arkadaşlar uzun bir süredir merit başlıklarına yazmıyorum, hero olunca totom kalktı deermişim
şaka şaka yok öyle bişey, arkadaşlar fazla alsınlar diye yazmıyorum demiştim daha önce
yalnız dikkatimi çeken bir şey var: merit başlıklarına atılan postlar genelde kaliteli postlar, teknik bilgi içeriyor ya da çok orjinal fikirler mevcut. şimdi kendime bakıyorum (riyakarlık olsun diye demiyorum) yok müzikti, yok filmdi carttı curttu
ulan adam merit istemeye utanıyor o yazılanları görünce
nolacak bizim bu halimiz
ben sözel kafayım, teknik bilgim zayıf, yaşım geçkin sayılır, gençlere göre yeni şeyler öğrenme kapasitem sınırlı, nöron sayım düşüyor
sağolsun arkadaşlar gönderiyorlar, ufak tefek kıvılcım gördükleri mesajlarıma, herkese teşekkür ederim bu konuda
bir de benim gibi bu başlıklara yazmayan başka arkadaşlar da mevcut ki birçoğu gerçekten çok yararlı bilgiler veriyorlar. bunları da merit kaynaklarımız genelde görüp değerlendiriyorlar sağolsunlar.. aralarında merit kaynakları ile kişisel ilişkisi güçlü olup da aylardır hatta yıllardır rütbe atlamayan insanlar var, o derece de gönlü tok insanlar bunlar.
biliyorum merit kaynaklarımız az ve özverili bir şekilde dağıtım yapmaya çalışıyorlar. bu konuda önerilerim:
1-merit kaynağı başvurularının artması
2-son dönmde sayıları giderek artan alt hesabı olanların, orjinal hesaba gönderim yapmakta en azından adil davranmaları ve diğerleri ile de Smerit paylaşmaları
3-al gülüm-ver gülüm şeklinde merit gönderimi yapmamaları, garip gurebaya da sahip çıkmaları
alt hesabı olanlar
bunu bir gurur meselesi gibi görmüyorum ama yaklaşık 3 yıldır tek bir tane alt hesap açmadım-devralmadım
alt hesap açmak yasak değil onu hepimiz biliyoruz, son zamanlarda alt hesap sayısı artınca boş zamanım olduğundan ben de açabilirim diye düşündüm ama sonra şöyle bir fikir geldi aklıma: alt hesap açmak yerine aile-kan bağı olan bir yakınımıza bu konuyu götürsek ve farklı bir kişiyi bu foruma kazandırsak daha güzel olmaz mı? bu atıyorum eşimiz olur, kardeşimiz-ana-baba-yeğen vs ...ne kadar bilgi dağarcığımz çok olursa olsun, farklı bir insan farklı görüşler demek! farklı soluklar farklı tecrübeler farklı sesler...ha bunu düşündüm ama uygulamadım onu da söyliyeyim.
NOT: kimseye akıl vermiyorum, olsa önce kendime kullanırım
sadece görüşlerimi hislerimi gözlemlerimi yazmak istedim, bol kazançlar