Bitcoin Forum
December 08, 2016, 12:18:06 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Anyone else having problems logging in to MtGox?  (Read 1650 times)
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 03, 2011, 09:10:48 PM
 #1

Just tried to log in and got an invalid username/password error.  I'm certain I got the u/p right, and it was working fine just a couple hours ago.

Anyone else having problems, or is it just me?
1481156286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481156286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481156286
Reply with quote  #2

1481156286
Report to moderator
1481156286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481156286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481156286
Reply with quote  #2

1481156286
Report to moderator
1481156286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481156286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481156286
Reply with quote  #2

1481156286
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481156286
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481156286

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481156286
Reply with quote  #2

1481156286
Report to moderator
sadpandatech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
November 03, 2011, 09:21:38 PM
 #2

Just tried to log in and got an invalid username/password error.  I'm certain I got the u/p right, and it was working fine just a couple hours ago.

Anyone else having problems, or is it just me?

  Fine here, m8

  Do a recovery, ASAP. imho and then contact them directly to let them know that your account was potentially accessed....

  Once you recover your pwd, make an email acct just for Gox and then use a dif password for it and gox.....  And buy a Yuibikey. ;p

If you're not excited by the idea of being an early adopter 'now', then you should come back in three or four years and either tell us "Told you it'd never work!" or join what should, by then, be a much more stable and easier-to-use system. - GA
It is being worked on by smart people. -DamienBlack
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 03, 2011, 09:38:40 PM
 #3

Thanks, got all of the above already aside from the Yubikey Smiley
sadpandatech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
November 03, 2011, 10:37:01 PM
 #4

Thanks, got all of the above already aside from the Yubikey Smiley

  Good to hear, m8!  I assume that means you're back in your acct and every thing looks ok?

If you're not excited by the idea of being an early adopter 'now', then you should come back in three or four years and either tell us "Told you it'd never work!" or join what should, by then, be a much more stable and easier-to-use system. - GA
It is being worked on by smart people. -DamienBlack
cottoneyeJoe
Member
**
Offline Offline

Activity: 91


View Profile
November 03, 2011, 11:01:53 PM
 #5

It's not just you. I'm getting the same from web UI and from my bots that access through API. I havent changed my pw and it's strong and not used anywhere else!

Submitted support ticket. Hoping for the best.
sadpandatech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
November 03, 2011, 11:22:40 PM
 #6

It's not just you. I'm getting the same from web UI and from my bots that access through API. I havent changed my pw and it's strong and not used anywhere else!

Submitted support ticket. Hoping for the best.

   Still working fine here. Bots too.

   It working for me does not rule out some issue, however. Just makes it strange, assuming epetroel was able to get back in with a password change..??

If you're not excited by the idea of being an early adopter 'now', then you should come back in three or four years and either tell us "Told you it'd never work!" or join what should, by then, be a much more stable and easier-to-use system. - GA
It is being worked on by smart people. -DamienBlack
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 03, 2011, 11:25:58 PM
 #7

It's not just you. I'm getting the same from web UI and from my bots that access through API. I havent changed my pw and it's strong and not used anywhere else!

Submitted support ticket. Hoping for the best.

Glad to see someone else is having the same issue.  My bots access through the API stopped working as well.

From the logs for my bot, looks like the problem started at 4:27PM EDT.
cottoneyeJoe
Member
**
Offline Offline

Activity: 91


View Profile
November 03, 2011, 11:28:10 PM
 #8

Strange.  I tried pw recovery but it just gave a blank response, no error, and hasnt sent any email. I dont have any withdrawal or pw change notices in my inbox or spam filter and so leaning toward something wrong on the gox side and not a compromise of my account.
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 03, 2011, 11:29:41 PM
 #9

It's not just you. I'm getting the same from web UI and from my bots that access through API. I havent changed my pw and it's strong and not used anywhere else!

Submitted support ticket. Hoping for the best.

   Still working fine here. Bots too.

   It working for me does not rule out some issue, however. Just makes it strange, assuming epetroel was able to get back in with a password change..??

Tried to reset my password, but never got a password reset e-mail (checked spam as well).  Tried it with my username and e-mail address, but no dice either way.  I put in a ticket with support, but no response back yet.

At least the fact that someone else is having the same problem makes me feel like this is probably just a Gox screw up rather than actually being hacked.
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 03, 2011, 11:30:21 PM
 #10

Strange.  I tried pw recovery but it just gave a blank response, no error, and hasnt sent any email. I dont have any withdrawal or pw change notices in my inbox or spam filter and so leaning toward something wrong on the gox side and not a compromise of my account.

Exactly the same thing here.
cottoneyeJoe
Member
**
Offline Offline

Activity: 91


View Profile
November 03, 2011, 11:33:01 PM
 #11

Glad to see someone else is having the same issue.  My bots access through the API stopped working as well.

From the logs for my bot, looks like the problem started at 4:27PM EDT.

mine stopped around 14:30 PDT. Seems like that's an hour off from when your's stopped?
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 03, 2011, 11:33:41 PM
 #12

   Still working fine here. Bots too.

Out of curiosity - are you using the "new style" API with a token, or the old style u/p API?
sadpandatech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
November 03, 2011, 11:37:21 PM
 #13

   Still working fine here. Bots too.

Out of curiosity - are you using the "new style" API with a token, or the old style u/p API?

  Yea, old style. Wasn't worried so much about the security benefits of API method due to low capital at this point.

  Seems you 2 have atleast that in common with your issue. Hopefully they are just working on something with that part of the API.   Undecided

If you're not excited by the idea of being an early adopter 'now', then you should come back in three or four years and either tell us "Told you it'd never work!" or join what should, by then, be a much more stable and easier-to-use system. - GA
It is being worked on by smart people. -DamienBlack
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 03, 2011, 11:41:44 PM
 #14

  Yea, old style. Wasn't worried so much about the security benefits of API method due to low capital at this point.

Hmm.. using the old style API here as well.

Quote from: cottoneyeJoe
mine stopped around 14:30 PDT. Seems like that's an hour off from when your's stopped?

Actually, had the time wrong on mine, was 4:47 PM EDT.  Still doesn't match up exactly with yours, but close enough that I suspect we both got caught up in the same issue.
sadpandatech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504



View Profile
November 03, 2011, 11:53:01 PM
 #15

  Yea, old style. Wasn't worried so much about the security benefits of API method due to low capital at this point.

Hmm.. using the old style API here as well.

Quote from: cottoneyeJoe
mine stopped around 14:30 PDT. Seems like that's an hour off from when your's stopped?

Actually, had the time wrong on mine, was 4:47 PM EDT.  Still doesn't match up exactly with yours, but close enough that I suspect we both got caught up in the same issue.

  Hmm, were your bots making too many calls by chance?  Just tossing out ideas. It will be near impossible to pin point the issue without some input form Gox's side.

If you're not excited by the idea of being an early adopter 'now', then you should come back in three or four years and either tell us "Told you it'd never work!" or join what should, by then, be a much more stable and easier-to-use system. - GA
It is being worked on by smart people. -DamienBlack
cottoneyeJoe
Member
**
Offline Offline

Activity: 91


View Profile
November 04, 2011, 12:04:30 AM
 #16

  Hmm, were your bots making too many calls by chance?  Just tossing out ideas. It will be near impossible to pin point the issue without some input form Gox's side.

Mine pulls orderbook every 10-15 secs, but that's via public API, no auth required and checks balances every 45 secs or so...so no, not spamming the API. It's been running that way since maybe June with the old style (non-API key) version of the APIs.

I wish Gox would respond soon!
epetroel
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 428


View Profile
November 04, 2011, 12:15:04 AM
 #17

  Hmm, were your bots making too many calls by chance?  Just tossing out ideas. It will be near impossible to pin point the issue without some input form Gox's side.

Mine pulls orderbook every 10-15 secs, but that's via public API, no auth required and checks balances every 45 secs or so...so no, not spamming the API. It's been running that way since maybe June with the old style (non-API key) version of the APIs.

I wish Gox would respond soon!

Mine is similar, although probably checks balances more often.  It's been running without any issues for months though.
runlinux
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 567



View Profile WWW
November 04, 2011, 01:48:18 AM
 #18

im unable to login as well...

no recovery email was ever sent.

my bot as well is unable to login via the API. I just wanted to make a quick sale...

cottoneyeJoe
Member
**
Offline Offline

Activity: 91


View Profile
November 04, 2011, 02:04:12 AM
 #19

Got an initial response from a human @ Gox a little bit ago: "We are currently investigating this issue and will return to you as soon as possible."
cottoneyeJoe
Member
**
Offline Offline

Activity: 91


View Profile
November 04, 2011, 02:38:20 AM
 #20

Gox support is now "inquiring with our management group as soon as possible regarding this issue" but did report accurate balances on my account when I asked for it....so seems like no reason to fear that the account has been compromised or anything missing.

Hope the others with similar issues find the same.
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!