Bitcoin Forum
April 10, 2026, 08:46:17 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 30.2 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99]
  Print  
Author Topic: Şampiyonlar Ligi 2025/2026  (Read 16853 times)
Balmain
Hero Member

Activity: 2562
Merit: 950

View Profile
April 09, 2026, 11:29:06 PM

Liverpool Arne Slot yönetimindeki ilk sezonunda harika bir şampıyonluk yaşadıktan sonra bu sezon kesenin ağzını sonuna kadar açtılar ancak transfer ettikleri oyunculardan istedikleri verimi aldıklarını söyleyemeyiz. Özellikle İsak'a verilen inanılmaz bonservis bedelinden sonra oyuncunun sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Ben Anfield'da hala Liverpool'un şansı olduğunu düşünüyorum.

Liverpool için sezon çok kötü geçiyor. Bu da tamamen Arne Slot’a yazar. Çünkü transfere çok yüksek bütçe ayırıp başarısız bir sezon geride kalıyor, bunun başka bir açıklaması olamaz. Ben Liverpool’un rövanşta şansının olmadığını düşünüyorum. Çünkü PSG ilk maçta öyle bir top oynadı ki Liverpool’u sıradanlaştırdı resmen. Arne Slot tıpkı GS maçı gibi İngiltere’de geri dönüş planları yapıyordur ama bu sefer rakip son şampiyon bunu unutmamalılar.
Kesinlikle öyle. Liverpool şuanki durumunun başka açıklaması yok. Sezon başında Arne Slot'un eline ciddi bir kadro ve önemli bir bütçe verildi, ama sahadaki oyun ne istikrarlı ne de güven veriyor, alınan sonuçlarda berbat. Oyuncular bireysel olarak kaliteli olabilir ama sahada bir bütünlük olmayınca hiç bir işe yaramıyor. Rövanş için de açık konuşmak gerekirse çok fazla umut veren bir tablo yok. Sıradan oynadıkları için sıradan göründüler.

W Jr.
Copper Member
Legendary
*

Activity: 1974
Merit: 1472

View Profile
Today at 07:18:38 AM

Liverpool Arne Slot yönetimindeki ilk sezonunda harika bir şampıyonluk yaşadıktan sonra bu sezon kesenin ağzını sonuna kadar açtılar ancak transfer ettikleri oyunculardan istedikleri verimi aldıklarını söyleyemeyiz. Özellikle İsak'a verilen inanılmaz bonservis bedelinden sonra oyuncunun sakatlanması büyük şanssızlık oldu. Ben Anfield'da hala Liverpool'un şansı olduğunu düşünüyorum.

Liverpool için sezon çok kötü geçiyor. Bu da tamamen Arne Slot’a yazar. Çünkü transfere çok yüksek bütçe ayırıp başarısız bir sezon geride kalıyor, bunun başka bir açıklaması olamaz. Ben Liverpool’un rövanşta şansının olmadığını düşünüyorum. Çünkü PSG ilk maçta öyle bir top oynadı ki Liverpool’u sıradanlaştırdı resmen. Arne Slot tıpkı GS maçı gibi İngiltere’de geri dönüş planları yapıyordur ama bu sefer rakip son şampiyon bunu unutmamalılar.
Kesinlikle öyle. Liverpool şuanki durumunun başka açıklaması yok. Sezon başında Arne Slot'un eline ciddi bir kadro ve önemli bir bütçe verildi, ama sahadaki oyun ne istikrarlı ne de güven veriyor, alınan sonuçlarda berbat. Oyuncular bireysel olarak kaliteli olabilir ama sahada bir bütünlük olmayınca hiç bir işe yaramıyor. Rövanş için de açık konuşmak gerekirse çok fazla umut veren bir tablo yok. Sıradan oynadıkları için sıradan göründüler.
Kağıt üstünde en iyi takımlardan birisi Liverpool özellikle geçen sene de şampiyon olduklarını düşünürsek.Bu sene ise bambaşka bir Liverpool var.Çok kötü oynuyorlar ve bir sürü puan kaybı yaşadılar.Bu yetmiyor gibi bir de ruh da yok.Oyuncular ruhsuz, kötü, berbat oynuyorlar.Şampiyonlar liginde biraz şanslılardı ama PSG karşısında elenmekten başka bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Xyloo
Full Member

Activity: 182
Merit: 148

View Profile
Today at 04:17:25 PM

Şampiyonlar ligi maçlarında Atletico beklenti dışında kazanan takım oldu. Bunun dışında diğerleri pek sürpriz olmadı. Belki Real kendi sahasında kaybetmez beklentisinde olanlar vardı ama Real de Bayern’e kaybetti sıradan bir takıma kaybetmedi. Bu yüzden genel olarak beklenti doğrultusunda geçti. Barcelona nasıl kaybetti hala şaşkınım.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1470
Merit: 1041

View Profile
Today at 05:18:02 PM

Şampiyonlar ligi maçlarında Atletico beklenti dışında kazanan takım oldu. Bunun dışında diğerleri pek sürpriz olmadı. Belki Real kendi sahasında kaybetmez beklentisinde olanlar vardı ama Real de Bayern’e kaybetti sıradan bir takıma kaybetmedi. Bu yüzden genel olarak beklenti doğrultusunda geçti. Barcelona nasıl kaybetti hala şaşkınım.

Real'in ikinci maçta kazanacağını sanmıyorum çünkü takım oyunu anlamında Bayern Münih daha iyi ve saha fark etmeden gol atabilirler Real Madrid'e. Diğer açıdan bakarsam da bahsettiğimiz takım Real Madrid ve bireysel yeteneklerde işi bitirdikleri çok oldu. Bu yetenekler aynı zamanda birçok maçta da takım oyunundan uzak kalınmasına sebep olduğu için istedikleri sonuçları alamamalarına neden oldu. Aslında bu maç için tahmin yapmak zor ama yine de ben Bayern'in tur atlayan taraf olacağını düşünüyorum.

Barcelona ilk maçı kaybetti ama ikinci maçta bence Atletico'yu eleyecekler. İstedikleri pozsiyonları buldular ama golü bulamadılar. Rakibi sahasından çıkarmadan oynamayı başardılar derken ilk yarının sonlarına doğru kırmızı kartla oyun değişti. Atletico golü attıktan sonra da iyi dayandı ve skor avantajını aldı. İkinci maçta Barcelona daha dikkatli oynar ve bulduklarını atarlar.

█████████████████████████
██
█████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
██▀░░██████▀░▀████░░▀██
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░█████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
██▄░░██████▄░░████░░▄██
█████▄░░▀███▌░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
█████████████████████████
.
.ROOBET 2.0..██████.IIIIIFASTER & SLEEKER.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
    PLAY NOW    
ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 654

View Profile
Today at 06:09:35 PM

Atletico Madrid'in Camp Nou'da kazanması büyük sürprizdi evet. Bundaki en büyük pay Cubarsi'ye ait tabi gitti saçma sapan bir kırmızı kart gördü. Bence Simeone buradan hayatta bu turu vermez hele ki kendi evinde bir de. Aynı sezonda Hansi Flick'i ikinci kez elemiş olur. Real Madrid ben evinde kazanabilir diye düşünüyordum 1 farkla bile olsa ama yanıldım. Bayern Münih turu çok daha kolay geçecek. Şu an şampiyonluğun en büyük adayları zaten bence Bayern Münih ve PSG. Arsenal'in oyununda düşüş var.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Pages: « 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 [99]
  Print  

Jump to: