sad su zakljucali thread, dok se ne resi pitanje kopiranog whitepaper-a
Da poslao sam odmah PM manageru cim sam skuzio da je WP kopiran.
super sto si primetio, ja se na brzinu prijavio, videcemo sta ce biti na kraju od svega, ali deluje lose, solidna isplata u kampanji, kopirani whitepaper - vuce na brzinsku prevaru
Iskreno bili su mi sumnjivi od pocetka jer em sto su anonimni defi, jos su shillali thread od pocetka sa newbie accountima. Kad zbrojis to dvoje, odmah je sumnjivo, a kad dodas jos i sad tu pokrenutu signature kampanju, to je mi je bas bilo cudno. Koliko defija smo vidjeli do sada sa sig kampanjom koja placa u BTC i jos pogotovo tako dobro? Ja neznam za takav slucaj, zato sam i isao dodatno kopati.
Zao mi je managera i svih koji su se nadali solidnim isplatama, ali jebiga neki ljudi bi vjerojatno i ulozili u to da vide sig okolo po forumu. Cekam odgovor od bamboodefi accounta prije nego podignem flag, iako sumnjam da mogu dati smisleno objasnjenje.
edit:
Kakvo smisleno objašnjenje? Kao nismo iskopirali majke mi, sve smo to tako napisali i nismo imali pojma da je netko to već napravio?
Ma naravno, to ja vise iz kurtoazije pitam, obavijestim ih na ANN threadu da imaju otvoren scam accusation. Nema glupe izlike koju nisam do sada cuo, najcesce debilni razlog je "mi smo platili firmu da nam napise wp, oni su krivi". Sto naravno ne zvuci nista bolje za njih, jer ako ne mogu napisat svoj whitepaper, sta onda mogu? Taj odgovor nekako ocekujem i od Bamboodefi. Trebali bi baciti neku kladionicu haha
Po meni je bolje odmah podići flag i onda ga maknuti ako se pokaže da je krivo podignut. Pogotovo to mislim na korisnike kao ti Rikafip koji se "baviš" otkrivanjem scamova i vjerojatno već iz iskustva možeš "namirišati" scam kad ga vidiš. Jer dok se projekt potvrdi kao scam puno ljudi će se "upecati". Zato mislim da je bolje odmah podići flag. Kasnije ga lako makneš.
Ma dignut cu flag, za sada sam ih tagao, to je dosta da svi vide. Flag se nemoze maknuti, moze se doduse unsupportati.