Jedna moja proslomjesecna prijava, ponzi je imao signature bounty kampanju na bitcointalk forumu. Sto je najgore ekipa je i radila taj bounty iako je ocito rijec bilo o ponziju, ali placanje u ETH je izgleda ipak bilo primamljivije. Kreator je nakon 2 tjedna i negativnog trusta izbrisao post, ali ipak ih se stigao prijaviti solidan broj.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5192350.msg52734858#msg52734858Dobra prijava, dobio si merit.
Tko je slijedeći? 😁
Vidim da se nitko ne prijavljuje zadnjih dana , pa rekoh da ti ne propadne merit a ja uvijek imam par postova spremnih
Bas gledam sad onaj post sto si napisao na meti. Znaci ti si jedini merit source trenutno ovdje? Bas steta sto smo izgubili toga koji je imao 100 merita, dosta bi to pomoglo onima koji ne pisu puno izvan lokalnog dijela.
Da, šteta da propadne merit, hvala na brizi 😁
Bila je to zaista čudna situacija, kolega je bio jedini merit source i dobio je čak promociju od theymosa, koji mu je broj raspoloživih merita povećao sa 50 na 100 a onda je dan, dva nakon toga dobio permaban.
Jako čudna situacija.
Srećom, nakon "velike borbe " u Meti zbog negativnog trusta theymos je baš par dana prije toga i mene proglasio za merit sourcea tako da se nakon toga trudim da dam podršku domaćim kvalitetnim postovima koliko god mogu.
Zapravo je i Marlboza merit source, pa i Lauda, ali oni rijetko "posjećuju " ovaj lokalni dio foruma.