Bitcoin Forum
May 20, 2026, 11:08:31 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 [256]
  Print  
Author Topic: Türkiye Süper Ligi Ana Konusu  (Read 44831 times)
xzone
Legendary
*

Activity: 3318
Merit: 1839

View Profile
May 18, 2026, 07:35:43 PM

Bir şehir takımı daha düştü. Kayserispor’un ardından Antalyaspor’da ligden düştü.
Şehir takımlarının düşmesi Lig için iyi değil bence çünkü en azından şehir takımlarının taraftarları var.
Eyüpspor veya Kasımpaşa düşseydi daha iyi olurdu, taraftarsız ve küçük stadlı takımların Süper Ligde yer alması mantıklı gelmiyor bana.

Katılıyorum, şehir takımlarının düşmesi benim de hoşuma gitmiyor. İstanbul'daki siyasi saçma küçük takımların ligde olmasındansa Eskişehir, Kayseri, Antalya gibi şehirlerin takımlarının ligde olması çok daha iyi olurdu. Fakat taraftar konusunda size tamamen katılamıyorum, Antalyaspor'un pek fazla taraftarı yok. Bu kadar büyük bir stadyumu doldurmaları imkansız, zaten bunca zaman bomboş tribünlere oynadı.
Kayserispor ya da Konyaspor gibi takımlarda bu durum geçerli değil, kritik maçlarda stadı tamamen dolduruyorlar. Tabi kombine fiyatı ile normal bilet fiyatı arasındaki dengesizlik olduğu zaman bu şehirlerde de tribün boş kalabiliyor

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1666
Merit: 1068

View Profile
May 18, 2026, 07:40:48 PM

Bir şehir takımı daha düştü. Kayserispor’un ardından Antalyaspor’da ligden düştü.
Şehir takımlarının düşmesi Lig için iyi değil bence çünkü en azından şehir takımlarının taraftarları var.
Eyüpspor veya Kasımpaşa düşseydi daha iyi olurdu, taraftarsız ve küçük stadlı takımların Süper Ligde yer alması mantıklı gelmiyor bana.

Katılıyorum, şehir takımlarının düşmesi benim de hoşuma gitmiyor. İstanbul'daki siyasi saçma küçük takımların ligde olmasındansa Eskişehir, Kayseri, Antalya gibi şehirlerin takımlarının ligde olması çok daha iyi olurdu. Fakat taraftar konusunda size tamamen katılamıyorum, Antalyaspor'un pek fazla taraftarı yok. Bu kadar büyük bir stadyumu doldurmaları imkansız, zaten bunca zaman bomboş tribünlere oynadı.
Kayserispor ya da Konyaspor gibi takımlarda bu durum geçerli değil, kritik maçlarda stadı tamamen dolduruyorlar. Tabi kombine fiyatı ile normal bilet fiyatı arasındaki dengesizlik olduğu zaman bu şehirlerde de tribün boş kalabiliyor
Aslında Antalyaspor’un taraftarının çok olmasını beklerdim ama sanırım turizmden dolayı geçici nüfus çok ve bir çok yerli göçmen de alınmış durumda. Onlar da Antalyaspor’u desteklemiyor. Bir başka deyişle kuru kalabalık çok Antalya’da. Keşke nüfusun hakkını veren bir taraftar kitlesi olsaydı. Sakarya, Kocaeli, Bursa gibi şehirler ise süper lige renk katan şehir takımları oluyor. Keşke onlar yerine basit İstanbul takımları düşseydi ligden.

karabiber
Hero Member

Activity: 2086
Merit: 946

View Profile
May 18, 2026, 07:55:21 PM

Aslında Antalyaspor’un taraftarının çok olmasını beklerdim ama sanırım turizmden dolayı geçici nüfus çok ve bir çok yerli göçmen de alınmış durumda. Onlar da Antalyaspor’u desteklemiyor. Bir başka deyişle kuru kalabalık çok Antalya’da. Keşke nüfusun hakkını veren bir taraftar kitlesi olsaydı. Sakarya, Kocaeli, Bursa gibi şehirler ise süper lige renk katan şehir takımları oluyor. Keşke onlar yerine basit İstanbul takımları düşseydi ligden.

Antalyaspor’un kayda değer sportif başarıları olsaydı eğer Antalya’ya farklı illerden gelen insanlar da Antalyaspor’u desteklerdi bana göre. Antalya’nın nüfusu içerisinde Antalyalı olanların oranı gün geçtikçe azalıyor. Şehir bir futbol kulübü değil evet ama neredeyse tüm dünyanın tanıdığı ve ziyaret ettiği bir şehrin futbol kulübünün de şehir için aslında iyi bir reklama dönüştürülmesi gerekirdi. Burada iş adamları ve siyasilere büyük iş düşüyor.

