Bitcoin Forum
February 25, 2020, 01:58:08 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 »  All
  Print  
Author Topic: [ANN] coolMiner - Lyra2z Miner for nVidia [Maxwell\Pascal\Volta\RTX]  (Read 22547 times)
Miner2525
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 204
Merit: 100


View Profile
June 26, 2018, 07:19:09 AM
 #381

Thank you , I have fixed it now, will release v1.5 in few days.

Please fix your miner so that -r 0 exits (and not retries indefinitely) as is standard with the other major miners.

ECOMI
⇐ ● ECOMI - PAY, PROTECT, COLLECT. Licensed Crypto-Collectables, Wireless Hardware Wallet, and more ICO NOW LIVE ● ⇒
○ ○ ○ ➀ WEBSITE ➀ ○ ○ ○
1582639088
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582639088

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582639088
Reply with quote  #2

1582639088
Report to moderator
1582639088
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582639088

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582639088
Reply with quote  #2

1582639088
Report to moderator
1582639088
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582639088

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582639088
Reply with quote  #2

1582639088
Report to moderator
It is a common myth that Bitcoin is ruled by a majority of miners. This is not true. Bitcoin miners "vote" on the ordering of transactions, but that's all they do. They can't vote to change the network rules.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1582639088
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582639088

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582639088
Reply with quote  #2

1582639088
Report to moderator
Ryzen2700x
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 6


View Profile WWW
June 26, 2018, 01:02:59 PM
 #382

Thank you , I have fixed it now, will release v1.5 in few days.

Please fix your miner so that -r 0 exits (and not retries indefinitely) as is standard with the other major miners.

I did it with V1.4, but the miner crush/restart wastes time too, the problem is with ccminer when using 2 pools, I am trying to fix that.

Moreover- new Driver is out: Geforce-398-36-whql-driver
http://www.guru3d.com/files-details/geforce-398-36-whql-driver-download.html

[ANN] coolMiner - Lyra2z Miner for nVidia! (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4412370.0)
Antony197878
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 27, 2018, 04:32:29 AM
 #383

well) i just find a decision) it s not beautiful but hope it works) i just made one bat file to start miner and another one that counting down 15 minutes (for example) and killing miner process in task manager/waiting for couple seconds and starts first bat again in new cli window) and starts counting again. this rough thing hope will help from hanging and other problems)
kokyew
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
June 27, 2018, 04:53:45 AM
 #384

well) i just find a decision) it s not beautiful but hope it works) i just made one bat file to start miner and another one that counting down 15 minutes (for example) and killing miner process in task manager/waiting for couple seconds and starts first bat again in new cli window) and starts counting again. this rough thing hope will help from hanging and other problems)

Do you mind sharing the codes here?
Ryzen2700x
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 6


View Profile WWW
June 27, 2018, 05:04:39 AM
 #385

well) i just find a decision) it s not beautiful but hope it works) i just made one bat file to start miner and another one that counting down 15 minutes (for example) and killing miner process in task manager/waiting for couple seconds and starts first bat again in new cli window) and starts counting again. this rough thing hope will help from hanging and other problems)
why all the trouble? V1.4 exit's miner in case of connection problem, so u can use it, frequent miner restart looses profit because of the time takes to send first share after miner start.
V1.4 should be better in this case.

I will try to check if something changed in ccminer v2.3 in this matter.


[ANN] coolMiner - Lyra2z Miner for nVidia! (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4412370.0)
Antony197878
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 27, 2018, 05:42:36 AM
 #386

well) i just find a decision) it s not beautiful but hope it works) i just made one bat file to start miner and another one that counting down 15 minutes (for example) and killing miner process in task manager/waiting for couple seconds and starts first bat again in new cli window) and starts counting again. this rough thing hope will help from hanging and other problems)
why all the trouble? V1.4 exit's miner in case of connection problem, so u can use it, frequent miner restart looses profit because of the time takes to send first share after miner start.
V1.4 should be better in this case.

I will try to check if something changed in ccminer v2.3 in this matter.


do you really wanna restart/check it works manually every hour?))) rofl - you might never sleep also?)
Antony197878
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 27, 2018, 05:52:24 AM
 #387

well) i just find a decision) it s not beautiful but hope it works) i just made one bat file to start miner and another one that counting down 15 minutes (for example) and killing miner process in task manager/waiting for couple seconds and starts first bat again in new cli window) and starts counting again. this rough thing hope will help from hanging and other problems)

Do you mind sharing the codes here?

@echo on

:start
 
Timeout /T 900

 
Taskkill /IM coolMiner-x64.exe /F

Timeout /T 5
Start "miner" cmd /c *.bat

Timeout /T 5
goto start

PS - put this batch to the same folder as miner and its bat. better put folder in c:\ (root of C) for no mistaking/long path to file. * = name of your start bat. first time i start original bat and just after - this bat. after this it all goes without your help ;-)
platinum4
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 538
Merit: 250



View Profile
June 27, 2018, 09:41:22 AM
 #388

Thank you , I have fixed it now, will release v1.5 in few days.

Can this be built off of ccminer v2.3 and not v2.2.5
Dr_Victor
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 879
Merit: 250


View Profile
June 29, 2018, 07:19:32 PM
 #389

What about power of gtx 1080ti to get 3.7M?

yobit.net is banned from signatures
Ryzen2700x
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 6


View Profile WWW
June 29, 2018, 07:30:09 PM
 #390

I got Zotac AMP Extreme (320W TDP @bios) so the min power I can get is 160W @50% TDP, for me getting to 3.7Mhs is easy and should be at 160~170W, going to 3.75~3.85 is the hard part.
I am interested to see how other lower TDP 1080Ti models can do with tweaking, I can't get lower then 50% TDP on my card unless I lower Vcore but it lowers Core Clock- unlike 250W 1080Ti's that can have better hashrate @ 130W.

[ANN] coolMiner - Lyra2z Miner for nVidia! (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4412370.0)
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
June 30, 2018, 05:11:54 PM
 #391

Update: coolMiner-v1.4!
* Found solution to the error: stuck in a  loop  "retry after 5 seconds"-  when there is stratum connection/Stratum authentication error- now the miner will exit so you can monitor and relaunch it.

So... how can I make the re-launch automatic without a secondary batch file ?

Set it up on 5 machines & left for 20 minutes -- all 5 have closed.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
Ryzen2700x
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 6


View Profile WWW
June 30, 2018, 05:18:41 PM
 #392

https://bitcointalk.org/index.php?topic=4412370.msg40547384#msg40547384

[ANN] coolMiner - Lyra2z Miner for nVidia! (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4412370.0)
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
June 30, 2018, 05:24:37 PM
Last edit: June 30, 2018, 06:19:10 PM by sundownz
 #393


Thanks. Will give that a shot.

I am changing all my NVIDIA stuff to Lyra2z for the summer... my bitcoin room is crazy hot.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
Antony197878
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 30, 2018, 09:31:46 PM
 #394

Update: coolMiner-v1.4!
* Found solution to the error: stuck in a  loop  "retry after 5 seconds"-  when there is stratum connection/Stratum authentication error- now the miner will exit so you can monitor and relaunch it.

So... how can I make the re-launch automatic without a secondary batch file ?

Set it up on 5 machines & left for 20 minutes -- all 5 have closed.

well - there 2 things might be. 1- you did something wrong while making/starting those .bat s (it worked for me for 2-3 day without problem)
2- after couple days those 1.3 miner started to disappear suddenly (whatever i did to start it it just closing after 5-10 seconds of work) but i bet it s not my fault)))

PS - it you try to do that config with goto (link above) you ll have several copies of working miners bcz it doesnt kill the task in task manager.  and mine killing the task and creating new window with miner. and also you may try it on 1.4ver but i tested with 1.3 (though i think it doesnt matter) mostly i thing its windows10 bugs. just received an update on it, so tomorrow will try again
sundownz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 512


View Profile WWW
June 30, 2018, 09:40:43 PM
 #395

Update: coolMiner-v1.4!
* Found solution to the error: stuck in a  loop  "retry after 5 seconds"-  when there is stratum connection/Stratum authentication error- now the miner will exit so you can monitor and relaunch it.

So... how can I make the re-launch automatic without a secondary batch file ?

Set it up on 5 machines & left for 20 minutes -- all 5 have closed.

well - there 2 things might be. 1- you did something wrong while making/starting those .bat s (it worked for me for 2-3 day without problem)
2- after couple days those 1.3 miner started to disappear suddenly (whatever i did to start it it just closing after 5-10 seconds of work) but i bet it s not my fault)))

PS - it you try to do that config with goto (link above) you ll have several copies of working miners bcz it doesnt kill the task in task manager.  and mine killing the task and creating new window with miner. and also you may try it on 1.4ver but i tested with 1.3 (though i think it doesnt matter) mostly i thing its windows10 bugs. just received an update on it, so tomorrow will try again

I set it up as per the link Ryzen2700x shared and it seems to be working smooth now. The miner does periodically error out but the .bat file gets it going again.

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
coinwiz84
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
July 01, 2018, 07:36:49 AM
 #396

I get instant rig freezes with this miner, even without OC and reduced intensity. I don't have this problem with ccminer, anyone know what the problem could be? I have 2x1080ti 2x1070ti, 1x1060 6GB and 1x1050ti
Ryzen2700x
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 157
Merit: 6


View Profile WWW
July 01, 2018, 12:46:25 PM
 #397

Drivers?

[ANN] coolMiner - Lyra2z Miner for nVidia! (https://bitcointalk.org/index.php?topic=4412370.0)
clan122
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 07:27:19 AM
 #398

well) i just find a decision) it s not beautiful but hope it works) i just made one bat file to start miner and another one that counting down 15 minutes (for example) and killing miner process in task manager/waiting for couple seconds and starts first bat again in new cli window) and starts counting again. this rough thing hope will help from hanging and other problems)

I understood why you are failing
you have the option - i 18
he makes a malfunction
on another version, you have 16
I just changed the setting to 16 in V1.4 and everything works fine
only the sense of what from V1.4 if there is only - i 18?
rgsnedds
Member
**
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 16

raskul


View Profile WWW
July 02, 2018, 08:43:21 AM
Last edit: July 02, 2018, 08:54:32 AM by rgsnedds
 #399

https://github.com/yuzi-co/miners/releases

has coolminer1.4 in the repo...

rgsnedds
Member
**
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 16

raskul


View Profile WWW
July 02, 2018, 09:21:08 AM
 #400

very nice.
I have run v1.4 in linux server and hashrates are expectionally improved...

1 x 1070ti, 1 x 1070 and 3 x 1060 previously not touching 7Mh/s, now reaching and easy 8MH/s

nice work dev.

I had some initial trouble getting the files into linux so I ended up downloading the tar.gz to my mac, then scp the file to my local rig (ubuntu 16.04 server).

cool-runnings!

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!