Bitcoin Forum
October 18, 2018, 01:02:47 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: DualMiner help  (Read 931 times)
film2240
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000


Freelance videographer


View Profile WWW
February 20, 2014, 12:02:38 PM
 #1

Hi
I recieved my DualMiner ASIC yesterday and I really want to get things working as soon as possible.

Here's some background:
1.Since the DualMiner miner app isn't available for Macs yet,I had to run it via VMWare Fusion 6 (connect DualMiner via VMs USB port,then run miner) MY desktop PC wouldn't even work with this so had to use my mac for this.
2.I had to install the driver manually since it wasn't automatically recognised like the Dualminer install guide said it would (Win 8.1 Pro on the VM)
3.The miner detects everything as it should but I get this rather annoying error message 'Can not connect to cgminer monitor thread exit' in the miner app even though I got all my details correct (us.clevermining.com port 3333 username 1AwgPR37CMjqfHKjLMXmGjEp8wR8ZaizBV pw 1)

Can someone who knows more about this please help me get up and running? Thanks Smiley

[This signature is available for rent.BTC/ETH/LTC or £50 equivalent a month]
[This signature is available for rent.BTC/ETH/LTC or £50 equivalent a month]
[This signature is available for rent.BTC/ETH/LTC or £50 equivalent a month]
1539867767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539867767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539867767
Reply with quote  #2

1539867767
Report to moderator
1539867767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539867767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539867767
Reply with quote  #2

1539867767
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539867767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539867767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539867767
Reply with quote  #2

1539867767
Report to moderator
1539867767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539867767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539867767
Reply with quote  #2

1539867767
Report to moderator
1539867767
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539867767

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539867767
Reply with quote  #2

1539867767
Report to moderator
film2240
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000


Freelance videographer


View Profile WWW
February 20, 2014, 12:16:20 PM
 #2

Update:Mods can you please delete this thread as it's no longer relevant now?
Reason:I discovered that a bad USB port on my USB Hub (6 ports built into my 24in LCD monitor) was to blame for the timeouts.

Using another port on the hub resolved my issue.Tip to all ASIC users,avoid using USB extension cables as they'll just mess things up with USB hubs. Smiley

[This signature is available for rent.BTC/ETH/LTC or £50 equivalent a month]
[This signature is available for rent.BTC/ETH/LTC or £50 equivalent a month]
[This signature is available for rent.BTC/ETH/LTC or £50 equivalent a month]
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!