Bitcoin Forum
July 21, 2026, 09:10:54 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.1 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 »  All
  Print  
Author Topic: E-spor bilgi,tartışma ve tahmin konusu  (Read 5161 times)
Distraction
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 608

View Profile
July 02, 2026, 07:20:48 PM

Maj3r Aurora'dan ayrılıyor. Aktif kadrodan ayrıldığını ve ailesiyle daha fazla zaman geçirmek için profesyonel kariyerine ara verdiğini duyurdu. Maj3r haricinde Soulfly'da bench edilmiş kadroda. Aurora için önemli bir yeniden yapılanma sürecinin bir sonraki adımı gibi görünüyor. Uluslararası kadro konuşuluyordu, ayrılık kararlarından sonra uluslararası kadroya kesin gözüyle bakabiliriz. IGL olarak Aleksib konuşuluyordu. Yeni Igl kim olacak yakında açıklanır.

Fabre'nin ayrılığı sonrası MAJ3R'in açıklamalarında onun da ayrılacağı yönünde bir his gelmişti ki çok geçmeden o da duyuruyu yaptı. soulfly'ın da bench'e çekilmesiyle birlikte 2 kişilik bir boş yer oluştu. Yeni IGL için Aleksib söylentileri var ama ne kadar doğru bilmem. Ayrıca woxic de son Major sonrası yaptığı açıklamada sanki başka takıma gidecekmiş hissiyatı uyandırmıştı acaba o da mı gidecek. Umarım sağlam bir uluslararası kadro kurarlar da gelecek büyük turnuvalarda en az 1 şampiyonluk alınır.

execijutiere
Legendary
*

Activity: 2198
Merit: 2184

View Profile
July 02, 2026, 07:31:50 PM
Merited by EFS (1), xzone (1)

Maksimum 2 kişi ile yolları ayırabilirler yoksa VRS sıralaması kayboluyor. O yüzden Wicadia,woxic ve XANTARES üçlüsü mecbur devam edecel. Fabre koçluk görevinden ayrıldı majer takımdan ayrıldı. Bu 2 kişinin kararları umarım kendi kararlarıdır yoksa açıkcası üzücü olur. Soulfly’ın bench çekilmesi normal karşılanabilir. Büyük ihtimalle kyxsan be Jimphaat gelecek gibi duruyor. Ash da koçluğa geçecek

█████████████████████████
████████▀▀████▀▀█▀▀██████
█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████
██▄███████████████▀▀▄▄███
███▄███▀████████▀███▄████
█████▄████▀▀▀▀████▄██████
████████▄▄████▄▄█████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Balmain
Hero Member

Activity: 2660
Merit: 961

View Profile
July 03, 2026, 05:20:59 PM

Maksimum 2 kişi ile yolları ayırabilirler yoksa VRS sıralaması kayboluyor. O yüzden Wicadia,woxic ve XANTARES üçlüsü mecbur devam edecel. Fabre koçluk görevinden ayrıldı majer takımdan ayrıldı. Bu 2 kişinin kararları umarım kendi kararlarıdır yoksa açıkcası üzücü olur. Soulfly’ın bench çekilmesi normal karşılanabilir. Büyük ihtimalle kyxsan be Jimphaat gelecek gibi duruyor. Ash da koçluğa geçecek
VRS sıramasının bozulduğunu bilmiyordum önemli detay. Mecburen olsa da olmasa da Wicadia, woxic ve xantres üçlüsü takımın çekirdek kadrosu. Alesib ve Molodoy söylentileri olmayacak o zaman. Molodoy'un geleceğine ihtimalde vermiyordum, o yeteneği bırakmazlar. Kyxsan ve Jimphaat gelirse Maj3r ve Soulfly'ın yerini rahat doldururlar hatta takım daha da güçlenir amaç ve hedefte kesinlikle öyle.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
July 03, 2026, 06:55:38 PM

