enfarktus
|
|
August 24, 2017, 07:30:28 AM |
|
Yeni başlayanlar kısmına da sordum ama buradaki arkadaşlar eht ile ilgili olduğu için buradan hızlı yanıt alabileceğimi düşünüyorum, işlemi bekletiyorum şu anda yardımcı olabilir misiniz :
MEW cüzdanı oluşturdum ve "0x" ile başlayan hesap numarama bittrexten ETH bakiyemi çektim.
OMG airdropuna katılmak istediğim için bittrex OMG bakiyemi de aynı "0x" adresine mi withdrawall yapmam gerekiyor yoksa prosedür farklı mı ?
Bütün tokenleri aynı adrese mi yolluyoruz? Bu konuda tırstım açıkçası ETH adresine OMG göndermek tuhaf geldi.
Aynı cüzdanı da kullansanız, yeni cüzdanda açsanız cüzdanınıza Omg tokenleri tanıtmanız gerekir. Omg'nin sayfasında adres ve decimals değerleri vardır.
|
|
|
|
|
enfarktus
|
|
August 24, 2017, 07:48:38 AM |
|
Gerekli olan şeyleri yapmışsınız, başka bir şey yapmanıza gerek yok; evet aynı cüzdana Omg yollayabilirsiniz.
|
|
|
|
simetri
|
|
August 24, 2017, 07:49:55 AM |
|
Gerekli olan şeyleri yapmışsınız, başka bir şey yapmanıza gerek yok; evet aynı cüzdana Omg yollayabilirsiniz. Teşekkür ederim hocam.
|
|
|
|
Xanother
|
|
August 24, 2017, 08:08:52 AM |
|
Ethereum her ne kadar sabırları zorlarsa zorlasın sağlam coin , 600 dolar eylül ekim taminim halen aynı. Sonrasında yepyeni güncellemelerle 1,000 dolara doğru yol alır. Adamlar çalışıyor. Bravo, Helal olsun. yatırım tavsiyesi değil tabi fikrim bu.
500 -600 orası kesin olur, yıl sonuna doğru 1000 dolar olacağını söylüyor analistler ins yanilmazlar Merhaba, Bitcoin ile Bitcoin Cash arasındaki sürtüşme devam ettikçe ETH o söylediğiniz rakamlara asla gelemez. (BTC 10K olursa o ayrı) Tabanı olmayan analizlere pirim vermeyin. İyi dileklerimle bitcoin cash kim ki ? 2 ay sonra kasımda kaybolup gidicek bir coin . eth 100$ olucak denildiğindede o rakamlar hayal deniliyordu .8$ dan 400$ kadar çıktı. ne olup biteceğini kimse bilemez yanlış anlamayın dediğimi.
|
|
|
|
edutBTC
|
|
August 24, 2017, 12:50:58 PM |
|
Ethereum her ne kadar sabırları zorlarsa zorlasın sağlam coin , 600 dolar eylül ekim taminim halen aynı. Sonrasında yepyeni güncellemelerle 1,000 dolara doğru yol alır. Adamlar çalışıyor. Bravo, Helal olsun. yatırım tavsiyesi değil tabi fikrim bu.
500 -600 orası kesin olur, yıl sonuna doğru 1000 dolar olacağını söylüyor analistler ins yanilmazlar Merhaba, Bitcoin ile Bitcoin Cash arasındaki sürtüşme devam ettikçe ETH o söylediğiniz rakamlara asla gelemez. (BTC 10K olursa o ayrı) Tabanı olmayan analizlere pirim vermeyin. İyi dileklerimle bitcoin cash kim ki ? 2 ay sonra kasımda kaybolup gidicek bir coin . eth 100$ olucak denildiğindede o rakamlar hayal deniliyordu .8$ dan 400$ kadar çıktı. ne olup biteceğini kimse bilemez yanlış anlamayın dediğimi. Herkes fikrini belirtiyor bu forumda hepsi değerli benim için. Yatırıma biz kendimiz karar vereceğiz elbette. Ethereuma beni üzmeyecek bir miktar yatırmayı düşünüyorum uzun tutacağım. Fark yaratacaktır bence. Bitcoincash e 1 kuruş bile koymam BTC varken.
|
|
|
|
CanErik
|
|
August 24, 2017, 02:50:47 PM |
|
500 -600 orası kesin olur, yıl sonuna doğru 1000 dolar olacağını söylüyor analistler ins yanilmazlar Merhaba, Bitcoin ile Bitcoin Cash arasındaki sürtüşme devam ettikçe ETH o söylediğiniz rakamlara asla gelemez. (BTC 10K olursa o ayrı) Tabanı olmayan analizlere pirim vermeyin. İyi dileklerimle bitcoin cash kim ki ? 2 ay sonra kasımda kaybolup gidicek bir coin . eth 100$ olucak denildiğindede o rakamlar hayal deniliyordu .8$ dan 400$ kadar çıktı. ne olup biteceğini kimse bilemez yanlış anlamayın dediğimi. Merhaba; BCC bir gün öncesinde neredeyse BTC'yi piyasadan kaldırmak üzere idi. BTC Mempool'da segwit aktive olmuş olmasına rağmen 90K civarı onaylanmamış işlem var. BCC 2 ay sonra kaybolmayacağı gibi BTC core ekibi ile aralarında sulh sağlanmazsa BTC blok bulamaz hale gelir ve tüm piayasa baş aşağı gider, ETH'nin ederi 8 $'ın altına tepe taklak gider. BTC ile ilgili tehlike henüz geçmiş değil. Sizin söylediğinizin aksine "ne olup biteceğini" FUD'lar ile ilgilenmeyenler (ETH 1000 $ olacak gibi mesela) araştırıp piyasayı inceleyenler biliyor. İyi dileklerimle
|
|
|
|
presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
August 25, 2017, 02:38:46 AM |
|
500 -600 orası kesin olur, yıl sonuna doğru 1000 dolar olacağını söylüyor analistler ins yanilmazlar Merhaba, Bitcoin ile Bitcoin Cash arasındaki sürtüşme devam ettikçe ETH o söylediğiniz rakamlara asla gelemez. (BTC 10K olursa o ayrı) Tabanı olmayan analizlere pirim vermeyin. İyi dileklerimle bitcoin cash kim ki ? 2 ay sonra kasımda kaybolup gidicek bir coin . eth 100$ olucak denildiğindede o rakamlar hayal deniliyordu .8$ dan 400$ kadar çıktı. ne olup biteceğini kimse bilemez yanlış anlamayın dediğimi. Merhaba; BCC bir gün öncesinde neredeyse BTC'yi piyasadan kaldırmak üzere idi. BTC Mempool'da segwit aktive olmuş olmasına rağmen 90K civarı onaylanmamış işlem var. BCC 2 ay sonra kaybolmayacağı gibi BTC core ekibi ile aralarında sulh sağlanmazsa BTC blok bulamaz hale gelir ve tüm piayasa baş aşağı gider, ETH'nin ederi 8 $'ın altına tepe taklak gider. BTC ile ilgili tehlike henüz geçmiş değil. Sizin söylediğinizin aksine "ne olup biteceğini" FUD'lar ile ilgilenmeyenler (ETH 1000 $ olacak gibi mesela) araştırıp piyasayı inceleyenler biliyor. İyi dileklerimle Evet bu konuda haklısınız ama ben FUD larla ilgili olabilecekleri gözönüne almadan normalde işleyen sağlıklı bir süreç için konuşuyordum. Dediğiniz anlamda ise ETH nin tepetaklak olması bir gerçek olur. Düşüncesi bile korkunç. Önlem olarak Fazla bir para koymuyorum borsaya kaybedersem beni yıkıma uğratmaz en azından. Saygılar
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
August 25, 2017, 06:42:57 PM |
|
Bütün varlığım Ethereum'da ve şu son 3-4 gündeki artışı beni çok mutlu etti. Çocuğum gibi bakıyorum, nazar değmesin oğluma
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
August 25, 2017, 07:08:25 PM |
|
Bütün varlığım Ethereum'da ve şu son 3-4 gündeki artışı beni çok mutlu etti. Çocuğum gibi bakıyorum, nazar değmesin oğluma Sokaktaki adam için altın neyse kripto paracı için Ethereum odur. Fiyatı zaman zaman düşse de uzun vadede asla kaybettirmez.
|
|
|
|
Xanother
|
|
August 25, 2017, 07:09:33 PM |
|
Bütün varlığım Ethereum'da ve şu son 3-4 gündeki artışı beni çok mutlu etti. Çocuğum gibi bakıyorum, nazar değmesin oğluma Benimde öyle Eylül'de gör sen artışı
|
|
|
|
Forumgeiq
|
|
August 25, 2017, 07:37:23 PM |
|
Bütün varlığım Ethereum'da ve şu son 3-4 gündeki artışı beni çok mutlu etti. Çocuğum gibi bakıyorum, nazar değmesin oğluma Benimde öyle Eylül'de gör sen artışı Ethereum balinaları ağızları sulanmış bir biçimde plasma'yı ve btc'nin durulmasını bekliyor. Ben de Ethereum portföyümü arttırdım bu ara.
|
|
|
|
MSZCoin
Sr. Member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
|
|
August 26, 2017, 01:44:59 AM |
|
500 -600 orası kesin olur, yıl sonuna doğru 1000 dolar olacağını söylüyor analistler ins yanilmazlar Merhaba, Bitcoin ile Bitcoin Cash arasındaki sürtüşme devam ettikçe ETH o söylediğiniz rakamlara asla gelemez. (BTC 10K olursa o ayrı) Tabanı olmayan analizlere pirim vermeyin. İyi dileklerimle bitcoin cash kim ki ? 2 ay sonra kasımda kaybolup gidicek bir coin . eth 100$ olucak denildiğindede o rakamlar hayal deniliyordu .8$ dan 400$ kadar çıktı. ne olup biteceğini kimse bilemez yanlış anlamayın dediğimi. Merhaba; BCC bir gün öncesinde neredeyse BTC'yi piyasadan kaldırmak üzere idi. BTC Mempool'da segwit aktive olmuş olmasına rağmen 90K civarı onaylanmamış işlem var. BCC 2 ay sonra kaybolmayacağı gibi BTC core ekibi ile aralarında sulh sağlanmazsa BTC blok bulamaz hale gelir ve tüm piayasa baş aşağı gider, ETH'nin ederi 8 $'ın altına tepe taklak gider. BTC ile ilgili tehlike henüz geçmiş değil. Sizin söylediğinizin aksine "ne olup biteceğini" FUD'lar ile ilgilenmeyenler (ETH 1000 $ olacak gibi mesela) araştırıp piyasayı inceleyenler biliyor. İyi dileklerimle Yeni ASIC chipler çıkarsa, onaylanmayan işlem de kalmaz havale ücretleri de düşer BTC de yağ gibi akmaya başlar LTC ve ETH gibi
|
BTG KING
|
|
|
Xanother
|
|
August 26, 2017, 07:15:59 AM |
|
mk etheri neyi bekliyor çıkmak için .
