Pozdrav imam jednu dobru vijest za one koji jos uvjek rade staking na Cardanu.
Ukoliko je tko radio staking na Genius X poolu, provjerite da li imate mogucnost za claim tokena koji ce vam dati bonus od 6-10% na staking reward na tom poolu.
Vise detalja mozete naci na ovom postu:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5287774.msg62034381#msg62034381Znam da se vecina ekipe na forumu rijesila Cardana ali mozda jos ima netko poput mene tko je ostao u projektu
Hvala ovcijisir, da nema tebe i slackovica ova tema bi potpuno zamrla
Kada su se već svi članovi ''nakrcali'' meritima i dostigli željene forum rankove, drago mi je da ste ovu temu počeli koristiti i za drugu svrhu iz naslova teme, za dijeljenje korisnih informacija koje bi inače promakle drugim članovima u alt sekciji.
I? Imaš li ti mogućnost za claim tokena?
Daniel91 prvo da ti se ispricam na kasnom odgovoru, nisam provjeravao forum par dana pa mi je promaklo.
Na zalost u posljednje vrijeme ne mogu se posvetiti forumu i kriptovalutama koliko bih zelio, pa bi i meriti brze napredovali
Iako uvijek se potrudim podijeliti na forumu kada naidem na neku vijest koja bi ostalim kolegama mogla biti od koristi.
Da ti odgovorim na pitanje, s obzirom da sam drzao staking na Genius poolu preko godine dana, imam pravo na NFT koji mi omogucuje 10% (maksimalni) bonus na staking reward.
Genius pool je specifican, jer ne daje staking reward u ADA (Cardano) tokenu, nego daje svoj GEN token u zamjenu. Moram priznati malo sam se razocarao u Genius pool, jer koliko se sjecam trebali su davati jos neke tokene kao staking reward, ali izgleda da su od toga odustali.
Ja sam jos prije par mjeseci odustao od stakinga na tome poolu, ali kada sam vidio da dijele NFT koji bi mogao kasnije nesto i vrijediti odlucio sam se za claim. Tako da sam sada ponosni vlasnik