VRS sıramasının bozulduğunu bilmiyordum önemli detay. Mecburen olsa da olmasa da Wicadia, woxic ve xantres üçlüsü takımın çekirdek kadrosu. Alesib ve Molodoy söylentileri olmayacak o zaman. Molodoy'un geleceğine ihtimalde vermiyordum, o yeteneği bırakmazlar. Kyxsan ve Jimphaat gelirse Maj3r ve Soulfly'ın yerini rahat doldururlar hatta takım daha da güçlenir amaç ve hedefte kesinlikle öyle.
VRS Sıralaması takımın ana çekirdeğini koruması yani 3 oyuncunun takımda kalması ile ilgili tamamen. Bu yüzden sadece Soulfly ve maj3r değişti. Maj3r koç olarak ilerde büyük ihtimalle geri gelecek diye düşünüyorum. Ash kadroya katıldı ve Jimphhat da açıklandı. IGL kaldı sadece.

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Distraction
Hero Member

Activity: 2786
Merit: 608

View Profile
July 03, 2026, 07:21:22 PM

Ash hiç fena bir koç hamlesi değil bence. GamerLegion'ın koçluğunu yapmıştı ve bu süre zarfında bir Major turnuvasında takım finale çıkmayı başarmıştı. Fabre'den sonra düzgün birisine gitmişler gibi duruyor ama umarım uyum problemleri yaşanmaz. Jimpphat iyi bir oyuncu seçimi son zamanlarda ratingi kötü değil. kyxsan'ın yeni IGL olma ihtimali var. Belki onu da yakında açıklarlar. Aleksib daha başarılı bir kariyere sahip olduğu için keşke o gelse diyorum. Major bile kazandı bu adam.

eightdots
Legendary
*

Activity: 1568
Merit: 1056

View Profile
July 04, 2026, 10:01:34 PM
Merited by xzone (1)

Ash hiç fena bir koç hamlesi değil bence. GamerLegion'ın koçluğunu yapmıştı ve bu süre zarfında bir Major turnuvasında takım finale çıkmayı başarmıştı. Fabre'den sonra düzgün birisine gitmişler gibi duruyor ama umarım uyum problemleri yaşanmaz. Jimpphat iyi bir oyuncu seçimi son zamanlarda ratingi kötü değil. kyxsan'ın yeni IGL olma ihtimali var. Belki onu da yakında açıklarlar. Aleksib daha başarılı bir kariyere sahip olduğu için keşke o gelse diyorum. Major bile kazandı bu adam.

Hamleler iyi duruyor aslında bazı oyuncular hakkında söylentiler vardı ama gelmeleri çok zordu. Bu hamleler maçlarda etkisini gösterirse takım iyi hava yakalar ve biliyoruz ki CS2'de bir takımın seri yakalaması için önce iyi bir hava yakalaması lazım. Giden kişiler değerli kişiler ve uzun zamandır emek veriyorlardı. Umarım yeni gelenler takımın şimdiki halinden çok üst seviyelere çıkmasını sağlar.

Kadro değişiklik süreçleri kolay değildir bir sürü taktik var sonuçta. Takımdaki uyumun da sağlanması lazım ve bunlar zaman alan şeyler.

███████▀▀███████▀▀███████
█████▀░░▄███████▄░░▀█████
███▀░░██████▀░▀████░░▀███
██▀░░▀▀▀████████████░░▀██
██░░█▄████▀▀███▀█████░░██
██░░███▄▄███████▀▀███░░██
██░░████████████████░░██
██▄░░████▄▄██████▄▄█░░▄██
███▄░░██████░░████░░▄███
█████▄░░▀███░░▐▀░░▄█████
███████▄▄███████▄▄███████
.
 ROOBET .██████. BET ON WORLD CUP  🗺 ⚽︎.██████.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
   BET NOW   
Balmain
Hero Member

View Profile
July 04, 2026, 11:27:19 PM
Merited by xzone (1)

Hamleler iyi duruyor aslında bazı oyuncular hakkında söylentiler vardı ama gelmeleri çok zordu. Bu hamleler maçlarda etkisini gösterirse takım iyi hava yakalar ve biliyoruz ki CS2'de bir takımın seri yakalaması için önce iyi bir hava yakalaması lazım. Giden kişiler değerli kişiler ve uzun zamandır emek veriyorlardı. Umarım yeni gelenler takımın şimdiki halinden çok üst seviyelere çıkmasını sağlar.

