temeler
|
|
August 28, 2017, 12:56:10 PM |
|
1 ay sonra bu fiyatlardan bulmak zor olacak gibi. Bir de BTC desteklerse fiyat olarak tamamdır.
|
|
|
|
ysakay
|
|
August 28, 2017, 04:45:45 PM |
|
2014 yılında es kaza bi haber ya da başka bir şey görmüştüm. Bitcoin işini incelemiştim. Sonradan gençliğin verdiği aptallık diyelim ticarete atıldım. Battık gitti. Şimdi fırsatları görüyorumda neler kaçırmışız böyle.
|
|
|
|
MSZCoin
Sr. Member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
|
|
August 28, 2017, 05:18:53 PM |
|
Stok için geç değil yakında yükseliş geliyor haberiniz olsun. Pro Yatırımcı tavsiyesi.
|
BTG KING
|
|
|
presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
August 28, 2017, 07:04:47 PM |
|
Ethereum her ne kadar sabırları zorlarsa zorlasın sağlam coin , 600 dolar eylül ekim taminim halen aynı. Sonrasında yepyeni güncellemelerle 1,000 dolara doğru yol alır. Adamlar çalışıyor. Bravo, Helal olsun. yatırım tavsiyesi değil tabi fikrim bu.
500 -600 orası kesin olur, yıl sonuna doğru 1000 dolar olacağını söylüyor analistler ins yanilmazlar Merhaba, Bitcoin ile Bitcoin Cash arasındaki sürtüşme devam ettikçe ETH o söylediğiniz rakamlara asla gelemez. (BTC 10K olursa o ayrı) Tabanı olmayan analizlere pirim vermeyin. İyi dileklerimle Sıkı takipteyim bekliycem şahsen bu rakamları. Olumsuz bi gelişme olursa anında bi satış yapar kaçarım. Şimdilik iyi gidiyor. Uyarı için teşekkür, bu piyasada birbirimize destek olmak lazım, her türlü bakış açısı lazım bize.
|
|
|
|
presidentcoin
Full Member
Activity: 224
Merit: 100
Any store can buy, sell, and accept Crypto
|
|
August 28, 2017, 07:17:12 PM |
|
Bütün varlığım Ethereum'da ve şu son 3-4 gündeki artışı beni çok mutlu etti. Çocuğum gibi bakıyorum, nazar değmesin oğluma Benimde öyle Eylül'de gör sen artışı Ethereum balinaları ağızları sulanmış bir biçimde plasma'yı ve btc'nin durulmasını bekliyor. Ben de Ethereum portföyümü arttırdım bu ara. Bütün varlığı Ethereuma bağlamak cesaret işi. İnşallah yanıltmaz üzmez. Benim potföyde de ağırlıkta fakat BTC de tutuyorum bir yandan.. Beklentim büyük Eylül de Ethereumdan. Bütün elmaları bir sepete koymamak lazım tabi. Ben portföyümün yarısına yakınını en güvendiğim coinde tutuyorum. Bu da geçen seneden beri Ethereum oluyor. Evet hak veriyorum size , bütün olay bu kısaca aslında. Üzerinde İyi düşünülerek yapılmış bir sepet varsa biri düşse öbürü çıkıyor. Ethereuma güvenim var ama sonsuz değil neticede. Beni sepettede yarısı ETH.
|
|
|
|
MSZCoin
Sr. Member
Revolution
|
|
August 29, 2017, 06:08:20 AM |
|
Stok için geç değil yakında yükseliş geliyor haberiniz olsun. Pro Yatırımcı tavsiyesi.
Hala geç değil arkadaşlar güçlü alın
|
BTG KING
|
|
|
gokayc
|
|
August 29, 2017, 10:05:30 AM |
|
Hala geç değil arkadaşlar güçlü alın Ethereum azar azar ama kararlı bir şekilde yükseliyor. bu zamana kadar ama bayağı bir yatırımcısını bezdirdi. Yeterli derecede sabırlı olmayanlar Ethlerini sattı çıktı. Şimdi de yükselmeye başladı. gerçekten de bu kripto para olayı sabır işi. Önce yatırımına gönülden ve sağla dayanakalara dayanarak inanacaksın sonrasında ise sadece yeterli bir süre bekleyeceksin. Sonrası da malum Güncel eth fiyatı: 358 dolar.
|
|
|
|
psy0
Full Member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
August 29, 2017, 02:37:23 PM |
|
Hala geç değil arkadaşlar güçlü alın Ethereum azar azar ama kararlı bir şekilde yükseliyor. bu zamana kadar ama bayağı bir yatırımcısını bezdirdi. Yeterli derecede sabırlı olmayanlar Ethlerini sattı çıktı. Şimdi de yükselmeye başladı. gerçekten de bu kripto para olayı sabır işi. Önce yatırımına gönülden ve sağla dayanakalara dayanarak inanacaksın sonrasında ise sadece yeterli bir süre bekleyeceksin. Sonrası da malum Güncel eth fiyatı: 358 dolar. Ethereum'un reçetesi kesinlikle btc ile takas edilmekten kurtulması. Fiyat tam anlamıyla btc fiyatına bağlı olduğu için yükselişi de bu gibi zamanlarda sıkıntılı oluyor. Sonuçta Ethereum sayısı btc'den fazla, bir zaman sonra çıkış için çok yüklü miktarda btc gerekiyor. Halbuki dolar ya da diğer bir fiat ile fiyatı belirlense ve btc/eth borsaları takip etse daha iyi olur.
|
|
|
|
MSZCoin
Sr. Member
Revolution
|
|
August 29, 2017, 04:06:47 PM |
|
Siz düşündüğünüz miktarı alın hemen korkmayın abiler gömücek parayı ETH ye
|
BTG KING
|
|
|
MSZCoin
Sr. Member
Revolution
|
|
August 29, 2017, 05:26:44 PM |
|
370 oldu bile
|
BTG KING
|
|
|
psy0
Full Member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
August 29, 2017, 06:26:29 PM |
|
Hala geç değil arkadaşlar güçlü alın Ethereum azar azar ama kararlı bir şekilde yükseliyor. bu zamana kadar ama bayağı bir yatırımcısını bezdirdi. Yeterli derecede sabırlı olmayanlar Ethlerini sattı çıktı. Şimdi de yükselmeye başladı. gerçekten de bu kripto para olayı sabır işi. Önce yatırımına gönülden ve sağla dayanakalara dayanarak inanacaksın sonrasında ise sadece yeterli bir süre bekleyeceksin. Sonrası da malum Güncel eth fiyatı: 358 dolar. Ethereum'un reçetesi kesinlikle btc ile takas edilmekten kurtulması. Fiyat tam anlamıyla btc fiyatına bağlı olduğu için yükselişi de bu gibi zamanlarda sıkıntılı oluyor. Sonuçta Ethereum sayısı btc'den fazla, bir zaman sonra çıkış için çok yüklü miktarda btc gerekiyor. Halbuki dolar ya da diğer bir fiat ile fiyatı belirlense ve btc/eth borsaları takip etse daha iyi olur. hocam kısa vade de 500 dolara dayanır mı sizce? bir miktar alıp yapmayı düşünüyorum eğer 500 dolara dayanırsa. kısa vadeden kastım en fazla 1.5 ay. Şu an için dolar karşılığı balinaların umurunda değil. Özellikle son zamanlarda ETH/KRW ve ETH/CNY piyasaları ETH/BTC piyasalarından fazla hacim görmeye başladı. Bu biraz daha devam ettiğinde Ethereum fiyatı tam anlamıyla BTC fiyatından soyutlanabilir, dolayısıyla kendi artış periyoduna girebilir. Yine de dikkatli olmak lazım.
|
|
|
|
edutBTC
|
|
August 30, 2017, 01:27:44 AM |
|
Hala geç değil arkadaşlar güçlü alın Ethereum azar azar ama kararlı bir şekilde yükseliyor. bu zamana kadar ama bayağı bir yatırımcısını bezdirdi. Yeterli derecede sabırlı olmayanlar Ethlerini sattı çıktı. Şimdi de yükselmeye başladı. gerçekten de bu kripto para olayı sabır işi. Önce yatırımına gönülden ve sağla dayanakalara dayanarak inanacaksın sonrasında ise sadece yeterli bir süre bekleyeceksin. Sonrası da malum Güncel eth fiyatı: 358 dolar. Ethereum'un reçetesi kesinlikle btc ile takas edilmekten kurtulması. Fiyat tam anlamıyla btc fiyatına bağlı olduğu için yükselişi de bu gibi zamanlarda sıkıntılı oluyor. Sonuçta Ethereum sayısı btc'den fazla, bir zaman sonra çıkış için çok yüklü miktarda btc gerekiyor. Halbuki dolar ya da diğer bir fiat ile fiyatı belirlense ve btc/eth borsaları takip etse daha iyi olur. hocam kısa vade de 500 dolara dayanır mı sizce? bir miktar alıp yapmayı düşünüyorum eğer 500 dolara dayanırsa. kısa vadeden kastım en fazla 1.5 ay. Şu an için dolar karşılığı balinaların umurunda değil. Özellikle son zamanlarda ETH/KRW ve ETH/CNY piyasaları ETH/BTC piyasalarından fazla hacim görmeye başladı. Bu biraz daha devam ettiğinde Ethereum fiyatı tam anlamıyla BTC fiyatından soyutlanabilir, dolayısıyla kendi artış periyoduna girebilir. Yine de dikkatli olmak lazım. Aynı fikirdeyim. Ethereum fiyatı özellikle son 1 aydır kendi kafasına göre takılıyor ama Temkinli olup sürekli izlemekte fayda var. 1.5 ayda 500 dolar çok mümkün ETH için şahsi fikrim.
