Bitcoin Forum
September 26, 2018, 01:43:55 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 »  All
  Print  
Author Topic: Antminer S9 Volt Rocket Ship firmware mod! ~ALL S9 MODELS INCLUDING S9i S9j~  (Read 4334 times)
x3aklili
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0


View Profile
August 27, 2018, 10:53:16 AM
 #221

teserz , still not have any news from DARVAL?

my T9+ still bricked because for Dollsmizer Scam firmware.
1537969435
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537969435

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537969435
Reply with quote  #2

1537969435
Report to moderator
1537969435
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537969435

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537969435
Reply with quote  #2

1537969435
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537969435
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537969435

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537969435
Reply with quote  #2

1537969435
Report to moderator
taserz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 435
Merit: 110


Mining since 2011


View Profile
August 28, 2018, 02:28:32 PM
 #222

teserz , still not have any news from DARVAL?

my T9+ still bricked because for Dollsmizer Scam firmware.

I haven't heard from Darval in a few weeks. I know if there is someone that could fix it it would probably be him.

Want to throw me a tip: 1E5bZiPAh7Yt1VqNUyk7y9r48zpbGNTEUA
Mining bitcoin since 2011.
Best nerd decision of my life.
cvokey
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0



View Profile
August 30, 2018, 05:28:29 PM
 #223

So is there a version that works for the T9's? I did not see one on github.
i have tried the S9 880 on a few of my S9i's and so far it is great but i havent pushed it past 750 MHz yet and i will probably get it on the rest.  i just have a bunch of T9's that i would love to get running a bit faster.

Thanks
BCMKZ8x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
August 31, 2018, 11:12:20 AM
 #224

Hi taserz,

I tested with my S9 13.5Th/s today (2 PSU), at 725mhz it generated 14,965TH/s (ideal 15,620TH/s) and consumed 1753W. But at 750mhz the result was not different when it consumed 50W more. And last time i tried at 800mhz, the result even worse, it dropped down to around 14,000TH/s and ate 1900++W. Each time i tested for 15-30mins and HW error is minor so don't count. Please advise if my S9 reached its limitation or what ?

Thank you in advance, i really appreciate !
taserz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 435
Merit: 110


Mining since 2011


View Profile
August 31, 2018, 05:04:36 PM
 #225

Hi taserz,

I tested with my S9 13.5Th/s today (2 PSU), at 725mhz it generated 14,965TH/s (ideal 15,620TH/s) and consumed 1753W. But at 750mhz the result was not different when it consumed 50W more. And last time i tried at 800mhz, the result even worse, it dropped down to around 14,000TH/s and ate 1900++W. Each time i tested for 15-30mins and HW error is minor so don't count. Please advise if my S9 reached its limitation or what ?

Thank you in advance, i really appreciate !


Try one of the firmware above 8.8v (880) try 8.9 or the 9volt one. If you big mhz changes result in almost now th/s increase you need more power otherwise picking high frequency with not enough power it will just suck power and get crap results.

Want to throw me a tip: 1E5bZiPAh7Yt1VqNUyk7y9r48zpbGNTEUA
Mining bitcoin since 2011.
Best nerd decision of my life.
Chain62
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
September 02, 2018, 01:54:47 AM
 #226

Thank you for this awesome tool taserz! I'll definitely be sending a donation.

Question - I am not able to see the temperatures at all (at any frequency).

https://drive.google.com/file/d/1RwNg0lbSvgd-WDVx0N1yVJcjGxG2nj8i/view

I read where you said that the machine will turn off if it overheats, but is there any way to get the temperature to show?
halaszlaci
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
September 02, 2018, 08:41:54 AM
 #227

Hi there. I would have an Antminer S9i factory 14TH version. I want to operate at 15TH clock.You can help me in taserz? I need a firmware that does not steal your performance Smiley thank you in advance.
taserz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 435
Merit: 110


Mining since 2011


View Profile
September 02, 2018, 01:17:47 PM
 #228

Hi there. I would have an Antminer S9i factory 14TH version. I want to operate at 15TH clock.You can help me in taserz? I need a firmware that does not steal your performance Smiley thank you in advance.

Yes this will work on the s9i.

Thank you for this awesome tool taserz! I'll definitely be sending a donation.

Question - I am not able to see the temperatures at all (at any frequency).

https://drive.google.com/file/d/1RwNg0lbSvgd-WDVx0N1yVJcjGxG2nj8i/view

I read where you said that the machine will turn off if it overheats, but is there any way to get the temperature to show?

Try to flash the s9 650m Fixed and see if temps show. If temps don't show with official firmware it won't work with this one but it will still mine.

Want to throw me a tip: 1E5bZiPAh7Yt1VqNUyk7y9r48zpbGNTEUA
Mining bitcoin since 2011.
Best nerd decision of my life.
halaszlaci
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
September 02, 2018, 06:40:02 PM
 #229

Yes this will work on the s9i.

okay. Can you send me which version to put on my machine? What can I expect to increase performance? Smiley is there a chance to keep the temperature display?
taserz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 435
Merit: 110


Mining since 2011


View Profile
September 02, 2018, 11:12:02 PM
 #230

okay. Can you send me which version to put on my machine? What can I expect to increase performance? Smiley is there a chance to keep the temperature display?

Read the thread. Yes

Want to throw me a tip: 1E5bZiPAh7Yt1VqNUyk7y9r48zpbGNTEUA
Mining bitcoin since 2011.
Best nerd decision of my life.
halaszlaci
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
September 03, 2018, 04:38:34 PM
 #231

Read the thread. Yes

okay. I can see multiple versions of GitHub (bmminer870, bmminer880, bmminer890, etc.). How do I change the TH ratio? Should I set the Volt or Mhz? Smiley
taserz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 435
Merit: 110


Mining since 2011


View Profile
September 03, 2018, 09:46:59 PM
 #232

okay. I can see multiple versions of GitHub (bmminer870, bmminer880, bmminer890, etc.). How do I change the TH ratio? Should I set the Volt or Mhz? Smiley

change mhz after choosing which bmminer which is volts

Want to throw me a tip: 1E5bZiPAh7Yt1VqNUyk7y9r48zpbGNTEUA
Mining bitcoin since 2011.
Best nerd decision of my life.
sahinkod
Member
**
Offline Offline

Activity: 114
Merit: 10


View Profile
September 04, 2018, 06:11:18 PM
 #233

no installation videos? please help installation speak English is bad, please do not delete my message.
halaszlaci
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
September 08, 2018, 09:46:00 AM
 #234

change mhz after choosing which bmminer which is volts

okay. I still have a question. I can not connect via the Putty program to the machine. It does not accept the password as root is root / root and is not good. There is a port number I do not understand why it would be a local network.
taserz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 435
Merit: 110


Mining since 2011


View Profile
September 08, 2018, 04:50:37 PM
 #235

okay. I still have a question. I can not connect via the Putty program to the machine. It does not accept the password as root is root / root and is not good. There is a port number I do not understand why it would be a local network.

It's root:admin for putty.

Want to throw me a tip: 1E5bZiPAh7Yt1VqNUyk7y9r48zpbGNTEUA
Mining bitcoin since 2011.
Best nerd decision of my life.
thierry4wd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 20


View Profile
September 09, 2018, 01:59:20 PM
 #236

okay. I still have a question. I can not connect via the Putty program to the machine. It does not accept the password as root is root / root and is not good. There is a port number I do not understand why it would be a local network.

Hi, it's actually a bug,

1: go to your minor's page via the internet (as usual)
2: change the password (everything except root or admin) eg "rootroot123"
3: go back to try on puty with port 22

With pleasure Wink
Hockeybum
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 12


View Profile
September 09, 2018, 06:10:09 PM
Merited by frodocooper (1)
 #237

Default web login: root
Default web password: root

Default SSH login: root
Default SSH password: admin

Default SCP login: root
Default SCP password: admin

Just like Taserz posted in the OP and responded with 2 posts above, no bugs involved, just a different default password.
thierry4wd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 20


View Profile
September 12, 2018, 03:38:26 PM
Merited by taserz (1)
 #238

teserz , still not have any news from DARVAL?

my T9+ still bricked because for Dollsmizer Scam firmware.

Hi, well ... I now have the same problem (thanks Taserz for BMMINER-880-T9 + in passing;))

After analysis, in fact the firmware did not burn your cards, when changing the BMMINER, this one in the kernel log did: "pic error, need restore, restoring"

In reality, the T9 + is composed of 3 channels of 18 asics per card,

After analysis, the damaged card:
-1 has a string of 18 unassigned asics
-2 string asics not assigned
-3 all the chains are lost not assign (the 3)

You can check my arguments by fading through the fan, you see red led lights, a red led corresponds to a chain of 18 asics ...

The problem now, now that we REALLY know the failure, we must successfully reprogram the "dsPIC33EP16GS202"!

Interestingly, when changing BMMINER, it was reprogrammed automatically!
                                       

Ps: Taserz, you will notice that I do not allow myself to insult you, in spite of a BMMINER who completely burned my minor ... I just hope that my message will not be suppressed like all the others! and maybe one day it will be able to discuss it amicably !!! Wink
thierry4wd
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 20


View Profile
September 12, 2018, 06:52:01 PM
 #239

Sorry i edit my diag after most test !

Only chain 1 and 2 are lost but is reprograming the pic with wronk fw .....

I continued my recherche...
tim-bc
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 21


View Profile
September 12, 2018, 09:10:47 PM
 #240

Ps: Taserz, you will notice that I do not allow myself to insult you, in spite of a BMMINER who completely burned my minor ... I just hope that my message will not be suppressed like all the others! and maybe one day it will be able to discuss it amicably !!! Wink

taserz clearly indicated at the top of the thread that "This is made for the 13.5th and 14th S9i." Nowhere at all does he mention anything about putting it onto the T9+. As far as I know you are the first to brick a T9+ with his S9 firmware mod.

Ignore scammers on Skype, Telegram, etc. I will only ever contact you via forum PMs. See profile for fingerprint.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!