Kadro değişiklik süreçleri kolay değildir bir sürü taktik var sonuçta. Takımdaki uyumun da sağlanması lazım ve bunlar zaman alan şeyler.
Jimpphat iyi oyuncu güzel katkısı olacaktır ayrılan oyunculara göre. Diğer bahsedilen oyuncuların gelmesini beklemiyordum. Bakalım IGL olarak kimi getirecekler yakın zamanda belli olur. Yeni oyuncularla takımın daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum, umarım öyle olur yanılmayız. Giden kişilerin artık gitmesi lazımdı Maj3r ailesine vakit ayırmak istiyordu ve bu yüzden bıraktı. Soulfy caner kesici sadece bir sezondur oynuyordu kötü değildi kesinlikle ama Aurora'nın daha üst seviyeye çıkmasına yardımcı olamayacaktı.

Balmain
Hero Member

View Profile
July 08, 2026, 02:14:28 PM
Merited by EFS (1)

Kyxsan transferi de açıklandı ve şuanda Aurora takımı tam kadrosu oluşturuldu. Yeni kadro hakkında ne düşünüyorsunuz. Eleştiriler çoğunlukta Aleksib gelmeyecekse Maj3r'i göndermenin anlamı yoktu diyenleri daha fazla gördüm. IGL olarak değişiklik gerekiyordu, Aleksib gelseydi daha güzel olurdu. Kyxsan'da kötü değil biraz zaman verip neler yapacağını görmemiz lazım yeni uluslararası kadronun.

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2884
Merit: 659

View Profile
July 09, 2026, 06:53:25 PM

Kyxsan transferi de açıklandı ve şuanda Aurora takımı tam kadrosu oluşturuldu. Yeni kadro hakkında ne düşünüyorsunuz. Eleştiriler çoğunlukta Aleksib gelmeyecekse Maj3r'i göndermenin anlamı yoktu diyenleri daha fazla gördüm. IGL olarak değişiklik gerekiyordu, Aleksib gelseydi daha güzel olurdu. Kyxsan'da kötü değil biraz zaman verip neler yapacağını görmemiz lazım yeni uluslararası kadronun.

Bence Aleksib dillendirilmişken kyxsan'a gitmek hiç mantıklı değildi. Aleksib çok tecrübeli ve kariyeri başarılarla dolu bir IGL. Takımı şahlandırabilecek bir oyuncuydu o. Aslında takım sahiplerinde sağlam para da var girişimlerde bulunmamaları garip. 21 Temmuz'da başlayacak BLAST turnuvasından dolayı transfer biraz aceleye gelmiş de olabilir şaşırmam. Ben de MAJ3R keşke kalsaydı diye düşündüm bu hamle sonrası ama umarım yanılırım. kyxsan iyi iş yaparsa takımın Major şampiyonluğu görme ihtimali var.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Balmain
Hero Member

View Profile
July 11, 2026, 06:32:13 PM

xse pro lig maçlarını takip ettim bugün biraz. 1milyon dolar ödüllü Çinde yapılan turnuva. Yarın final maçı oynanacak. Para vision ve 9z oynayacak. Kolay turnuva ve güzel para kazanacaklar iki takımda. Bugün Faze elendi yakın maçtı decider haritasında Paravision Ancientti kapatmayı başardı iki kere uzatmaya gitti. Bir önceki haritada öyleydi dust2'de de uzatmayı kazanan takım paravisiondu.

