jhontwis
|
|
May 15, 2018, 11:38:01 PM |
|
Bountyler zaten belli bir miktar maddi güce eriştikten sonra daha rahat keyfe keder değerlendirme yapılabilir. İmza dönemleri uzun süresede hala güzel miktarlar bırakabiliyor.
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
May 16, 2018, 02:38:38 AM |
|
Gercekten projeyi arasitrip blog yazarak veya video yaparaktan aldigin bir bounty ise ve projeye guveniyorsan tutmanda fayda var. Ancak laf olsun diye telegramdan veya kisa sureli imzadan gelen bounty ise sat gitsin zaten cerez parasi yaparsin
|
|
|
|
ozlemt4296
Member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
|
|
May 16, 2018, 05:50:54 AM |
|
Bı kenarda unutup bekletmek ya gerçekten zengin eder yada herşey çöp olup gider eğer gerçekten güzel para eden bişey geldiyse bekletme sat gitsin hem ayrıca öyle bı kenarda birakayimda sonra değerlenir diye düşünenler aklınız hep orada olur unutmak pek mümkün değil gibi görünüyor
|
|
|
|
Xday123
Member
Activity: 490
Merit: 16
|
|
May 16, 2018, 05:56:31 AM |
|
Kenarda tutmak olumlu olacağı gibi olumsuz da olabilir bu ekibe duyulan güven ve bitcoinin durumuyla değişir centradan örnek verecek olursak ctr tutanlar bugün dipledi eth tutacak olursak ico fiyatı 0.3 dolardı şuan 680 küsürlerde şans ve ekibe duyulan güven uzun vadede etkendir brde dip not öyle 5-10 sene tutmamalısınız bence
|
|
|
|
sectorim
|
|
May 16, 2018, 09:36:47 AM |
|
bounty kazancına dokunulmadığında katlanacağını düşünüyoruz. genelde olan budur. İşte bakın, Mcaffe docademici tweeti ile pumpladı token kodu MTC. ilk birkaç gün borsada yan yan giderken sonraki günlerde pump başlattılar. emin olun bu pumpu görüp de alanlara balinalar fena satacak. 7-12 cent mi ne tanesi bu fiyata geldi. asla almam. bounty kazancım olsa satarım. ayrıca mtc yi arada bir fiyatını kontrol eder ucuzladığında alırım veya bu tarz hareketi yapmış token, coin varsa ucuzladığında takip ederim.
|
|
|
|
zfrey
|
|
May 16, 2018, 09:38:44 AM |
|
bounty kazancına dokunulmadığında katlanacağını düşünüyoruz. genelde olan budur. İşte bakın, Mcaffe docademici tweeti ile pumpladı token kodu MTC. ilk birkaç gün borsada yan yan giderken sonraki günlerde pump başlattılar. emin olun bu pumpu görüp de alanlara balinalar fena satacak. 7-12 cent mi ne tanesi bu fiyata geldi. asla almam. bounty kazancım olsa satarım. ayrıca mtc yi arada bir fiyatını kontrol eder ucuzladığında alırım veya bu tarz hareketi yapmış token, coin varsa ucuzladığında takip ederim.
bountysine girmiştim facebook ve twitter. paylaşım yapmadığım halde stake verdiler herkese. 3-4 hafta paylaşım yaptım yada yapmadım docademic(mtc) de bi baktım 12k göndermişler dün de baktım baya iyiydi fiyatı sattım 1,25 eth gibi bişey geldi bin bereket versin
|
|
|
|
criptocash
Jr. Member
Activity: 240
Merit: 7
|
|
May 16, 2018, 09:57:36 AM |
|
Büyürsün gelişirsin zenginleşirsin harika olur yani. ileride zengin olabilme potansiyelin artar çöp olma riskide var tabiki
|
|
|
|
ugur2222
Member
Activity: 210
Merit: 16
|
|
May 16, 2018, 10:49:08 AM |
|
bende Airdrop ve Bountylerden gelenleri bekletme taraftarıyım . Tek korkum bi aksilik olurda hesabım çalınırsa diye . Onun içinde soğuk cüzdan almak istiyorum .
|
|
|
|
seje
|
|
May 17, 2018, 01:33:35 PM |
|
Şahsen yarisını bozdurup yarisini da hold yapiyorum... Böylece çöp olsa bile yeterince kar ediyorum... Yükselirse de yarısını bozdurduğuma üzülmüyorum... Zira elimde kalanlar bana yetiyor...
|
|
|
|
denetci
|
|
May 17, 2018, 01:45:43 PM |
|
Şahsen yarisını bozdurup yarisini da hold yapiyorum... Böylece çöp olsa bile yeterince kar ediyorum... Yükselirse de yarısını bozdurduğuma üzülmüyorum... Zira elimde kalanlar bana yetiyor...
yarısını bozdurma stratejisi genel olarak benim de uyguladığım bir strateji hocam. sattığım yarısından da duyduğum pişmanlıklar ve sevinçler kafa kafaya geliyor genel olarak .
