Bitcoin Forum
December 14, 2017, 09:13:55 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Advice on 2x R9 280x setup for Litecoin Dogecoins  (Read 1134 times)
yannis7777
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 28, 2014, 08:23:15 AM
 #1

Hello everyone i would be grateful if a kind soul would reply this:
I have got one Sapphire R9 280x Vapor X and thinking of placing another one on the board for mining at double hashrates (currently getting 650kh/s) on litecoins, dogecoins. My questions are these and replies would be appreciated since i am a noob on this:
1. Would i be able to run them independently without them crossfiring on the board (Gigabyte 970A-UD3P)? Or alternatively do i have to manually undo the crossfire if they automatically crossfire to one another? In essence i need to get twice the hashrates but i do not know if there will be any problems with crossfiring on the board (do they auto crossfire can i avoid them from doing so etc).
2. If i get a R9 of another brand (still a 280x) would i be fine running them on the same board?
Many thanks in advance.

DOGE: DDsZd5Ekyz95ndodQZpChpspR2PstTdNQY
1513242835
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513242835

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513242835
Reply with quote  #2

1513242835
Report to moderator
1513242835
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513242835

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513242835
Reply with quote  #2

1513242835
Report to moderator
1513242835
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513242835

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513242835
Reply with quote  #2

1513242835
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
patricktim
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434


View Profile
January 28, 2014, 08:38:22 AM
 #2

may I know what are you mining?

yannis7777
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 28, 2014, 08:40:39 AM
 #3

i am mining dogecoins sorry for not mentioning this (i edited the topic title too)

DOGE: DDsZd5Ekyz95ndodQZpChpspR2PstTdNQY
bl8cz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
February 07, 2014, 08:56:02 PM
 #4

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

Rent my rig at leaserig (SolidSexMiner)
skleven
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 281


View Profile
February 07, 2014, 09:42:05 PM
 #5

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink
Sommeck
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 28


View Profile
February 08, 2014, 12:00:15 AM
 #6

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink

Ah ok...over 800kh/s  can you say me how do you get so high hash rates?

I have also Vapor x r9 280x and a single card runs at 730kh/s
In my rigs with 5 vapor x r9 280x i only get 690kh/s Huh
Victoo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 366


View Profile
February 08, 2014, 06:30:58 AM
 #7

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink

Ah ok...over 800kh/s  can you say me how do you get so high hash rates?

I have also Vapor x r9 280x and a single card runs at 730kh/s
In my rigs with 5 vapor x r9 280x i only get 690kh/s Huh

Yeah I would like to see those settings too. I heard no one getting over 700kh/s with 280x yet.



         ▄▄█████████▄▄▄
      ▄██████████████████▄
   ▄████████▀▀        ▀▀███▄
  ███████▀    ▄▄▄▄▄▄▄     ▀██▄
 ██████    ▄████████████▄   ▀█▄
▐████▀   ▄███▀         ▀██▄   █▄
████▌  ▄██▀               ▀▄   ▀
████   ██                   
████   █        █████▄  ▐██  ▄▄
▀███   ▀        ██  ███ ▄▄▄ ▄██▄▄  ▄▄▄▄▄▄ ▄▄▄  ▄▄   ▄▄▄▄  ▄ ▄▄▄   ▄▄▄▄▄  ▄▄▄▄
 ▀███           ██████▄ ▐██ ▐██  ▐██▀ ███ ▐██  ██ ▄██▄▄██ ██▀ ██ ██▀   ▐██▄▄██
   ███          ██  ▐██ ▐██  ██  ▐██  ▐██ ▐██  ██ ▐██▀▀▀▀ ██  ██ ██▄   ▐██▀▀▀▀
    ▀██▄        █████▀  ▐██  ▀██▌ ▀██████  ▀███▀█   ▀███▀ ██  ██  ▀███▌ ▀████▌
      ▀█▄                             ▐██










     ▄███████████████▄
    ▄█████████████████
    █████▀▀▀▀▀▀▀▀████ ██
   █████▀▀▀▀▀▀▀▀████▌███
  ▄█████████████████▐██
 ▐█████████████████ ██▌
 █████████████████ ███
█████████████████▀▐██
██▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ██▀
▀██████████████████▀



       ▄▄▄▄▄▄
    ▄████████
    █████▀▀▀▀
   ▐████
   ▐████
████████████
████████████
   ▐████
   ▐████
   ▐████
   ▐████



             ▄██▄
     ▄      ▐████   ▄▄
   █████     ██████████
    █████████████████▀
 ▄████████████▀████▌
██████████     ▀████     
 ▀▀   █████     ██████████
      ▀████▌▄████████████▀
    ▄▄▄███████████████▌
   ██████████▀    ▐████
    ▀▀▀  ████▌     ▀▀▀
         ▀███▀



                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
skleven
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 281


View Profile
February 08, 2014, 08:32:43 AM
 #8

Hi,

it's not a problem to use 5 or 6 of these cards in one mobo. Crossfire is not necessary. I run 3 different kinds of 280x i a single rig, but it's quite hard to set all to do the max hashrate. You say you do 650kH/s. On 280x you should do at least 740kH/s. 650 is just waste of electricity;)

280X Vapor-X can do over 800kh/s with the right settings.  Wink

Ah ok...over 800kh/s  can you say me how do you get so high hash rates?

I have also Vapor x r9 280x and a single card runs at 730kh/s
In my rigs with 5 vapor x r9 280x i only get 690kh/s Huh

Yeah I would like to see those settings too. I heard no one getting over 700kh/s with 280x yet.

I`m currently only running Toxic, but a friend of mine have 3x vapor-x. I belive his settings are 1150/1800/powertune 20/cgminer 3.4.2 and the latest
AMD driver. My toxic runs at 1130/1850= 810kh/s avg. Usually, when going over 1500mem, hashrate goes down. But up again around 1800. Ofcourse you need to finetune around this area, because no gpu`s are identical it seems.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!