Bence Aleksib dillendirilmişken kyxsan'a gitmek hiç mantıklı değildi. Aleksib çok tecrübeli ve kariyeri başarılarla dolu bir IGL. Takımı şahlandırabilecek bir oyuncuydu o. Aslında takım sahiplerinde sağlam para da var girişimlerde bulunmamaları garip. 21 Temmuz'da başlayacak BLAST turnuvasından dolayı transfer biraz aceleye gelmiş de olabilir şaşırmam. Ben de MAJ3R keşke kalsaydı diye düşündüm bu hamle sonrası ama umarım yanılırım. kyxsan iyi iş yaparsa takımın Major şampiyonluğu görme ihtimali var.
Maj3r'ı ararmıyız bilmiyorum, Kyxsan bana göre daha iyiye taşıyacak takımı öyle umuyorum. Aleksib gelmiş olsaydı çoğu turnuvalarda en iyi sıralarda bitirebilirdik, olmadı ne yapalım kısmet.

ILuckyGuyI
Hero Member

View Profile
July 11, 2026, 06:40:27 PM

xse pro lig maçlarını takip ettim bugün biraz. 1milyon dolar ödüllü Çinde yapılan turnuva. Yarın final maçı oynanacak. Para vision ve 9z oynayacak. Kolay turnuva ve güzel para kazanacaklar iki takımda. Bugün Faze elendi yakın maçtı decider haritasında Paravision Ancientti kapatmayı başardı iki kere uzatmaya gitti. Bir önceki haritada öyleydi dust2'de de uzatmayı kazanan takım paravisiondu.

1 milyon $ gibi bir ödül havuzu olan turnuvada genel takım kalitesi beni biraz şaşırttı. Büyük takımlar neden yok acaba? HLTV sıralamasındaki ilk 10 takımdan sadece biri vardı o da BetBoom'du ama elendiler çeyrek finalde. FaZe'in hali çok üzücü ya. Prime zamanlarını severek takip ederdim. O güçlü takımdan eser kalmadı turnuvalara ambargo koydukları dönemler olmuştu. Şimdi Vitality yapıyor onu daha çok. Bence finali kazanan takım 9z olur. Son Major'da onları çok beğenmiştim Vitality'i bile yenebilmişlerdi.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Balmain
Hero Member

View Profile
July 14, 2026, 08:09:06 PM

JL serbest oyuncu piyasasına giriyor. Heroic, martinezSA ve Brollan ile anlaşıyor. G2, SunPayus'u yedek kulübesine çekip r1nkle ile anlaşıyor. Faze, broky'nin yerine JBOEN'i alıyor. Aurora, ash, jimpphat ve kyxsan ile anlaşıyor. CS'deki transfer sezonu bana biraz yavaş ilerliyor gibi geliyor. Ayrıca, SunPayus'un çoğu takımda yedek kulübesinde olması gerçekten hak ettiği bir şey değil, bence iyi bir AWP oyuncusu.

Balmain
Hero Member

View Profile
July 17, 2026, 03:20:53 PM

Astralis, NEO'yu yeni baş antrenör olarak açıkladı. Polonyalı efsaneye, performans koçu olarak göreve başlayacak olan Xirreth de katılacak. Geçen ay Casper görevinden alınmıştı yerine NEO'yu getirmişler. o gerçek bir cs efsanesi. Taz, Neo böyle isimleri koçluk yaparken görmek gerçekten güzel. NEO, bu yeni görevi kabul etmesinin bir diğer nedeninin de performans koçu olarak göreve başlayacak olan Urszula Xirreth Klimczak ile birlikte çalışma fırsatı olduğu için kabul etmiş.

eightdots
Legendary
*

View Profile
July 18, 2026, 10:07:41 PM

Astralis, NEO'yu yeni baş antrenör olarak açıkladı. Polonyalı efsaneye, performans koçu olarak göreve başlayacak olan Xirreth de katılacak. Geçen ay Casper görevinden alınmıştı yerine NEO'yu getirmişler. o gerçek bir cs efsanesi. Taz, Neo böyle isimleri koçluk yaparken görmek gerçekten güzel. NEO, bu yeni görevi kabul etmesinin bir diğer nedeninin de performans koçu olarak göreve başlayacak olan Urszula Xirreth Klimczak ile birlikte çalışma fırsatı olduğu için kabul etmiş.