MK-74
Legendary
*

Activity: 1988
Merit: 1593

View Profile
May 19, 2026, 03:10:47 PM

Beşiktaş, Sergen Yalçın'a yol verdi, bence çok doğru bir karar, öyle millete sallamakla olmadığını anlamıştır umarım, kendini bir bok sanıyordu bu kovuluşuyla anlamıştır bir bok olmadığını.
Cengiz'i uçurucam diyo du o da patladı, geri yolladılar.
Şimdi git yorumculuk yap, seni izleyenlerde futboldan anlamıyorlardır büyük ihtimalle.
Bakalım kim gelecek yeni hoca olarak, son zamanlarda çok fazla hoca değişti Beşiktaş baya sıkıntıya girecek maddi olarak.

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1904
Merit: 357

View Profile
May 19, 2026, 04:10:30 PM

Beşiktaş, Sergen Yalçın'a yol verdi, bence çok doğru bir karar, öyle millete sallamakla olmadığını anlamıştır umarım, kendini bir bok sanıyordu bu kovuluşuyla anlamıştır bir bok olmadığını.
Şimdi git yorumculuk yap, seni izleyenlerde futboldan anlamıyorlardır büyük ihtimalle.
Bakalım kim gelecek yeni hoca olarak, son zamanlarda çok fazla hoca değişti Beşiktaş baya sıkıntıya girecek maddi olarak.

Sergen Yalçın'ın zaten Beşiktaş'ın başına geçmeden önceki programdaki hallerini bilen bilir evet. Hatta şöyle bir şey de duymuştum. İşte Sergen maçların neredeyse hiçbirini izlemiyormuş ve başkalarından maçlarla ilgili notlar alarak değerlendirme yapıyormuş. Zaten o programı izleyen de makara niyetine izlemiştir. Sıradaki teknik direktörün Şenol Güneş olacağına dair söylentiler var. Yerli hoca olması başarı olasılığını daha da artırıyor istatistiksel olarak. Fakat Şenol Güneş eski günlerindeki gibi yönetir mi bilmiyorum.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
RaltcoinsB
Legendary
*

Activity: 2870
Merit: 1526

View Profile
May 19, 2026, 07:43:59 PM

Sergen Yalçın'ın zaten Beşiktaş'ın başına geçmeden önceki programdaki hallerini bilen bilir evet. Hatta şöyle bir şey de duymuştum. İşte Sergen maçların neredeyse hiçbirini izlemiyormuş ve başkalarından maçlarla ilgili notlar alarak değerlendirme yapıyormuş. Zaten o programı izleyen de makara niyetine izlemiştir. Sıradaki teknik direktörün Şenol Güneş olacağına dair söylentiler var. Yerli hoca olması başarı olasılığını daha da artırıyor istatistiksel olarak. Fakat Şenol Güneş eski günlerindeki gibi yönetir mi bilmiyorum.
Dönüp dolaşıp aynı isimlere yönetilmesi doğru değil bence bir Burak Yılmaz veya Selçuk İnan olabilir yani yerli olacaksa yerli hocalardan gençlere fırsat verilmeli tamam tecrübe falan diyoruz da dönüyoruz dolaşıyoruz aynı isimlere gidiyoruz Şenol Güneş gençlerin önünü açsın bence artık hocalıkla falan uğraşmasın bakın Fatih terim ne güzel dinlenme moduna girdi aynısını yapabilirler

cakir1
Sr. Member

Activity: 490
Merit: 252

View Profile
May 19, 2026, 08:39:25 PM

Dünyanın en saçma fikri ile gelicem, evet imkanı yok, evet mümkün değil, ama 2 saniye sadece dinlerseniz, ne kadar saçma olduğunu daha net anlayabilirsiniz Cheesy Şaka bir yana, ben doğma büyüme Galatasaraylı olarak, fenerbahçe için muhteşem bir fikrim var, en azından sunsunlar, reddedilirse denedik desinler.

Pep Guardiola bildiğiniz üzere City'den ayrılıyor, ve şuan Inzaghi ve Simeone dünyanın en çok maaş alan hocaları, 20 milyon euro falan civarı alıyrolar. Bu fenerbahçe zaten her yıl 100+ milyon bonservis harcıyor, saçma sapan oyunculara saçma sapan paralar ödüyor. Sırf Sıdıkı için ödedikleri para bile dünyanın en pahalı hocasından çok. Ben diyorum, bütçe nedir kardeşim, ne kadar çıkılacak oyuncu varsa çıksınlar, zaten kural 10+4 oldu tonla yabancıyı satacaklar veya bedavaya salacaklar. Sonra kalan para ne olacak?

Atıyorum 100-150 milyon bandında mı? Bundan 30-40 artık aklına ne geldiyse versinler Pep'e, kalanı içinde al bu da senin, kimi istiyorsan sen al sen sat, oyuncuların tamamı senin, istediğini kovalım, istediğin isatalım, komple sen yönet, takım senindir desinler. Saçma olduğunun farkındayım, reddedileceğide kesin, ama en azından bi gidip desinler, ben aynısını bi yıldır Klopp içinde söylüyorum fenere, kardeş bütçe 100-150 al bunu, kendine ne kesiyosan kes, oyuncularıda sen hallet, biz sana karışmıyoruz diye bi denesinler. En kötü ihtimalle hayır der ne olabilir. Belkide denenmiştir dicem ama gerçekten hiç sanmıyorum.
Pages: « 1 ... 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 [256]
  Print  

Jump to: