Hvala dečki na prijavama i Vašem doprinosu da konačno dođemo do stote stranice i nagradne igre.
Već sam mislio da nećemo nikada doći do toga
Tko je slijedeći?
EDIT: Ok sad tek vidim da smo konačno otvorili stotu stranicu i da s time počinje naša dugo očekivana nagradna igra.
U nastavku vam još jednom ponavljam uvjete nagradne igre pa molim da ova stranica bude samo za prijave za nagradnu igru a 101. stranica samo za glasanje za pobjednike.
Nakon gotovo 3 godine postojanja ova, jedna od ''dugovječnijih'' tema na našem lokalu, doći će do ''jubilarne'' stote stranice Grin
Baš gledam prvu stranicu ove teme i pitam se gdje su nestali BTCHadzija, Ferki, tuvok007, denis-z12, Dzeronimo, katanic97 i brojni drugi.
Uglavnom, oni koji me već duže prate, znaju što sada slijedi.... Grin
Mislim da je pravo vrijeme za novu nagradnu igru da proslavimo ovaj jubilej Cheesy
Ukratko, nagradna igra počinje kada se otvori stota stranica na ovom topicu a završava kada se otvori 101-a.
Sudjelovati mogu samo oni koji su u ove 99 stranice teme barem jednom prijavili i dobili merit od mene za neki svoj post.
Prijavite onaj svoj prijedlog za kojeg smatrate da je bio najbolji, i podijelite link od posta u kojem ste taj prijedlog prijavili.
Kada se otvori 101-a stranica prijave za nagradnu igru staju ali naravno i dalje možete prijavljivati svoje kvalitetne postove za merite (akcija koja neće nikada stati) Cheesy
Najbolju prijavu, nagradit ću s 5 merita, a dodijelit ću i nagradu za drugo mjesto- 3 merita i treće mjesto- 2 merita.
S obzirom na neke primjedbe ranije na moju objektivnost, odlučio sam napraviti sve potpuno transparentnim, tako da će 101-a stranica biti za vaše glasanje o najboljim prijedlozima.
Glasat ćete za prvo mjesto- 3 boda, drugo- 2 boda i treće mjesto- 1 bod.
Na početku 102-e stranice, na temelju vaših ocjena i ukupnog broja bodova, proglasit ćemo pobjednike!
Neka najbolji pobjedi i neka igre počnu!
Tko se za nagradnu igru prijavi prerano ili prekasno neće biti uzet u obzir.
Molim da stotu stranicu ostavite samo za prijave za nagradnu igru i ne spamate.