Gelişmelerden uzak kaldım bu aralar özellikle de e-spor alanında. CS'de böyle ismi bilinen kişilerin transferleri ilgi çekici oluyor ve maçlar başladığında da özellikle takip ediliyorlar. Takıma etkilerinin nasıl olacağı konusunda maçlar oynandıkça fikirler ortaya çıkacaktır.

Antrenörlük CS'de hiç de kolay bir iş değil. Ufak bir taktikle bile maçlar kazanılıp kaybedilebiliyor yani takıma etkisi son derece fazla olabilecek bir konum.

██░░████████████████░░██
███▄░░██████░░████░░▄███
█████▄░░▀███░░▐▀░░▄█████
.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
   BET NOW   
Balmain
Hero Member

View Profile
July 19, 2026, 06:26:33 PM

Gelişmelerden uzak kaldım bu aralar özellikle de e-spor alanında. CS'de böyle ismi bilinen kişilerin transferleri ilgi çekici oluyor ve maçlar başladığında da özellikle takip ediliyorlar. Takıma etkilerinin nasıl olacağı konusunda maçlar oynandıkça fikirler ortaya çıkacaktır.

Antrenörlük CS'de hiç de kolay bir iş değil. Ufak bir taktikle bile maçlar kazanılıp kaybedilebiliyor yani takıma etkisi son derece fazla olabilecek bir konum.
Futbol, Basketbol da antrenörlük neyse CS'de de bir nevi aynı diyebiliriz o yüzden zor. Analizler, taktikler ve kararlar bir çok iş antrenöre bağlı. Aurora'nın yeni kadrosuyla oynayacağı ilk büyük turnuva Blast turnuvası için bir kaç gün kaldı. İlk maçları kaçırmayın, vaktiniz olursa seyredin ilk defa uluslararası kadroyla göreceğiz bu kadroyu heyecanlı olacak.

eightdots
Legendary
*

View Profile
July 19, 2026, 09:26:02 PM

Futbol, Basketbol da antrenörlük neyse CS'de de bir nevi aynı diyebiliriz o yüzden zor. Analizler, taktikler ve kararlar bir çok iş antrenöre bağlı. Aurora'nın yeni kadrosuyla oynayacağı ilk büyük turnuva Blast turnuvası için bir kaç gün kaldı. İlk maçları kaçırmayın, vaktiniz olursa seyredin ilk defa uluslararası kadroyla göreceğiz bu kadroyu heyecanlı olacak.

Doğru söylüyorsunuz. Uluslararası bir kadronun takıma nasıl bir hava katacağını göreceğiz. Yanlış görmediysem turnuvada ilk maçlarına perşembe günü çıkacaklar. hltv'de 13:00 yazıyor ama yerel saat mi emin olamadım. Saate tam bakıp izlemeye çalışacağım.

Eğer takım iyi başlarsa böyle devam eder düşüncesindeyim. Sonuçta takımdaki yeni oyuncularla bir uyum süreci olacaktır ama bu süreç iyi geçerse takım adına baya güzel olabilir.

██░░████████████████░░██
███▄░░██████░░████░░▄███
█████▄░░▀███░░▐▀░░▄█████
.
|

█▄█
▀█▀
████▄▄██████▄▄████
█▄███▀█░░█████░░█▀███▄█
▀█▄▄░▐█████████▌▄▄█▀
██▄▄█████████▄▄████▌
██████▄▄████████
█▀▀████████████████
██████
█████████████
██
█▀▀██████████████
▀▀▀███████████▀▀▀▀
|.
   BET NOW   
ILuckyGuyI
Hero Member

View Profile
July 20, 2026, 06:19:01 PM

Aurora'nın yeni kadrosuyla bu turnuvaya hazırlanması için çok vakti yoktu bu yüzden ne kadar ilerleyebilirler bilemiyorum. Kadro eskisinden daha mı iyi oldu peki dersek bence öyle gibi ya. Jimpphat soulfly'dan daha iyi oynar diyorum. Sadece kyxsan'ın ne kadar iyi IGL'lik yapacağını tahmin edemiyorum. En az MAJ3R kadar iyi oynarsa Aurora uzun vadede daha büyük işlere imza atar. Bu arada XANTARES'in zamanında Jimpphat'e bir turnuvada ettiği lafı da bilenler bilir.  Grin  Ancak başka bir zaman da ondan çok iyi bir oyuncu diye bahsedip bir gün beraber oynamak istediğini söylemişti.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Balmain
Hero Member

View Profile
July 20, 2026, 11:50:46 PM

Aurora'nın yeni kadrosuyla bu turnuvaya hazırlanması için çok vakti yoktu bu yüzden ne kadar ilerleyebilirler bilemiyorum. Kadro eskisinden daha mı iyi oldu peki dersek bence öyle gibi ya. Jimpphat soulfly'dan daha iyi oynar diyorum. Sadece kyxsan'ın ne kadar iyi IGL'lik yapacağını tahmin edemiyorum. En az MAJ3R kadar iyi oynarsa Aurora uzun vadede daha büyük işlere imza atar. Bu arada XANTARES'in zamanında Jimpphat'e bir turnuvada ettiği lafı da bilenler bilir.  Grin  Ancak başka bir zaman da ondan çok iyi bir oyuncu diye bahsedip bir gün beraber oynamak istediğini söylemişti.
İlk maçı kazanacakları kesin gözüyle bakıyorum. Daha sonrası artık nasıl uyumlanacaklarına bağlı, haklısınız pek fazla vakitleri yoktu. Eskisinden daha iyi olmuştur umarım bana da öyle görüyor. Maçları görünce net olarak göreceğiz iyi mi oldu kötü mü. Xantares'in demediği daha doğrusu sövmediği kim kaldı ki. Artık beraber oynayacaklar. Jimpphat sağlam katkı sağlayacaktır takıma.

execijutiere
Legendary
*

View Profile
Today at 12:46:34 PM

Yeni kadroyla ilk maçı hatta maç içindeki voicecomm'u merak ediyorum.XANTARES bakalım Maj3r yok iken yabancı bir IGL ile nasıl etkileşim halinde olacak.

█████▀████▄▄▄▄████████
███▀███▄███████████████
██▀█████████████████████

BitList 
█▀▀▀▀

█▄▄▄▄
.
Bitcointalk Archive 📚
Visualization ' Search

.
▀▀▀▀█

▄▄▄▄█
Balmain
Hero Member

View Profile
Today at 04:56:53 PM

Yeni kadroyla ilk maçı hatta maç içindeki voicecomm'u merak ediyorum.XANTARES bakalım Maj3r yok iken yabancı bir IGL ile nasıl etkileşim halinde olacak.
Enteresan olacak yıllardır beş Türk oyuncunun bir arada oynamasına alıştık. Oyuncularda öyle yıllarca beraber oynadılar şimdi bir anda uluslararası kadroya geçtiler. Xantares zamanında BIG'de oynadı. Woxic mousesports'da oynadı bu yüzden sorun yaşamazlar. Ali Haydar'da genç ve akıllı oyuncu hemen uyum sağlayacaktır kendi oyununa bakacaktır. Maç içerisindeki voicecomm'u bende merak ediyorum genede. Maç sonrası youtube kanalında paylaşırlar muhtemelen.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 »  All
  Print  

Jump to: