Bitcoin Forum
February 27, 2021, 12:54:08 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.21.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1] 2 3 4 »  All
  Print  
Author Topic: 3PSU (Tek Kartla 3 PSU) 30 TL  (Read 5102 times)
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 06, 2014, 11:45:47 PM
Last edit: March 22, 2014, 06:59:04 PM by XsOver
 #1

Herkese merhaba arkadaşlar bugün yapımını bitirdiğim kartı sizlere sunmak istiyorum.Mantıken Add2Psu adlı cihaz ile aynı işi görmekte ancak bu cihazda +1 psu ekleme ve ledli bildirim bulunmakta.Yani aynı anda tek kart üzerinden 3 psu aynı anda çalışabilmekte.

Not:Eğer aparat psunuzla uyumsuzluk yaşarsa (satın alan 36 kişiden 3 ü bu sorunu yaşadı) iade kabul ediyorum.Aparat elinize ulaştığında bozuk veya çalışmıyor ise ücretsiz olarak yenisini gönderiyorum.

Fiyat:30TL+kargo 2 ve üzeri alımlarda kargo ücretsizdir.
Sanal pazar satış linki: http://www.sanalpazar.com/3psu-Ayni-Anda-3-Psu-Calistirmak-Icin__isp15804234
Fotoğraf:
https://i.imgur.com/HnWlOtJl.jpg

Video: http://www.youtube.com/watch?v=k2wAB0DBP_s
1614387248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614387248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614387248
Reply with quote  #2

1614387248
Report to moderator
1614387248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614387248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614387248
Reply with quote  #2

1614387248
Report to moderator
1614387248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614387248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614387248
Reply with quote  #2

1614387248
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1614387248
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1614387248

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1614387248
Reply with quote  #2

1614387248
Report to moderator
sowanted
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 12:15:08 AM
 #2

gerçekten çok hoş görünüyor resim ve video çok güzel  Wink

şimdi birşey sormak istiyorum. Bende 2 power var. 1 tane rig var. Ben kısa devre ile bir poweri çalıştırıyorum hala anlamış değilim neden add2psu gibi şeylere kısa devre yapamayanlar için mi  ihtiyaç var acaba?

XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 12:46:35 AM
 #3

gerçekten çok hoş görünüyor resim ve video çok güzel  Wink

şimdi birşey sormak istiyorum. Bende 2 power var. 1 tane rig var. Ben kısa devre ile bir poweri çalıştırıyorum hala anlamış değilim neden add2psu gibi şeylere kısa devre yapamayanlar için mi  ihtiyaç var acaba?

Bu cihazin amaci  ana psu calismayi durdurdugunda yani bilgisayar kapandiginda diger psularida kapatmak acildiginda acmak.Sistem kapaliyken kisa devre yapilmis psular ekran kartina bostan yere guc vermeye devam ediyor.Bunun zararli olabilecegini okumustum biryerde.Ya da elektrikler gidip geldiginde evde degilseniz manuel olarak mudahale edemeyeceginiz icin sadece ana psu calisir diger psular calismaz.Forumda sorun yasayan arkadaslar vardi bu konu hakkinda.Kisa devre yapmak bunun gibi sorunlar cikarabiliyor.Umarim aciklayabilmisimdir.
sowanted
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:26:30 AM
 #4

gerçekten çok hoş görünüyor resim ve video çok güzel  Wink

şimdi birşey sormak istiyorum. Bende 2 power var. 1 tane rig var. Ben kısa devre ile bir poweri çalıştırıyorum hala anlamış değilim neden add2psu gibi şeylere kısa devre yapamayanlar için mi  ihtiyaç var acaba?

Bu cihazin amaci  ana psu calismayi durdurdugunda yani bilgisayar kapandiginda diger psularida kapatmak acildiginda acmak.Sistem kapaliyken kisa devre yapilmis psular ekran kartina bostan yere guc vermeye devam ediyor.Bunun zararli olabilecegini okumustum biryerde.Ya da elektrikler gidip geldiginde evde degilseniz manuel olarak mudahale edemeyeceginiz icin sadece ana psu calisir diger psular calismaz.Forumda sorun yasayan arkadaslar vardi bu konu hakkinda.Kisa devre yapmak bunun gibi sorunlar cikarabiliyor.Umarim aciklayabilmisimdir.

Sistemi kapalı tutmadığımdam ilk dediğinizden yana sorun yok. Diğer dediğinize gelince ben bilgisayarı bios'dan elektirik aldığında otomatik başlatma için ayarladığım için bir kere test ettim fişi çektim sonra taktim herşey sorunsuz çalıştı. acaba daha çokmu beklemek gerekiyordu yoksa bios'dan ayarlağım için bir sorun yaşamammı?

XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 08:26:28 AM
 #5


https://bitcointalk.org/index.php?topic=438315.0  Bu konuda ki gibi sorun yasayanlar gordum.Bazi kisiler sorun yasarken bazi kisiler sorunsuz calistirabiliyor dediginiz yontemi.Bu cihazda, sorun yasayanlar ve kisa devreyle ugrasmak istemeyenler icin.Sizin dediginiz pcyi kapali tutmuyorum olayi benim demek istedigim pc kapanmasi degil.Benim dedigim olay herhangi bir olasi durumda bilgidsayarin kapanmasi yani bilincli sekilde bir kapatma degil.
westupload
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 08:52:26 AM
 #6

nasıl ulasabiliriz size? 1 tane almak istiyorum
mjpo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1104
Merit: 500



View Profile
February 07, 2014, 09:37:14 AM
 #7

Dostum harika olmuş.. Eline sağlık..
sowanted
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 210
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 11:17:44 AM
 #8


https://bitcointalk.org/index.php?topic=438315.0  Bu konuda ki gibi sorun yasayanlar gordum.Bazi kisiler sorun yasarken bazi kisiler sorunsuz calistirabiliyor dediginiz yontemi.Bu cihazda, sorun yasayanlar ve kisa devreyle ugrasmak istemeyenler icin.Sizin dediginiz pcyi kapali tutmuyorum olayi benim demek istedigim pc kapanmasi degil.Benim dedigim olay herhangi bir olasi durumda bilgidsayarin kapanmasi yani bilincli sekilde bir kapatma degil.

Anladım demekki şanslıymışım Smiley Pc kapanması olursa dediğin gibi boşa çalışma olabilir bu konuda faydalı bir aparat olacaktır. Eline sağlık.

leonromano
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 11:41:36 AM
 #9

eline saglik dostum cok guzel gozukuyor devreyide baski yapmissin emegine saglik
benimkinden daha guzel duruyor
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 07, 2014, 11:52:36 AM
 #10

eline saglik dostum cok guzel gozukuyor devreyide baski yapmissin emegine saglik
benimkinden daha guzel duruyor
Teşekkürler dostum.
Judaz49
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 135
Merit: 100


View Profile
February 07, 2014, 02:17:55 PM
 #11

sanalpazardan sipariş verdim 2 tane eline sağlık çok güzel görünüyor
roo7er
Member
**
Offline Offline

Activity: 88
Merit: 10


View Profile
February 07, 2014, 04:20:11 PM
 #12

Satış yeri Ankara görünüyor. Elden alma şansım var mı ?
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 27, 2014, 01:12:46 PM
 #13

Güncel stok 5 adet.
Lydian
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 674


View Profile
February 27, 2014, 02:00:53 PM
 #14

simdi bu cihaz ile:

2 (veya 3) PSU ayni anda bir bilgisayarda calisabiliyor?
bilgisayar kapandiginda (manuell kapattigimda veya elektrikler kesildiginde vs.) - bu cihaza bagli tüm PSU'lar da kapaniyor...?
ve elektrikler tekrar geldiginde otomatik olarak tüm PSU'lar aciliyor ve calismaya basliyor?

dogru muyum? yani evde olmasam da, elektrik kesintileri viz gelecek? elektrik tekrar geldiginde zaten tüm sistem ve tüm PSU'lar otomatik calisacak yine?

eger böyle ise, bir adet almak istiyorum ve hesap bilgilerinizi pm ile bekliyorum! ödemeyi hemen bugün geceyim...
hatta 2 tanesini 50 liraya birakabilirsen, 2 tane almak istiyorum... bulunsum elimde, ne olur ne olmaz:)
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 27, 2014, 02:07:18 PM
 #15

simdi bu cihaz ile:

2 (veya 3) PSU ayni anda bir bilgisayarda calisabiliyor?
bilgisayar kapandiginda (manuell kapattigimda veya elektrikler kesildiginde vs.) - bu cihaza bagli tüm PSU'lar da kapaniyor...?
ve elektrikler tekrar geldiginde otomatik olarak tüm PSU'lar aciliyor ve calismaya basliyor?

dogru muyum? yani evde olmasam da, elektrik kesintileri viz gelecek? elektrik tekrar geldiginde zaten tüm sistem ve tüm PSU'lar otomatik calisacak yine?

eger böyle ise, bir adet almak istiyorum ve hesap bilgilerinizi pm ile bekliyorum! ödemeyi hemen bugün geceyim...
hatta 2 tanesini 50 liraya birakabilirsen, 2 tane almak istiyorum... bulunsum elimde, ne olur ne olmaz:)
Evet hocam dediklerinizin hepsi dogru.Pm yoluyla iletiyorum
sherseri
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
February 27, 2014, 03:24:35 PM
 #16

Merhaba,

Sanırım sizde ankaradasınız,tam olarak ankaranın neresindesiniz birde telefon numaranızı verirseniz ankara içi elden teslim almak isterim.
Karartma1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128
Merit: 1325


Be Revolutionary or Die Trying


View Profile WWW
February 27, 2014, 08:12:21 PM
 #17

aldim. güzel olay olmuş

.freebitcoin.       ▄▄▄█▀▀██▄▄▄
   ▄▄██████▄▄█  █▀▀█▄▄
  ███  █▀▀███████▄▄██▀
   ▀▀▀██▄▄█  ████▀▀  ▄██
▄███▄▄  ▀▀▀▀▀▀▀  ▄▄██████
██▀▀█████▄     ▄██▀█ ▀▀██
██▄▄███▀▀██   ███▀ ▄▄  ▀█
███████▄▄███ ███▄▄ ▀▀▄  █
██▀▀████████ █████  █▀▄██
 █▄▄████████ █████   ███
  ▀████  ███ ████▄▄███▀
     ▀▀████   ████▀▀
BITCOIN
DICE
EVENT
BETTING
WIN A LAMBO !

.
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████████▄▄▄▄▄
▄▄▄▄▄██████████████████████████████████▄▄▄▄
▀██████████████████████████████████████████████▄▄▄
▄▄████▄█████▄████████████████████████████▄█████▄████▄▄
▀████████▀▀▀████████████████████████████████▀▀▀██████████▄
  ▀▀▀████▄▄▄███████████████████████████████▄▄▄██████████
       ▀█████▀  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ▀█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.PLAY NOW.
Gasai Yuno
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154
Merit: 100

Yukki Yukki Yukki!


View Profile
February 28, 2014, 04:37:59 AM
 #18

konuda sorun yaşıyor denilen kişi benim ve o lanet şeyi hala yaşıyorum, elektrikler gidip geldiğinde psu sorunu yüzünden sistem başlamıyor. almayı düşünüyorum en kısa süre içinde sanalpazar ilanı açmanız güzel birşey.

bu arada iki adet stok olunca bana bilgilendirirsen sevinirim iki adet alıcamda.
Karartma1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2128
Merit: 1325


Be Revolutionary or Die Trying


View Profile WWW
February 28, 2014, 09:22:46 PM
 #19

@XsOver arkadaş bi haber etsen ne yaptin ne ettin sessiz sessiz bekliyoruz Smiley

.freebitcoin.       ▄▄▄█▀▀██▄▄▄
   ▄▄██████▄▄█  █▀▀█▄▄
  ███  █▀▀███████▄▄██▀
   ▀▀▀██▄▄█  ████▀▀  ▄██
▄███▄▄  ▀▀▀▀▀▀▀  ▄▄██████
██▀▀█████▄     ▄██▀█ ▀▀██
██▄▄███▀▀██   ███▀ ▄▄  ▀█
███████▄▄███ ███▄▄ ▀▀▄  █
██▀▀████████ █████  █▀▄██
 █▄▄████████ █████   ███
  ▀████  ███ ████▄▄███▀
     ▀▀████   ████▀▀
BITCOIN
DICE
EVENT
BETTING
WIN A LAMBO !

.
            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████████▄▄▄▄▄
▄▄▄▄▄██████████████████████████████████▄▄▄▄
▀██████████████████████████████████████████████▄▄▄
▄▄████▄█████▄████████████████████████████▄█████▄████▄▄
▀████████▀▀▀████████████████████████████████▀▀▀██████████▄
  ▀▀▀████▄▄▄███████████████████████████████▄▄▄██████████
       ▀█████▀  ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀  ▀█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.PLAY NOW.
XsOver
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 35
Merit: 0


View Profile
February 28, 2014, 09:55:38 PM
 #20

Arkadaslar bu hafta gelen tum siparisleri pazartesi kargolayacagim.Araya haftasonu girdigi icin gerekli malzemeleri temin edemiyorum.Pazartesi urunler kargolandiktan sonra 10 adet daha stok olacak bilginize.
Pages: [1] 2 3 4 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!