dash geldi 340$'a zcash çıktı 260$'a xmr çıktı 130$'a
|
|
|
|
CanErik
|
|
August 26, 2017, 04:11:30 PM |
|
500 -600 orası kesin olur, yıl sonuna doğru 1000 dolar olacağını söylüyor analistler ins yanilmazlar Merhaba, Bitcoin ile Bitcoin Cash arasındaki sürtüşme devam ettikçe ETH o söylediğiniz rakamlara asla gelemez. (BTC 10K olursa o ayrı) Tabanı olmayan analizlere pirim vermeyin. İyi dileklerimle bitcoin cash kim ki ? 2 ay sonra kasımda kaybolup gidicek bir coin . eth 100$ olucak denildiğindede o rakamlar hayal deniliyordu .8$ dan 400$ kadar çıktı. ne olup biteceğini kimse bilemez yanlış anlamayın dediğimi. Merhaba; BCC bir gün öncesinde neredeyse BTC'yi piyasadan kaldırmak üzere idi. BTC Mempool'da segwit aktive olmuş olmasına rağmen 90K civarı onaylanmamış işlem var. BCC 2 ay sonra kaybolmayacağı gibi BTC core ekibi ile aralarında sulh sağlanmazsa BTC blok bulamaz hale gelir ve tüm piayasa baş aşağı gider, ETH'nin ederi 8 $'ın altına tepe taklak gider. BTC ile ilgili tehlike henüz geçmiş değil. Sizin söylediğinizin aksine "ne olup biteceğini" FUD'lar ile ilgilenmeyenler (ETH 1000 $ olacak gibi mesela) araştırıp piyasayı inceleyenler biliyor. İyi dileklerimle Yeni ASIC chipler çıkarsa, onaylanmayan işlem de kalmaz havale ücretleri de düşer BTC de yağ gibi akmaya başlar LTC ve ETH gibi Merhaba; Sorun madencilerin yaptığı hipnelik, teknoloji yetersizliği değil. LTC ve ETH'a gelene kadar yağ gibi akan çok başarılı 3. nesil coinler var. İyi dileklerimle
|
|
|
|
edutBTC
|
|
August 26, 2017, 08:35:19 PM |
|
Bütün varlığım Ethereum'da ve şu son 3-4 gündeki artışı beni çok mutlu etti. Çocuğum gibi bakıyorum, nazar değmesin oğluma Benimde öyle Eylül'de gör sen artışı Ethereum balinaları ağızları sulanmış bir biçimde plasma'yı ve btc'nin durulmasını bekliyor. Ben de Ethereum portföyümü arttırdım bu ara. Bütün varlığı Ethereuma bağlamak cesaret işi. İnşallah yanıltmaz üzmez. Benim potföyde de ağırlıkta fakat BTC de tutuyorum bir yandan.. Beklentim büyük Eylül de Ethereumdan.
|
|
|
|
Forumgeiq
|
|
August 26, 2017, 08:56:55 PM |
|
Bütün varlığım Ethereum'da ve şu son 3-4 gündeki artışı beni çok mutlu etti. Çocuğum gibi bakıyorum, nazar değmesin oğluma Benimde öyle Eylül'de gör sen artışı Ethereum balinaları ağızları sulanmış bir biçimde plasma'yı ve btc'nin durulmasını bekliyor. Ben de Ethereum portföyümü arttırdım bu ara. Bütün varlığı Ethereuma bağlamak cesaret işi. İnşallah yanıltmaz üzmez. Benim potföyde de ağırlıkta fakat BTC de tutuyorum bir yandan.. Beklentim büyük Eylül de Ethereumdan. Bütün elmaları bir sepete koymamak lazım tabi. Ben portföyümün yarısına yakınını en güvendiğim coinde tutuyorum. Bu da geçen seneden beri Ethereum oluyor.
|
|
|
|
Erdem223
Member
Activity: 74
Merit: 10
|
|
August 26, 2017, 10:12:43 PM |
|
Bu etheryum tabanlı coinler neden cıkmıyo?
|
|
|
|
MSZCoin
Sr. Member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
|
|
August 27, 2017, 01:20:49 PM |
|
Önümüzdeki ay Ethereum yükseliş dalgası geliyor arakdaşlar. Yatırımcı tavsiyesidir.
|
BTG KING
|
|
|
valley365
|
|
August 28, 2017, 06:11:55 AM |
|
Önümüzdeki ay Ethereum yükseliş dalgası geliyor arakdaşlar. Yatırımcı tavsiyesidir.
Stok yapmak için geç kaldık. Normal şartlarda elimde hatrı sayılır miktarda vardı, yıl başında sattım şimdi ağlıyorum. Yeniden 400 dolar seviyesini görüp, görmekle kalmayacak ve aşacak kısa zamanda..
|
|
|
|
|