Fenerbahçe'de Asensio sakatlık geçirmiş ve en az 2 hafta yokmuş galiba, Fenerbahçe için sıkıntı olur Asensio'nun olmaması, derbiyi kaçırabilir, Lyon maçında olmayabilir yani olmaması gereken her şey olmuş Fenerbahçe için.
Beşiktaş bu akşam Alanya deplasmanına gidiyor, favori Beşiktaş, ben kazanacaklarını düşünüyorum ve en az 2-3 gol atacaklardır bu maçta da çünkü formlarını tutturdular ve artık kolay gol bulacaklardır. Dušan Vlahović'den de gol bekliyorum, ikinci maçında gol atacaktır.
Trabzonspor, Başakşehir FK ile oynayacak, iki takımda kolay bir maç olmayacaktır, Trabzonspor'un evinde aldığı Ferençvaroş mağlubiyeti sonrası bu maçı kazanıp moralleri bir nebze yükseltmek isteyecektir, burada da favorim Trabzonspor.
Asensio olayı çok kötü oldu ya bizim için çok değerli bir oyuncu gitti sakatlandı rövanşta Fransa’da iyi şeyler yapabilirdi neyse sağlık olsun ne diyelim elimizden bir şey gelmez Lyon’a karşı galibiyet almak zorundayız Asensio gitti Kerem de sakatlandı herhalde bizim önemli oyuncular olmayacak bu maçta
Beşiktaş kazanır, Trabzon da kazanır böylece kayıpsız geçer bütün takımlar bence