 30, 2018, 09:29:29 PM |
|
Kaç gündür doğru düzgün foruma giremiyordum. Hadi bir gireyim DIW ne haldeymiş belki bir haber çıkmıştır vs dedim. Son atılan yorum 12 gün önce ve onu da ben atmışım sanırım boşuna emek verdik imza kampanyasında 3 ayım gitti. Neyse tecrübe olsun bir daha maksimum 1ay kalırım imzalarda. Konuyu öne çıkarayım belki (pek ihtimal vermesem de) olumlu bir gelişme, haber vardır onu öğreniriz. Bırak forumu DIW telegramda bile tek kelime konuşulmamış.
|
Yolu bilmek ile yolda gitmek arasında büyük bir fark vardır. Morpheus
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
August 30, 2018, 10:51:41 PM |
|
Diw'den herkes umudunu kestimi bilmiyorum.Ben artık fiyatını takip etmeyi bıraktım.Artık boğada değerlenirse satarız yoksa yapacak bir şey yok.Çöp bir coinimiz oldu der geçeriz.
|
|
|
|
eskalb
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 2
|
|
August 31, 2018, 02:46:07 PM |
|
Boğaya kadar bel bağlamayın hiçbir projeye. Sonra büyük hayal kırıklıkları oluşuyor. Katılın atın cüzdana bekleyin elbet yükselecektir.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
Matthewww
|
|
August 31, 2018, 02:50:27 PM |
|
Boğaya kadar bel bağlamayın hiçbir projeye. Sonra büyük hayal kırıklıkları oluşuyor. Katılın atın cüzdana bekleyin elbet yükselecektir.
aynen katılıyorum hocam. boğada coğu çöp denecek coinler bile ederinden fazla değerleniyor zaten. o yüzden dediğin gibi cizdana at unut en mantıklısı olur.
|
|
|
|
usakli64
|
|
August 31, 2018, 04:57:07 PM |
|
Diw imza kampanyasi tam bir solendim nereye baksam diw imzasi. Herkes cok umutluydu haliyle. Simdi bakıyorum ve uzuluyorum. Onlarca hatta yüzlerce kisi maalesef bekledigini bulamadi. Haftalarca kampanyasina destek olanlara yazik oldu.
|
|
|
|
|