light_warrior
|
 |
September 14, 2023, 08:28:17 PM |
|
Нарешті НБУ вирішив злізти з фіксованого курсу долара і перейти на плаваючий. Я чесно кажучи і не знаю що думати. Добре це чи погано для нас для звичайних людей і зокрема для криптанів. Що думаєте, гірше чи краще буде ніж фіксований? Чим це може обернутися?
|
| | | ░░░▄▄▄▄▄██████████████▄▄▄████▄ ░░░██████▄▄███████▄▄██████░░██ ░░░██████████████████████░░░██ ░░░███████████████████████████ ░░▄██████████████████████████ ░░███████████████████████████ ░██████████▀▀█████████████████ ██████████░▄▄░░████████████████ ▀████▀▀▀▀░▀██▀░░▀▀████████████▀ ░░▀█▄▄░░▀▄▀░░▀▄▀░░░░▀███████▀ ████▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀▀ ██████▀▀███████████▀▀▀ | | .NO LOGGING. | | | | 3-5% BTC FEE | |
|
|
|
|
|
|
|
Bitcoin mining is now a specialized and very risky industry, just like gold mining. Amateur miners are unlikely to make much money, and may even lose money. Bitcoin is much more than just mining, though!
|
|
|
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
|
|
|
Etranger
Sr. Member

Activity: 308
Merit: 322
Crypto Swap Exchange
|
 |
September 15, 2023, 10:21:13 AM Merited by Cryptmuster (3) |
|
Cryptmuster, вітаю Вас з legendary! Так приємно, коли хтось з наших піднімається в рангу. Тим більше з тих, з ким маєш змогу так часто поспілкуватися «особисто» на різноманітні тематики. Звісно ж, бажаю не зупинятися і не втрачати інтерес.
|
|
|
|
light_warrior
|
 |
September 15, 2023, 11:13:53 AM Merited by Cryptmuster (3) |
|
Приєднуюся до привітань. Cryptmuster, вітаю. Це дуже хороший показник, що користувач не просто так, а цінний для форуму. Раз його пости оцінюють, значить вони щось значать. Адже без оцінки постів на цьому форумі не піднятися до легенди. Та й узагалі цими сходами. Сподіваюся, всі там будемо. Я маю на увазі ранги, а не те що ви подумали 
|
| | | ░░░▄▄▄▄▄██████████████▄▄▄████▄ ░░░██████▄▄███████▄▄██████░░██ ░░░██████████████████████░░░██ ░░░███████████████████████████ ░░▄██████████████████████████ ░░███████████████████████████ ░██████████▀▀█████████████████ ██████████░▄▄░░████████████████ ▀████▀▀▀▀░▀██▀░░▀▀████████████▀ ░░▀█▄▄░░▀▄▀░░▀▄▀░░░░▀███████▀ ████▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀▀ ██████▀▀███████████▀▀▀ | | .NO LOGGING. | | | | 3-5% BTC FEE | |
|
|
|
Cryptmuster
Legendary
Activity: 1708
Merit: 1029
Glory To Ukraine! Glory to the heroes!
|
Cryptmuster, вітаю Вас з legendary! Так приємно, коли хтось з наших піднімається в рангу. Тим більше з тих, з ким маєш змогу так часто поспілкуватися «особисто» на різноманітні тематики. Звісно ж, бажаю не зупинятися і не втрачати інтерес.
Приєднуюся до привітань. Cryptmuster, вітаю. Це дуже хороший показник, що користувач не просто так, а цінний для форуму. Раз його пости оцінюють, значить вони щось значать. Адже без оцінки постів на цьому форумі не піднятися до легенди. Та й узагалі цими сходами. Сподіваюся, всі там будемо. Я маю на увазі ранги, а не те що ви подумали  Дякую за вітання! Досягнення нового рангу це завжди приємно! І круто, що в нашому локалі з'явилась така чудова традиція вітати з новими рангами!
|
|
|
|
jokers10
Legendary
Activity: 1722
Merit: 2228
Yomix.io : New Algorithm, Instant Mixing, No Logs
|
 |
September 15, 2023, 04:22:32 PM Merited by Cryptmuster (3) |
|
Дякую за вітання! Досягнення нового рангу це завжди приємно! І круто, що в нашому локалі з'явилась така чудова традиція вітати з новими рангами!
Мої вітання! Легендарний ранг спочатку здається взагалі недосяжним, а потім так нешвидко набирається... Це і дуже багато написаних постів, і визнання їхньої цікавості від інших користувачів у вигляді мерітів. Тепер можна трохи видихнути і йти на нові вершини! 
|
|
|
|
light_warrior
|
 |
September 15, 2023, 04:28:26 PM |
|
Дякую за вітання! Досягнення нового рангу це завжди приємно! І круто, що в нашому локалі з'явилась така чудова традиція вітати з новими рангами!
Мої вітання! Легендарний ранг спочатку здається взагалі недосяжним, а потім так нешвидко набирається... Це і дуже багато написаних постів, і визнання їхньої цікавості від інших користувачів у вигляді мерітів. Тепер можна трохи видихнути і йти на нові вершини!  На нові вершини?  Начебто ж він уже дійшов до Олімпу. Далі вже нікуди  Більшого рангу на форумі немає вже. Чи мається на увазі набір меритів? Ну, це таке. Головний рубіж пройдено, головний ранг досягнуто і це головне. Я так думаю.
|
|
|
|
jokers10
Legendary
|
 |
September 15, 2023, 04:40:26 PM |
|
На нові вершини?  Начебто ж він уже дійшов до Олімпу. Далі вже нікуди  Більшого рангу на форумі немає вже. Чи мається на увазі набір меритів? Ну, це таке. Головний рубіж пройдено, головний ранг досягнуто і це головне. Я так думаю. Ага, нові к мерітів. Спочатку здається страшно і недосяжно, але потім виявляється, що це теж питання часу. Колись вони все одно набираються. Нехай нешвидко, нехай неспішно, але тут головне не зупинятись, і нові вершини будуть! 
|
|
|
|
Etranger
Sr. Member

