Bitcoin Forum
August 21, 2018, 06:51:00 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Advice on 2x R9 280x setup for Litecoin Dogecoins  (Read 1141 times)
yannis7777
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
January 28, 2014, 08:23:15 AM
 #1

Hello everyone i would be grateful if a kind soul would reply this:
I have got one Sapphire R9 280x Vapor X and thinking of placing another one on the board for mining at double hashrates (currently getting 650kh/s) on litecoins, dogecoins. My questions are these and replies would be appreciated since i am a noob on this:
1. Would i be able to run them independently without them crossfiring on the board (Gigabyte 970A-UD3P)? Or alternatively do i have to manually undo the crossfire if they automatically crossfire to one another? In essence i need to get twice the hashrates but i do not know if there will be any problems with crossfiring on the board (do they auto crossfire can i avoid them from doing so etc).
2. If i get a R9 of another brand (still a 280x) would i be fine running them on the same board?
Many thanks in advance.

DOGE: DDsZd5Ekyz95ndodQZpChpspR2PstTdNQY
1534877460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534877460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534877460
Reply with quote  #2

1534877460
Report to moderator
1534877460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534877460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534877460
Reply with quote  #2

1534877460
Report to moderator
1534877460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534877460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534877460
Reply with quote  #2

1534877460
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534877460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534877460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534877460
Reply with quote  #2

1534877460
Report to moderator
1534877460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534877460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534877460
Reply with quote  #2

1534877460
Report to moderator
1534877460
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534877460

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534877460
Reply with quote  #2

1534877460
Report to moderator
patricktim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250


View Profile
January 28, 2014, 08:38:22 AM
 #2

may I know what are you mining?

yannis7777
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
January 28, 2014, 08:40:39 AM
 #3

i am mining dogecoins sorry for not mentioning this (i edited the topic title too)

DOGE: DDsZd5Ekyz95ndodQZpChpspR2PstTdNQY
bl8cz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 08:56:02 PM
 #4

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

Rent my rig at leaserig (SolidSexMiner)
skleven
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 281
Merit: 250


View Profile
February 07, 2014, 09:42:05 PM
 #5

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink
Sommeck
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28
Merit: 0


View Profile
February 08, 2014, 12:00:15 AM
 #6

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink

Ah ok...over 800kh/s  can you say me how do you get so high hash rates?

I have also Vapor x r9 280x and a single card runs at 730kh/s
In my rigs with 5 vapor x r9 280x i only get 690kh/s Huh
Victoo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 381
Merit: 250


View Profile
February 08, 2014, 06:30:58 AM
 #7

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink

Ah ok...over 800kh/s  can you say me how do you get so high hash rates?

I have also Vapor x r9 280x and a single card runs at 730kh/s
In my rigs with 5 vapor x r9 280x i only get 690kh/s Huh

Yeah I would like to see those settings too. I heard no one getting over 700kh/s with 280x yet.
skleven
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 281
Merit: 250


View Profile
February 08, 2014, 08:32:43 AM
 #8

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink

Ah ok...over 800kh/s  can you say me how do you get so high hash rates?

I have also Vapor x r9 280x and a single card runs at 730kh/s
In my rigs with 5 vapor x r9 280x i only get 690kh/s Huh

Yeah I would like to see those settings too. I heard no one getting over 700kh/s with 280x yet.

I`m currently only running Toxic, but a friend of mine have 3x vapor-x. I belive his settings are 1150/1800/powertune 20/cgminer 3.4.2 and the latest
AMD driver. My toxic runs at 1130/1850= 810kh/s avg. Usually, when going over 1500mem, hashrate goes down. But up again around 1800. Ofcourse you need to finetune around this area, because no gpu`s are identical it seems.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!