~hastalıklı kuramlara neden destek oluyoruz anlamış değilim! ~çoluk çocuğu olan arkadaşlar ne der bu işe?
@Wolwoo hocam, burada bir şeye destek yada köstek olmuyoruz. Medenice, veriler ışığında bazı gerçekleri konuşuyoruz. Bunu yaparken bilimsel yaklaşım ile yaklaşıyoruz.
Çocuk çocuğu olan ne der diye yaklaşmak...
Bir hastalığı tedavi etmenin ilk adımı öncelikle hastalığı kabul etmektir. Felaketleri önlemenin ilk adımı da felaketimizi tanımak olmalıdır. Basit, objektif bir tartışma bu. O ne düşünür, bu ne düşünür değil. Geleceğe yönelik iyi tavsiyeler de veriliyor sonuç olarak. Hurra birbirimizi öldürelim diyen yok. Bu paniğini anlayamadım.
cooooookkk uzun bir yazi yazarak prof dr mehmet ceyhan’dan alinti yapmistim. televizyonda izledim harika bir bilim adami. kesinlikle en saf bilgiyi en kisa surede verebilen ve televizyonda gordugumuz nadir kral adamlardan ama sonra bazi arkadaslarin israrlarini gorunce dedim anlatmaya degmez bosver, sildim 30 satirlik metni.. yazdigin iyi olmus. kesinlikle mehmet ceyhan kaynak olarak dinlenebilir. saf bilgisini gecen gun haberturk’te kanitladi (cnn turk de olabilir).
Keşke silmeseydin üstat yazdığını merak ettim. Doktorun televizyon konuşmaları da var youtubeda. Makul titiz bir insan. Acı söyleyeni 9 köyden kovuyorlar.