Meritli hayat bence iyi gidiyor. Postlara kalite gelmeye başladığını görüyorum son zamanlarda.
Ben bana ön tanımlı olarak gelen meritleri topluluğa fayda sağladığını düşündüğüm postlara dağıttım.
Üstüne EFS başta olmak üzere bana merit verenlerden gelenleri de aynı mantıkla dağıttım.
Türkçe forumda iki temel sıkıntımız olduğunu görüyorum, topluluğa faydalı içerik üretimi ve kısıtlı merit kaynağı.
Topluluğa faydalı içerik üretmeyi zamanla öğreneceğiz. Diğer konuda da bilinen 2 merit kaynağımız dışında bende merit kaynağı olmak için konu açmıştım.
Ama maalesef değerlendirmeye alınmadı. İnanıyorum ki zamanla Türkçe forumun merit kaynağı sayısı artacaktır.
Nacizane önerim, merit almak için post atmak yerine topluluğa bir faydam olsun diyerek post atmaya çalışın. Varlığınızın Türkçe foruma bir faydası olsun.
Eğer bunu canı gönülden yaparsanız zaten o meritler size gelir sizde eşe dosta değil sizin gibi foruma faydalı kişilere dağıtırsınız.
meritli hayattan ben cok memnun degilim malesef ama bunda kendi payim daha fazla. son zamanlarda pek faydali icerik uretemedim malesef ve su an hero olmam gerekirken senior kaldim.