Dolar etkisini göstermeye başladı haftalar sonra 7.5 üstüne attı kendini dolar efendi bu gidişle yıl sonu değil kısa zamanda 8 leri görebileceğimizi düşünüyorum reform dendi ortada hala reform yok en son boğaziçi olaylarını söylemeye gerek bile yok yargı bağımsızlığı eğitim bağımsızlığı sözleri yine boşta kaldı
Boğaziçindeki provakasyoncu gruba Hükümetin prim vermesi mi reform olacak??? Beyzadeleri yanına da künefe ister mi tatlı niyetine?
7.5 üstüne niye attığı belliydi o endişe gitti şimdi 7.36'larda. Türkiyede kur ekonomik verilerden ziyade dış konjoktüre göre belirleniyor. Hanehalkının da kafası iyice yıkanmış durumda. Yabancı satıyor bizimkiler alıyor.
Yabancı da akıllı bir ters hareket yapıp, bizimkileri panikletip satabileceği fiyatın üstüne satıp alttan alıyor. Bu tipik BTC manipülasyoncusu taktiği... 41 k dan satıp 32-33 den yine topladılar.
Kurun köpüğü gitti, yeniden birikmesi zaman alacaktır. Beyzadeleri köpüklü kahvesini içti, ilk fırsatta yurt dışına gidip orada garsonluk yapmak isteyen yurdum insanına da kahvenin telvesi kaldı.
Şimdi "hodl" yapacaklar. Uzun bir zaman. Dolar 9 falan olduğunda bakın biz demiştik havalarında yine etrafta arzı endam ederler. Tabii herşeyin bir
fırsat maliyeti olduğundan da habersiz de ahkam kesmeye de devam ederler.
Adam sana doları 8.50 den yedirdi, aldı parasını faize koydu. Sonra o paradan çıktı yeniden dolarını aldı gitti. Yüzde kaç kar etti acaba? Şimdi sen kazandım diye sevin
) Kardasın? Kendini böyle küçük masallarla teselli et.