tthero (OP)
Member
Activity: 266
Merit: 11
Hata Yoksa Hareket Yok, Hareket Yoksa Ölüm Var..
|
|
June 09, 2018, 09:21:59 AM |
|
Valla dün cumhurbaşkanımız ilkokul okurken tek partili dönemde okuduğunu ve sınıfların 75 kişilik olduğunu iddia etti. Bu iddiaları da gayet kendinden emin bir şekilde söyledi.. Bir insan kendi söylediği yalana bu kadar kolay inanabiliyorsa Türkiye gerçekten uçuruma doğru gidiyor demektir.. Bence ortada büyük bir sağlık sorunu var.
Sağlık sorunu şehir hastanelerini dağ başlarına yaptıktan sonra daha da arttı gibi
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
fikoley
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
June 09, 2018, 09:28:46 AM |
|
Muharrem İnce blockchainden bahsediyor diye eleştirenlerin teknolojik devrimi "artık her evde buzdolabı var" diye görenleri savunması. Mükemmelsiniz.
|
■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Blackjack.fun ■ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ■ Bitcoin - Litecoin - Dash https://blackjack.fun
|
|
|
Cemlik
Member
Activity: 602
Merit: 32
|
|
June 09, 2018, 09:29:37 AM |
|
Sizde az işsiz değilsiniz amı (: Yahu laf anlatmaya çalıştığınız dingiller; Marsa mekik gönderdiğimize inanan, yerli uçağa inanan, işareti olup kendi olmayan metroya hizmet diyen, önüne gelenin kandırdığı, fetöcülerin eski pampaları, 15temmuza kadar samanyolu tv izlerken 15temmuzda (moron gibi tankı patatesle durdurduğunu sanan), hala 15temmuz kahramanı kendi sanan, dün anasına söven bahçeliyle oy seviştirmesi yapan, haysiyetten ve beyinden feragat etmiş idiot sürüsü..
Bu tiplere laf anlatmaya çalışıyorsanız sizde amma boşsunuz demektir (:
|
...
|
|
|
tthero (OP)
Member
|
|
June 09, 2018, 05:59:48 PM |
|
Sizde az işsiz değilsiniz amı (: Yahu laf anlatmaya çalıştığınız dingiller; Marsa mekik gönderdiğimize inanan, yerli uçağa inanan, işareti olup kendi olmayan metroya hizmet diyen, önüne gelenin kandırdığı, fetöcülerin eski pampaları, 15temmuza kadar samanyolu tv izlerken 15temmuzda (moron gibi tankı patatesle durdurduğunu sanan), hala 15temmuz kahramanı kendi sanan, dün anasına söven bahçeliyle oy seviştirmesi yapan, haysiyetten ve beyinden feragat etmiş idiot sürüsü..
✔️🤠
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
instr_3535
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
June 09, 2018, 07:07:20 PM |
|
Güzel bir vizyon göstergesi ama ne seçim adına ne piyasa adına olumlu bir katkısını ya da kayda değer katkısını görebileceğimiz bir hamle değil açıkçası.
|
|
|
|
zokora
|
|
June 09, 2018, 10:42:51 PM |
|
kripto paraları destekleyeceğini açıklayan adam benden bir oy kapar helalinden. müteahhitler taksiciler kendilerini tutan adama oy veriyorlarsa, ben de yatırımımın çoğunu olusturan kriptoparaları savunan adama oy vereceğim tabi ki
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
June 09, 2018, 10:56:39 PM |
|
Dünyadaki 1. lig devletler daha yei yeni bu teknolojiye adım atarken eğer ülkemizde ciddi manada devlet destekli özel yada doğrudan kamu sektöründen bir proje çıkarsa gerçekten on numara olur. Ha çıkar mı gerçeten derseniz? Bence çok zor ihtimal!
|
|
|
|
jopen
|
|
June 10, 2018, 01:07:05 AM |
|
Forum'daki kendini aydın sananlar bile tribe girip bu konuda kendini ifşa etmeye başlamışlarsa eğer. Geliyor İNCE İNCE... Verecekler bana negatif basmayı. Vurucam kırbacı acımıyacağım https://www.youtube.com/watch?v=zxb6OuFjPZk
|
|
|
|
tthero (OP)
Member
|
|
June 10, 2018, 01:52:10 AM |
|
Dünyadaki 1. lig devletler daha yei yeni bu teknolojiye adım atarken eğer ülkemizde ciddi manada devlet destekli özel yada doğrudan kamu sektöründen bir proje çıkarsa gerçekten on numara olur. Ha çıkar mı gerçeten derseniz? Bence çok zor ihtimal!
Zor değil , Umudun yeşerince Gelmiştir İNCE 😀
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
June 10, 2018, 02:48:04 AM |
|
Valla dün cumhurbaşkanımız ilkokul okurken tek partili dönemde okuduğunu ve sınıfların 75 kişilik olduğunu iddia etti. Bu iddiaları da gayet kendinden emin bir şekilde söyledi.. Bir insan kendi söylediği yalana bu kadar kolay inanabiliyorsa Türkiye gerçekten uçuruma doğru gidiyor demektir.. Bence ortada büyük bir sağlık sorunu var.
Aslında tek parti değil chp döneminden bahsetti. Bilmiyorsanız biraz araştırma yapın bu adam kaç yılında okumuş diye. Adam 1965 yılında ilkokuldan mezun olduğunda başbakan ismet inönüydü. http://prntscr.com/jt5fa5http://prntscr.com/jt5fwj
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
June 10, 2018, 02:50:39 AM |
|
Muharrem İnce bilimsel eğitim almış bir fizikçi. Elbette aldığı eğitimle doğru orantılı olarak bilim, teknoloji konularında farklı bir vizyonu var. Blokzincir teknolojisinin Dünya’da yaratacağı değişiklikleri özetlemiş.
3. entrye dikkat https://eksisozluk.com/muharrem-ince--413935http://prntscr.com/jt5giy
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
June 10, 2018, 03:57:02 AM |
|
Dünyadaki 1. lig devletler daha yei yeni bu teknolojiye adım atarken eğer ülkemizde ciddi manada devlet destekli özel yada doğrudan kamu sektöründen bir proje çıkarsa gerçekten on numara olur. Ha çıkar mı gerçeten derseniz? Bence çok zor ihtimal! Gelişmiş ülkeler çoktan yatırımlarını yaptılar bile, siz ayakta uyumaya devam edin. 5 sene önce tartıştılar anlaştılar. Yeni adım atan birileri varsa o da gelişmekte olan ülkelerdir. Biz ülkece çok geride kaldık maalesef.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
June 10, 2018, 05:09:30 AM |
|
kripto paraları destekleyeceğini açıklayan adam benden bir oy kapar helalinden. müteahhitler taksiciler kendilerini tutan adama oy veriyorlarsa, ben de yatırımımın çoğunu olusturan kriptoparaları savunan adama oy vereceğim tabi ki
kıraathaneler yerine kriptocuya oy vermek doğal olarak hakkımızdır.
|
|
|
|
instr_35
Newbie
|
|
June 10, 2018, 08:43:59 AM |
|
siyaset yapacağız diye ölüyoruz milletçe. Ne hale geldik? Milletçe neler yaşadık gördük hala tek derdimiz siyaset yapmak. Zenginin malı züğürdün çenesini yoruyor her zamanki gibi. Biraz da gerçekten adam olmayı, iyi insan olmayı denesek belki bir şeyler değişir
|
|
|
|
redboxneo
Member
Activity: 546
Merit: 10
|
|
June 10, 2018, 08:46:55 AM |
|
birbirlerine sataşan mitingleri izlemekten bıktım takip de etmiyorum. yt ye kısa videolar ekleniyor onlar bana yetiyor. 100 madde sıralarsın şunlar hedefim, şunlar da hedefime ulaşmak için yapmak istediklerim diye karşılaştırırız. böyle seçim konuşmaları sataşma arasına girdiği için takip etmek de istemiyorum.
kriptolara olan ilgi var diye algılamam bunu. seçim konuşması bak kriptoları, blockchaini takip ediyorum demek istiyor.
|
|
|
|
instr_35
Newbie
|
|
June 10, 2018, 08:47:27 AM |
|
Ben de uzun zaman önce bıraktım laf anlatmayı çünkü baktım ki kendim çalıyorum kendim söylüyorum bir yerden sonra çabama enerjime yazık herkesin kendi aklı fikri var arkadaş kullansın eğriyi doğruyu öğrensin demeye başladım
|
|
|
|
tthero (OP)
Member
|
|
June 10, 2018, 01:12:03 PM |
|
kıraathaneler yerine kriptocuya oy vermek doğal olarak hakkımızdır. Şaşırdı o ya
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
komodosevket
Newbie
Activity: 41
|
|
June 10, 2018, 01:24:09 PM |
|
bu siyaset öyle şeylere kadir ki değil kripto para daha neler gündeme alıncak bekleyelim
|
|
|
|
jullerkone
Newbie
Activity: 182
|
|
June 10, 2018, 02:27:50 PM |
|
yaw arkadaş ben önemsemiyorum böyle açıklamaları. dünyada hiçbir ülke kriptolardan voleyi vurmadı hep yatırımcılar voleyi vurdu. Tutun ki biz toplum olarak kriptolardan son derece uzaktayız. ancak blockchaini alır şirketlerde kullanırız daha ötesi için hayalperest olmayalım.
|
|
|
|
tthero (OP)
Member
|
|
June 18, 2018, 10:17:55 PM |
|
yaw arkadaş ben önemsemiyorum böyle açıklamaları. dünyada hiçbir ülke kriptolardan voleyi vurmadı hep yatırımcılar voleyi vurdu. Tutun ki biz toplum olarak kriptolardan son derece uzaktayız. ancak blockchaini alır şirketlerde kullanırız daha ötesi için hayalperest olmayalım.
Olmaz böle
|
❇️ E N İ G M A ❇️
|
|
|
|