yeni çıkan bir kripto para için scam denildiği zaman karşı taraftan söylenen klasik bir söz vardır: "ethereum'a da scam diyorlardı. bak ne oldu?"
kendi adıma konuşacak olursam projenin takım üyeleri arasında benim gibi 3-5 tane adam varsa ya da token başına deli gibi bir fiyat çekmişse benim için scamdır. yazılan diğer bilgilere bakmama gerek yok. neyse hacılar, ethereum için ilk başta bizim bölümde yazılanlara biraz bakalım. nereden nereye be...
Yılın soygununu da bunlar yapacak. Smiley
Ethereum
Çok güzel oynanan bir SCAM kaybedenler çok büyük kaybedecek, Adamlar bütün IPO'yu USD'ye çevirdi bile karıya kıza harcamaya başlamışlardır, seneye bu zamanlarda bakalım hangi bahane ile ortadan kaybolacaklar. Böyle bir şeyin böyle bir yöntem ile başarılı olması imkansız. Gereksiz kimsenin kullanmayacığı programlamalardan bahsederek kafa karıştıran çok üstün bir şey yapılıyormuş imajı yaratan bir kaç gariban programcı. Normalde başka coinlere negatif yorum yapmam heralde bu ilk yapışım, yapma gereği duydum.
UZAK DURUN BUNDAN, paranızı çöpe atmayın, Gidin Bitcoin fln alın daha karlı çıkarsınız.
Ether scam. Vitalik paraları alıp tatile çıktı.
bu kadar belirsizlik sanki scam kokuyor buram buram yatırım yapanlar fena patlayabilir sanki Cheesy
Ben Ethereum'a başından beri sıcak bakmayanlardanım. Yarın elektrik olmadan bile transfer edilebilir hale soktuk öyle efsane bir para birimi ürettik deseler bile çok fazla bir şey ifade etmeyecek çünkü ortaya çıktıktan bir kaç gün sonra cazibesini kaybedip fiyatı düşmeye başlayacak ardından panikle herkes satacak.
insanlarda buna ilk ciktiginda atladi ya, elinde tuzluk hiyar arar gibi, ona sasiyorum..
Ethereum, Tamamen boş bir proje.Hani bi deli kuyuya taş atmış, arkasından 40 kişi koşmuş misali.
Adamların projesi mantıklı düşündüğünüz zaman.Yani kendilerinin arkasındaki güçleri geçtim, ( onların belirttikleri ibm vesaire ) Ethereum, Dev kısmında bir tarayıcı olduğunu belirtiyor, bildiğiniz sıradan mozilla, chrome gibi tarayıcı.Ancak bu tarayıcı diğer tarayıcılardan biraz daha üstün, en azından şablon ve özellik bakımından. ( özellikleri belirtilmemiş ).Tarayıcı güçlü şifreleme algoritmalarıyla oluşturulmuş.Gelelim tereyağının ince kıl olayına.
Adamlar açık açık, bu projeden kar beklense bile, fazla kar beklenemeyeceğini, ancak projenin önünün açık olduğunu belirtiyorlar.
Ethereum, tamamen boş bi proje.Yatırım yaptıysanız geri çekmenizde fayda var.
Ben hala Ethereum'un tam bir hayal kırıklığı olacağına inanıyorum. Çok büyük vurgun yaptılar ve kaçmak için zaman da kazandılar artık bu ekibi bulmak imkansız buna kalıbımı basarım.
ben de sürenin çok uzun olmasından dolayı hiç bulaşmadım bana göre de vurgunun kralını yaptılar şahane yaptılar muazzam plan yapmışlar hemde unutturdular kışa kadar kim ne kadar ether aldığını bile unutmuş olur .