Nash borsasının güncel hacim bilgilerine ulaşamadım cmc üzerinden. Kafamda switcheoyla bir karşılaştırma yapacaktım. Elimde neo olmadığı için girip ufak tefek tradeler de yapamıyorum. Bu exchangeleri kullanan arkadaşlar var mı aramızda ikisini birden?
Hala switcheo önde diye biliyorum ben de işlem yapmadım ama yapacak olsam nexi tercih etmem. Yatırımcıların çok fazla güvenini kırdılar her işleri aksadı. Bundan sonra nasıl toparlayacaklar bilmiyorum. Bana lotteryde çıkmadı diye seviniyorum artık çünkü kesin elimde tutardım
Dexler biraz geride kaldı bu piyasada, zaten bu nash ekibi neden dex yapar anlamış değilim. normal borsa yapsalar, yaptıkları dex in 50 katı hacimleri olur. DEX ler ne yazıkki çok tutmuyor, çünkü yatırımcıların bir çoğunun anonimlik gibi bir kaygısı yok.
bir de bunun yanında dexte kullanılacak koinlerin, belli başlı blok zincirlerden olması da sınırlayıcı bir yaklaşım, diğer geleneksel borsaların böyle bir kaygısı yok, adamlar gidiyor yatırıyor koinini, direk tahtaya yazıyor bu kadar koin var diye, bakiyeye de ekliyor bitiyor gidiyor, hayali hacimler de yaratabiliyor, ama dexlerde her şey zincirde yazılınca işler karışıyor. çok daha zor işliyor sistem çünkü bir çok şey şeffaf oluyor