Bitcoin Forum
August 11, 2026, 06:12:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 [262]
  Print  
Author Topic: Türkiye Süper Ligi Ana Konusu  (Read 45931 times)
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1484
Merit: 1039

View Profile
August 10, 2026, 10:00:30 PM

Lukaku iyi güzel transfer de, devamlılık için büyük sorun teşkil ediyor, son sezon adam sadece 7 maç forma giymiş, Fenerbahçe'ye devamlılığı olan bir güçlü forvet lazım diye düşünüyorum.
Olursa da güzel olur, forvet hatları 3 büyüklerinde güçlenmiş olur, Beşiktaş'ta tamamlarsa forvet işini gerisi tamamdır.
Bu sene lig baya heyecanlı geçecek gibi duruyor yeni transferlerle.
Lukaku çok da iyi forvet değil. Ben de @eightdots hocama bayılıyorum devam sorunu var. Yani uzun süre istikrarlı oynamıyor. Hal böyle olunca belçikalı forvet için bayağı sallantılı söylentiler ortaya çıkıyor. Fenerbahçe taraftarları aslında daha iyi seçenekleri istiyor bence Romelu Lukaku para kazanmaya ve yatmaya gelmeye çalışıyor.

xzone
Legendary
*

Activity: 3402
Merit: 1868

View Profile
August 10, 2026, 10:16:18 PM

Lukaku iyi güzel transfer de, devamlılık için büyük sorun teşkil ediyor, son sezon adam sadece 7 maç forma giymiş, Fenerbahçe'ye devamlılığı olan bir güçlü forvet lazım diye düşünüyorum.
Olursa da güzel olur, forvet hatları 3 büyüklerinde güçlenmiş olur, Beşiktaş'ta tamamlarsa forvet işini gerisi tamamdır.
Bu sene lig baya heyecanlı geçecek gibi duruyor yeni transferlerle.

Bence iyi transfer değil hocam sonuçta bize devamlılığı olan güçlü bir forvet lazım. Fenerbahçe'nin aradığı kriter değil ki bu transfer. Yine göz boyamaya transferler yapmaya başlarlarsa olmaz. Takımın ihtiyacına yönelik transferler yapsınlar ama önce göndermeleri gerekenleri göndermeleri lazım en büyük sorun bu şu an takımda.

Gelecek sezon takımların kadroları iyi bir mücadele olacağını gösteriyor. Önemli olan bir şey de Avrupa maçlarında takımların iyi mücadele etmesi.

10 milyona taraftarın gazını almak için çok iyi bir transfer bence. Saçma sapan yedekte bekleyecek sezon boyu 1-2 maçta ciddi rol alacak futbolcular için böyle paralar ödeniyor artık. Ortamlarda Lukaku'yu da biz getirdik demek için bile alırlar, şu anki düzen öyle bir hale geldi. Cheesy

İhtiyaca yönelik transferler yaparlarsa takım başarılı olur. Gerçekten başarılı olmak istiyorlar mı onu bilemiyorum, her sezon artık başarı gelecek dedikçe bir yerde kopuyor Fenerbahçe. Muhalefette kalmaya çalışan parti gibi davranıyorlar niyeyse

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1988
Merit: 363

View Profile
Today at 12:03:25 PM

Lukaku çok da iyi forvet değil. Ben de @eightdots hocama bayılıyorum devam sorunu var. Yani uzun süre istikrarlı oynamıyor. Hal böyle olunca belçikalı forvet için bayağı sallantılı söylentiler ortaya çıkıyor. Fenerbahçe taraftarları aslında daha iyi seçenekleri istiyor bence Romelu Lukaku para kazanmaya ve yatmaya gelmeye çalışıyor.

6 milyon euro bonservis vermek bir şey değil de işte yıllık da herhalde bir 10 milyon euro kadar vereceğiz gibi okumuştum. Öyleyse çok para yani muhtemelen sakatlık nedeniyle çoğu maçı kaçırma potansiyeli bulunan bir oyuncuya o kadar para verecek kadar zengin bir takım değiliz. Fakat yönetim illa bu riski almak istedi. Forvete harcanacak bu parayı başka bir mevkiyi güçlendirmek için harcasaydık keşke. Örneğin bir sol bek almak fena olmazdı. Bir türlü net bir oyuncumuz olmuyor o mevkide baya zamandır.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
Mustang Shelby
Legendary
*

Activity: 1484
Merit: 1039

View Profile
Today at 03:55:21 PM

6 milyon euro bonservis vermek bir şey değil de işte yıllık da herhalde bir 10 milyon euro kadar vereceğiz gibi okumuştum. Öyleyse çok para yani muhtemelen sakatlık nedeniyle çoğu maçı kaçırma potansiyeli bulunan bir oyuncuya o kadar para verecek kadar zengin bir takım değiliz. Fakat yönetim illa bu riski almak istedi. Forvete harcanacak bu parayı başka bir mevkiyi güçlendirmek için harcasaydık keşke. Örneğin bir sol bek almak fena olmazdı. Bir türlü net bir oyuncumuz olmuyor o mevkide baya zamandır.
Sol bek gerçek bir ihtiyaç Fenerbahçe için. O bölgede ciddi bir oyuncu yok, göremiyorum. Ne Archie Brown ne de Oosterwolde orada gerçek bir bek gibi davranmıyor. Eğer rakip takım teknik direktörü olsaydım ilk olarak sol bek tarafından giderdim. Sol bek transferi olursa çok iyi olurdu.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2072
Merit: 1632

View Profile
Today at 05:25:25 PM

Sol bek gerçek bir ihtiyaç Fenerbahçe için. O bölgede ciddi bir oyuncu yok, göremiyorum. Ne Archie Brown ne de Oosterwolde orada gerçek bir bek gibi davranmıyor. Eğer rakip takım teknik direktörü olsaydım ilk olarak sol bek tarafından giderdim. Sol bek transferi olursa çok iyi olurdu.

Sol kanata da ihtiyacı var Fenerbahçe'nin bana kalırsa, Keremle bu sezon gitmez veya forvet geldikten sonraki duruma göre değerlendirilebilir tekrar ama gözle görülür sol kanat sıkıntısı da var.
Sol bekler yine iş yapar vaziyette ama ben Kerem'i hiç beğenmiyorum, bu akşam tekrar izleyeceğim bakalım nasıl bir performans sergileyecek eğer kötü gidişat devam ederse de ileride büyük sıkıntı yaşar hem takımla hem taraftarla.

Pages: « 1 ... 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 [262]
  Print  

Jump to: