tayfundeniz
|
|
May 15, 2017, 01:41:03 PM |
|
XRP den tekrar yukarı yönlü büyük bir hareket gelir mi?
aşağıya doğru hiç inmedi.Yatırımcısına her zaman kazandırdı.Şu an fiyat biraz yüksek gibi bu seviyelerde dolaşabilir biraz inebilir.İnerse alım için uygundur.Rahat 15k'yı görür birkaç gün içinde.15k'dan bu seviyelere düştü BTC yükselince.Kolay kolay dump yemeyen bir coin.Alımı en yüksek olan coin.Tabi riskler her zaman olacaktır.Uzun vadede kazandıracak bir coin.YTD
|
|
|
|
lastguard
|
|
May 15, 2017, 02:06:58 PM |
|
Önceki yorumuma ek olarak ayrıca teknik analiz açısından bakarsak grafik yükselen takoz görünümünde ilk sarsıntıda tekrar aşağıları deneyebilir.Fiyat hareketi tükenmeden yükseliyor gibi göstersede senaryonun bu tarafını da göz önünde bulundurmak gerek. XRP ile ilgili beklentiler çok sık tazeleniyor bu beklentiler zamanla yumuşarsa satışlar görülebilir. iyi haber , olumlu gelişme sıklığı zamanla seyrelirse ki muhtemeldir. yatırımcısının ilgisi başka yerlere kayabilir.
saygılarımla,
|
ignorance is bliss.
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 15, 2017, 02:15:41 PM |
|
Biz bunları yazarken 15k'ya doğru son sürat yol alıyor.Bu seviyeler bana göre riskli.STR gibi buna da bir ufak dump çekebilirler.Panik satışla bir anda düşebilir.
|
|
|
|
ssantur
|
|
May 15, 2017, 02:48:31 PM |
|
Kârımı aldım işlemi kapattım.. katkılarında dolay teşekkürler ama bir süre bulaşmam diye düşünüyorum.
|
|
|
|
orhi02
Newbie
Activity: 40
Merit: 0
|
|
May 15, 2017, 02:53:14 PM |
|
Bir miktar almıştım , bu kadar olacağını düşünmemiştim keşke fazla girseydim.
|
|
|
|
metalcaptain
Newbie
Activity: 30
Merit: 0
|
|
May 15, 2017, 05:57:13 PM |
|
Arkadaşlar hesap onayını hızlı şekilde yapan yada onay istemeyen ripple alabileceğim biyer varmı?
|
|
|
|
kriptom
|
|
May 15, 2017, 06:06:51 PM |
|
Bu kez ETH yi eze eze geçti sanki. Hep ucu ucuna geçip 3.lüğe düşüyordu. Bu sefer 2. sağlamladı marketcap' de.
|
|
|
|
frtmr
|
|
May 15, 2017, 09:03:30 PM |
|
Bende karı alıp çıktım buradan sonrası gereksiz risk gibi
|
|
|
|
BitPi
|
|
May 15, 2017, 11:54:13 PM |
|
Ripple yine yaptı yapacağını. Katlamaya devam.
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
Lethapudi
|
|
May 16, 2017, 12:18:31 AM |
|
$0.050'den girdim Ripple $0.273 oldu. Ripple'ye bankalar cenneti ülkelerden çok talep var. Şu an giren sene içerisinde parasını üçe katlar.
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
May 16, 2017, 12:39:52 AM |
|
$0.050'den girdim Ripple $0.273 oldu. Ripple'ye bankalar cenneti ülkelerden çok talep var. Şu an giren sene içerisinde parasını üçe katlar. 3e katlamasi biraz zor. Marketcap 10milyar oldu. 30milyar demek bitcoinu ezip gecmek demek. Izin vermezler buna.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
May 16, 2017, 12:48:43 AM |
|
$0.050'den girdim Ripple $0.273 oldu. Ripple'ye bankalar cenneti ülkelerden çok talep var. Şu an giren sene içerisinde parasını üçe katlar. 3e katlamasi biraz zor. Marketcap 10milyar oldu. 30milyar demek bitcoinu ezip gecmek demek. Izin vermezler buna. Ülkelerin maddi değer kaybına uğradığı ve artık orta direk insanların enflasyon nedeniyle bu yola başvurduğunu unutuyosunuz. Bu oranla market hacmide büyüyor sadece Ripple değil.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 16, 2017, 07:48:22 AM |
|
Üçe katlar yazmışsınız da 3 gün önce 9k idi şimdi 18k'larda...3 günde 2'ye katladı.Sene sonuna kadar eğer bir müdahele olmazsa 10'a katlar.Durulacak gibi değil bu
|
|
|
|
lastguard
|
|
May 16, 2017, 08:56:42 AM |
|
Üçe katlar yazmışsınız da 3 gün önce 9k idi şimdi 18k'larda...3 günde 2'ye katladı.Sene sonuna kadar eğer bir müdahele olmazsa 10'a katlar.Durulacak gibi değil bu ah benim güzel kardeşim ne de güzel enterpolasyonlar yapıyorsunuz. Gidin araştırın nerde bi mağdur görsem "çok yükseliyordu bende aldım" diyor. yükselmez demiyorum kimse bişeyin garantisini veremez ama bu kendine güvenle bir gün mağdur olursunuz onu bilin.
|
ignorance is bliss.
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 16, 2017, 09:49:16 AM |
|
Üçe katlar yazmışsınız da 3 gün önce 9k idi şimdi 18k'larda...3 günde 2'ye katladı.Sene sonuna kadar eğer bir müdahele olmazsa 10'a katlar.Durulacak gibi değil bu ah benim güzel kardeşim ne de güzel enterpolasyonlar yapıyorsunuz. Gidin araştırın nerde bi mağdur görsem "çok yükseliyordu bende aldım" diyor. yükselmez demiyorum kimse bişeyin garantisini veremez ama bu kendine güvenle bir gün mağdur olursunuz onu bilin. Teşekkürler uyarın için kardeşim.Bende bir öngörüde bulundum senin gibi.Tutar tutmaz orası ayrı bir şey.15 gün önce 2k iken kimse bugün ripplenin 20k'ya dayanacağını tahmin etmiyordu.Tabi ileride ne olur ne olmaz bilinmez sonuçta hepsi risk yavaş tedbirli emin adımlarla gitmek en güzeli üzülmemek için.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 16, 2017, 10:43:35 AM |
|
Üçe katlar yazmışsınız da 3 gün önce 9k idi şimdi 18k'larda...3 günde 2'ye katladı.Sene sonuna kadar eğer bir müdahele olmazsa 10'a katlar.Durulacak gibi değil bu ah benim güzel kardeşim ne de güzel enterpolasyonlar yapıyorsunuz. Gidin araştırın nerde bi mağdur görsem "çok yükseliyordu bende aldım" diyor. yükselmez demiyorum kimse bişeyin garantisini veremez ama bu kendine güvenle bir gün mağdur olursunuz onu bilin. Teşekkürler uyarın için kardeşim.Bende bir öngörüde bulundum senin gibi.Tutar tutmaz orası ayrı bir şey.15 gün önce 2k iken kimse bugün ripplenin 20k'ya dayanacağını tahmin etmiyordu.Tabi ileride ne olur ne olmaz bilinmez sonuçta hepsi risk yavaş tedbirli emin adımlarla gitmek en güzeli üzülmemek için. heey heyy zamanında 200 bın tane vardı bı bok olmaz bundan pump dump coını deyıp satmıstım.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 16, 2017, 11:11:05 AM |
|
Üçe katlar yazmışsınız da 3 gün önce 9k idi şimdi 18k'larda...3 günde 2'ye katladı.Sene sonuna kadar eğer bir müdahele olmazsa 10'a katlar.Durulacak gibi değil bu ah benim güzel kardeşim ne de güzel enterpolasyonlar yapıyorsunuz. Gidin araştırın nerde bi mağdur görsem "çok yükseliyordu bende aldım" diyor. yükselmez demiyorum kimse bişeyin garantisini veremez ama bu kendine güvenle bir gün mağdur olursunuz onu bilin. Teşekkürler uyarın için kardeşim.Bende bir öngörüde bulundum senin gibi.Tutar tutmaz orası ayrı bir şey.15 gün önce 2k iken kimse bugün ripplenin 20k'ya dayanacağını tahmin etmiyordu.Tabi ileride ne olur ne olmaz bilinmez sonuçta hepsi risk yavaş tedbirli emin adımlarla gitmek en güzeli üzülmemek için. heey heyy zamanında 200 bın tane vardı bı bok olmaz bundan pump dump coını deyıp satmıstım. XRP nin uçmaya başlama sırasında 900 den sattım 600 den aldıklarımı baktım ki 2000 lere 6000 lere gitti şimdi 20 k ya geldi aq
|
signature not found.
|
|
|
beyinsi
|
|
May 16, 2017, 12:14:04 PM |
|
vay ripple vay
|
|
|
|
lastguard
|
|
May 16, 2017, 12:37:20 PM |
|
Bankaların ripple lab ile çalışıp ripple blockchain kullanacağı haberi çok şişti gibi bunu ha deyince yapamayacaklar ayrıca bankalar bu sistemi kullandığında xrp kullanmak zorunda değiller, aynı sistem üzerinde USD , TL , EURO herşey transfer edilebilecek. Asıl soru şu kafama takılan 1 dolar olduğu zaman sadece xrp den 60 milyar dolarlık bir şirket oluşturuyoruz, bunu çok mantıklı bulmuyorum. sadece sesli düşünüyorum kimseye yatırım tavsiyesi olmasın bunlar. bu kadar kontrolsüz beklenti satın alımı beni korkutuyor.
|
ignorance is bliss.
|
|
|
denetci
|
|
May 16, 2017, 12:39:09 PM |
|
dün bu kadar yükseliş yeter diye elimdeki xrp'nin yarısını sattım, sabah uyandığımda çok pişman etti o artışla.
|
|
|
|
|