Geçen sene komple 34 maçta 2 yenilgi alan Fenerbahçe, bu sezon birde bir ile başladı. Yenilgiyle başladıkları sezonda nasıl şampiyonluk planlıyor acaba İsmail hoca? Sen böyle kadro sürersen adamlar rahat rahat alırlar maçı işte. Kaleciye de kızmamak lazım profesyonel sonuçta adam işini yapıyor. Fenerbahçe’de fırsat verseydiler Fenerbahçe’de de yapardı işini. Helal olsun iyi maç çıkardı.
Kaleci İrfancan'a kimsenin kızmaya hakkı yok. Adam profesyonel ve artık oradan para kazanacak. En iyisini yapması lazım ve o da dün çok iyi oynadı. Şansı da yanındaydı. İrfancan zaten iyi kaleci ama büyük takım kalecisi değil.
Sosyal medyada bazıları yönetime kızıyor. 2 gün kala adamı verdiniz Gençlerbirliği'ne vs ama zaten biz onu vereli çok oldu ama Gençlerbirliği'nin transfer tahtası iki gün önce açıldı. 2 gün kala vermedik.
Galip gelmemiz gereken maçı kaybettik. VAR hakemleri de olaya Fransız kaldı herhalde.
3 sene önce ilk defa yabancı var geldi Sivasspor maçında 2-1 öndeyken son dakikalarda penaltı buldu golü yedik 2-2 bitti maç ve o sene de şampiyonluk gitmişti.
Bu sene sezon başında VAR yine yaktı.
Abi getireceksen ve yabancı olacaksa kaliteli var getir. Dün bizim var hakemi Hugh Dallas'ın oğluymuş. Benim bildiğim kadarıyla İskoç hakem. Bu sene hiç VAR olayı olmadı galiba. İzlediğim maçlarda ben denk gelmedim.
Yabancı VAR ile bizim hakemler anlaşamıyor mu yoksa. Garip bir durum.