|
|
|
|
xumit
|
|
May 17, 2018, 04:53:13 PM |
|
Paraya ihtiyacın yoksa dursun 3 5 kuruş deme belki ileride cok iyi fiyatlara satarsın
|
|
|
|
boestin
Legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
|
|
May 17, 2018, 09:45:02 PM |
|
Beklemek genelde daha mantıklı bounty kazançları için tabi projeyede güveniyorsanız yoksa çöpte olabilir elinizdeki malesef.en son vredits imzasında güzel kazanç elde etmiştim ve yeterince yükseldiğini düşünerek satmıştım sattıktan sonra 1 hafta içinde dahada yükselmişti ve yanlış hatırlamıyorsam 3 rth falan kaybım olmuştu o sırada.sonradan yine fiyat düştü tabi
|
|
|
|
sconklin321
Sr. Member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
|
|
May 17, 2018, 10:48:25 PM |
|
bence tam tersi, gelir gelmez sat. Kendimden biliyorum zamanında güzel paralar ediyordu şimdi 4 te 1'i fiyatına sattım. Güzel bi para yakaladın mı satacan açgözlülük yaparsan kaybediyorsun
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
May 17, 2018, 10:54:39 PM |
|
muhtemelen çoğu çöp olur, şanlıysan aradan 1-2 tanesi tutarsa köşe olabilirsin . hodl mantıklı ama doğru coinleri bulmak çok önemli, ne olduğu belli olmayan tokenları hodl kumardan farksız bence. benim bounty için kullandığım address çöplükten beter oldu şahsen, en son 60 küsür token vardı. çoğuda para etmiyor.
|
|
|
|
Bitinator
|
|
May 17, 2018, 11:20:00 PM |
|
Bounty kazançlarının çoğu bu sıralar kazançlı değil zaten. Katıldığımız projeye göre farklılık gösteriyor. İçlerinde güzel bir projeye denk gelirsek yatırım gözüyle bakıp bekletmek iyi olabilir.
|
INVALID BBCODE: close of unopened tag in table (1)
|
|
|
SRKNGL
Member
Activity: 476
Files.fm - Store, Share and Sell Files
|
|
May 17, 2018, 11:41:43 PM |
|
Ben ico fiyatinin ustune çıktığı ilk pump yediği zaman tokenlerin satılması taraftariyim. Kendim de öyle yapıyorum. Latium bountysine katıldım ilk pumpta satıp çıktım. Şuan fiyat yerlerde sürünüyor iyi ki satış yapmışım
|
|
|
|
emrears05
|
|
May 18, 2018, 05:25:37 AM |
|
çok değişkenli denklem gibi. tokenler mew de ve borsaya düştü hemen sattın 1 eth aldın. satmasaydın 1 ay sonra gerileme veya pump olma durumuna göre farklı kazançlar alırdın. aynı şekilde ethereumun fiyatındaki değişimlerde bunu etkileyecek. sattın etherde kaldın ve ether geriledi yine kazancını etkiler. usdt veya ether arasında kalmak gibi iki seçeneğin var veya farklı coin satın almak.
|
|
|
|
adile
Member
Activity: 252
|
|
May 18, 2018, 05:49:58 AM |
|
1-2 sene elınde tutmak bir şey değilde elinde tuttuğun coinler çöp olur giderse aldığın coinler bir işe yamazlar . birde 1 -2 sene bekleyecek coinler btc eth bunları bekletebilirsin risk almak istemezsen.
|
|
|
|
omorfi
|
|
May 18, 2018, 05:55:17 AM |
|
Satmamak gerek hemen, yükselişleri beklemek akıllıca olur. Ama yatsın cuzdanda unutayımda deme. Devamlı cuzdanındaki tokenların haber akışlarını takip et. Geçen sene sahip oldugum bi kaç tokenda yaşadıığım swap durumu olmustu. Coinler arada yenilenebiliyor. Voise mesela. VSM idi ilk basıldığında. Daha sonradan tokenları geri çağırdılar. Sonra Voise isimli yeni tokenları gönderdiler bin katı adet şeklinde. Gxvc(Genevieve) isimli tokendada aynısı oldu bu sene ama takip edemediğimden kaçırdım ve swap hakkımı kaybettim. Arada bu tür yenilenmeler olabiliyor dikkatli takip etmek gerek swap hakkından faydalanabilmek için. Yoksa çöp oluyor
|
|
|
|
heidikim
|
|
May 18, 2018, 06:45:02 AM |
|
Hocam kendisine bir strateji belirlemiş, bunun benzeri bir yaklaşımla siz de elinizdeki tokenleri değerlendirebilirsiniz. Bence önemli olan tokenin potansiyelinin farkına varmak ve kampanyalardan kazandığınız tokeni eğer hitiyacınız varsa yükselsin diye beklemeden ihtiyacınız oranında bozdurmak.
|
|
|
|
|