Crypto Swap Exchange
|
 |
September 16, 2023, 01:12:30 PM |
|
Ну, наступний претендент на legendary rank з наших - це light_warrior, я думаю. Я впевнена, це вже доволі швидко станеться, бо ми тут нещодавно вітали його з героєм, а за цей короткий час він встиг ще +300 мерітів заробити. І коли це відбудеться, то на форумі, напевно, вже жодного плагіатора не залишиться, враховуючи те, з якою швидкість light_warrior шукає і повідомляє про них. Так що згодна, що в цьому процесі головне цей самий процес продовжувати і не зупинятися. Будемо подавати один одному приклад)
|
|
|
|
jokers10
Legendary
|
 |
September 16, 2023, 03:27:19 PM Last edit: September 16, 2023, 04:25:49 PM by jokers10 |
|
Ну, наступний претендент на legendary rank з наших - це light_warrior, я думаю. Я впевнена, це вже доволі швидко станеться, бо ми тут нещодавно вітали його з героєм, а за цей короткий час він встиг ще +300 мерітів заробити. І коли це відбудеться, то на форумі, напевно, вже жодного плагіатора не залишиться, враховуючи те, з якою швидкість light_warrior шукає і повідомляє про них. Так що згодна, що в цьому процесі головне цей самий процес продовжувати і не зупинятися. Будемо подавати один одному приклад)
Меріти він може набрати швидко, тут питань немає. Але слідом за цим він упирається в ту ж скляну стелю, в яку колись упирався Ратімов — активіті. І тут ще близько року доведеться чекати, поки вони накопичаться... Мерити набрати швидко можна, а ось активіті не більше 14 за два тижні. Ну і так, головне не зупинятися! 
|
|
|
|
den_helper
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
 |
September 18, 2023, 01:16:09 PM |
|
Я точно знаю про одну не дуже очевидну причину. У нас мільйони людей виїхали за кордон. Звісно, деякі з них знайшли роботу в нових країнах, і тепер сплачують місцеві податки. Але й також велика кількість людей не змогли з якихось причин, або не захотіли шукати роботу по місцю, щось їх в такому варіанті не влаштовує. І вони реєструють українські ФОПи, щоб мати змогу працювати онлайн. Сплачують собі податки в український бюджет, а по факту можуть працювати, використовуючи переваги закордоння в тому числі, але без зайвих проблем у вигляді іноземного податкового законодавства.
то це хiба що айтiшникiв може стосуватися, хто в нас ще може працювати як фоп i при цьому онлайн?
|
|
|
|
Etranger
Sr. Member

Crypto Swap Exchange
|
 |
September 18, 2023, 01:31:31 PM |
|
Я точно знаю про одну не дуже очевидну причину. У нас мільйони людей виїхали за кордон. Звісно, деякі з них знайшли роботу в нових країнах, і тепер сплачують місцеві податки. Але й також велика кількість людей не змогли з якихось причин, або не захотіли шукати роботу по місцю, щось їх в такому варіанті не влаштовує. І вони реєструють українські ФОПи, щоб мати змогу працювати онлайн. Сплачують собі податки в український бюджет, а по факту можуть працювати, використовуючи переваги закордоння в тому числі, але без зайвих проблем у вигляді іноземного податкового законодавства.
то це хiба що айтiшникiв може стосуватися, хто в нас ще може працювати як фоп i при цьому онлайн? Та багато хто, насправді. Люди от освітні курси продають онлайн у вигляді відео лекцій або «живих» онлайн семінарів. Потім всі онлайн магазини, продають все, що завгодно. Також блогери працюють за такою схемою. Навіть лікарі можуть консультації проводити по зуму і бути як ФОПи зареєстровані. Ну тобто можливості є, а там вже, як фантазія підкаже.
|
|
|
|
Cryptmuster
Legendary
Activity: 1708
Merit: 1029
Glory To Ukraine! Glory to the heroes!
|
 |
Today at 09:36:44 AM |
|
Нарешті НБУ вирішив злізти з фіксованого курсу долара і перейти на плаваючий. Я чесно кажучи і не знаю що думати. Добре це чи погано для нас для звичайних людей і зокрема для криптанів. Що думаєте, гірше чи краще буде ніж фіксований? Чим це може обернутися?
Наразі бачу що нічого не змінилось і курс досі залишається фіксованим. Не знаю добре чи ні, але спекулянти в якийсь момент добре розігнали цю новину і люд побіг скупляти валюту по дорожчому курсу, хоча все літо курс був 37,5 грн і ніякого кіпіша не було. Тут фішка в тому, що кабмін розробляє держ бюджет на 2024 рік і він складається з прогнозом ринкового курсі доллара на рівні 41 грн, тому думаю що його або доведеться відпускати, або просто піднімати це фіксоване значення. Власне я не фінансист, тому всіх тонкошів зрозуміти наразі не можу.
|
|
|
|
|