|
|
|
|
taner32
|
|
August 31, 2017, 02:50:29 PM |
|
myetherwallet üzerinde tanımlanmamış bir token gözüküyor.
Not a valid ERC-20 token MCI
bu tam olarak nedir?
|
|
|
|
cointerstrike
|
|
August 31, 2017, 11:06:56 PM |
|
Keşke ethereumun geleceğini keşke bilebilseydik diye düşündüm ilk posttaki "arkadaşlar bu ethereum nedir ya" yazısını görünce zaten onlarca dolar milyoneri çıkaran ethereum daha da yükselmeye devam edecektir. Geliştiricisinin bir sözüyle diğer altcoinler 10 katına çıkıyor ethereum neden çıkmasın
|
|
|
|
BitcoinVSfiat
|
|
August 31, 2017, 11:15:21 PM |
|
383 dolar oldu bile, Ethereum uçuşuna devam ediyor. Daha geçen hafta 300 dolar civarında seyrediyordu. Çok yakında All Time High gelebilir. Bu günlerin geleceği konuşuluyordu ama yine de insan yaşadı mı şaşırıyor. Kısa vadeli kazançları bırakıp uzun vadeli bakmak lazım. İleride Ethereum 1000-2000-3000 dolar olacaktır.
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
September 01, 2017, 01:05:54 AM |
|
2ay önceki fiyatı olan 400 dolar cıvarına gelecek yakında. Bundan sonra daha fazla yükselmesi yıl sonuna kadarzor görüyorum. tabi hiç belli olmaz. POS haberleri artarsa yukarıyada tırmanabilir.
|
|
|
|
various
|
|
September 01, 2017, 10:19:54 AM |
|
2ay önceki fiyatı olan 400 dolar cıvarına gelecek yakında. Bundan sonra daha fazla yükselmesi yıl sonuna kadarzor görüyorum. tabi hiç belli olmaz. POS haberleri artarsa yukarıyada tırmanabilir.
bana kalırsa ethereum'un güzel günleri yakında gelecek gibi görünüyor siz bence erken söylediniz bunu. eğer bunu 2 hafta önce söyleseydiniz sizinle aynı fikirde olabilirdim ancak bana kalırsa ethereum sene sonuna kadar 600 doları geçecek belki de 600 dolara tur bindirecek ben umutluyum açıkçası ethereum'dan.
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
September 01, 2017, 11:14:49 AM |
|
Ethereum uçuyor yazıyorsunuz. Bakıyorum btc fiyatı aynı. BTC yükselirken Ethereum fiyatı da BTC olarak aynı civarlarda gezince fiyatı yükselmiş oluyor. Burada kaç kişi doğrudan Ethereum / fiat al-sat'ı yapıyor çok merak ediyorum.
|
|
|
|
husdemba
Full Member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
|
|
September 01, 2017, 11:28:25 AM |
|
Ben de Ethereum'u umutla izlemekle beraber tüm yatırımlarımı hala Ethereum'da tutuyorum. Can sıkan bazılarını inat yükselişimizi hep beraber izleyeceğiz
|
|
|
|
miner555
Member
Activity: 80
Merit: 10
|
|
October 04, 2017, 10:29:15 AM |
|
Arkdaşlar ETH forku ne zaman gelecek ? Serenity güncellemesi ile birlikte ortaya yeni bir coin cıkacak mı ?
|
|
|
|
|