Dünyanın en saçma fikri ile gelicem, evet imkanı yok, evet mümkün değil, ama 2 saniye sadece dinlerseniz, ne kadar saçma olduğunu daha net anlayabilirsiniz

Şaka bir yana, ben doğma büyüme Galatasaraylı olarak, fenerbahçe için muhteşem bir fikrim var, en azından sunsunlar, reddedilirse denedik desinler.
Pep Guardiola bildiğiniz üzere City'den ayrılıyor, ve şuan Inzaghi ve Simeone dünyanın en çok maaş alan hocaları, 20 milyon euro falan civarı alıyrolar. Bu fenerbahçe zaten her yıl 100+ milyon bonservis harcıyor, saçma sapan oyunculara saçma sapan paralar ödüyor. Sırf Sıdıkı için ödedikleri para bile dünyanın en pahalı hocasından çok. Ben diyorum, bütçe nedir kardeşim, ne kadar çıkılacak oyuncu varsa çıksınlar, zaten kural 10+4 oldu tonla yabancıyı satacaklar veya bedavaya salacaklar. Sonra kalan para ne olacak?
Atıyorum 100-150 milyon bandında mı? Bundan 30-40 artık aklına ne geldiyse versinler Pep'e, kalanı içinde al bu da senin, kimi istiyorsan sen al sen sat, oyuncuların tamamı senin, istediğini kovalım, istediğin isatalım, komple sen yönet, takım senindir desinler. Saçma olduğunun farkındayım, reddedileceğide kesin, ama en azından bi gidip desinler, ben aynısını bi yıldır Klopp içinde söylüyorum fenere, kardeş bütçe 100-150 al bunu, kendine ne kesiyosan kes, oyuncularıda sen hallet, biz sana karışmıyoruz diye bi denesinler. En kötü ihtimalle hayır der ne olabilir. Belkide denenmiştir dicem ama gerçekten hiç sanmıyorum.