|
paco92x
|
 |
April 24, 2025, 07:47:37 AM |
|
Danas izasle prve 3 epizode nove sezone Andor. Ovo je druga i posljednja sezona serije.
Mislim da cu čekat da izađu sve epizode druge sezone pa pogledam ponovi sve u komadu. Da serija me bas jako ugodno iznenadila koliko je dobra i mračna. Jedino si me s ovime malo bacio u depresiju jer sam mislio da ce bit vise od samo 2 sezone.
|
|
|
|
dkbit98
Legendary
Activity: 2912
Merit: 8609
Availa₿le
|
 |
April 24, 2025, 11:09:52 AM |
|
Rikafip kad ide snimanje novog filma sa Jeff Bezos, Katy Perry i astronot frendicama u ''svemiru''? Nema dovoljno velikih bagera da se zakrpe svi ambisi nastali ovom najnovijim cirkus komedijom. 
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
Activity: 2436
Merit: 7862
|
 |
April 24, 2025, 06:14:35 PM |
|
Jedino si me s ovime malo bacio u depresiju jer sam mislio da ce bit vise od samo 2 sezone.
Pa znalo se od pocetka da ce biti samo dvije sezone. Uostalom, Andor je prequel Rogue One tako da nema smisla previse odugovlaciti, ma kako mi to zeljeli. Nema dovoljno velikih bagera da se zakrpe svi ambisi nastali ovom najnovijim cirkus komedijom.  Mozda bi Bezos trebao kontaktirati ravnozemljase, oni vjerojatno imaju prilicno velike bagere s obzirom na ogromne rupe u njihovoj teoriji koje pokusavaju nekako zakrpati. A i cirkusanti su kao i Bezos. 
|
|
|
|
|
paco92x
|
 |
April 24, 2025, 09:19:33 PM |
|
Pa znalo se od pocetka da ce biti samo dvije sezone. Uostalom, Andor je prequel Rogue One tako da nema smisla previse odugovlaciti, ma kako mi to zeljeli. Iskreno nisam znao da ima 2 sezone nisam bas tip koji zna te stvari jer mi pokvari dojam serije ako znam koliko ce sezona bit. Da da znam to je prije Rogue One-a oni na Scarifu poberu planove za Death Star (inače sam blagi Star Wars fanatik). Mislio sam iskreno da ce bit jedno 4,5 sezona.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

Activity: 671
Merit: 74
|
 |
April 26, 2025, 03:45:24 PM |
|
Danas izisao The Accountant 2, glume Ben Affleck, Jon Bernthal i J.K. Simmons. Prvi dio je bio dobar, na imdb prvi i drugi dio imaju iste ocjene (7.3) iako ne gledam bas toliko ocjene jer toliko ljudi stavlja 1-2-9-10 da je to za nevjerovat.
|
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
April 26, 2025, 03:56:07 PM Last edit: April 26, 2025, 08:33:44 PM by Rikafip |
|
Iskreno nisam znao da ima 2 sezone nisam bas tip koji zna te stvari jer mi pokvari dojam serije ako znam koliko ce sezona bit. Da da znam to je prije Rogue One-a oni na Scarifu poberu planove za Death Star (inače sam blagi Star Wars fanatik). Mislio sam iskreno da ce bit jedno 4,5 sezona. Nakon sto sam odgledao prvu sezonu Andora opet sam pogledao Rogue One i moram priznati da mi je nekako bio dosta bolji nego na pvo gledanje. Rekao bih mozda i najbolji SW film u dosta godina. Viddjet cemo na sta ce liciti Mandalorian i Grogu film koji je u pripremi. Danas izisao The Accountant 2, glume Ben Affleck, Jon Bernthal i J.K. Simmons. Prvi dio je bio dobar, na imdb prvi i drugi dio imaju iste ocjene (7.3) iako ne gledam bas toliko ocjene jer toliko ljudi stavlja 1-2-9-10 da je to za nevjerovat.
Na prvo gledanje mi je The Accountant bio skroz debilan ali zbog toga sto zena hoce ici u kino pogledati nastavak odgledali opet prvi dio neki dan da se prisjetimo radnje i u biti film nije uopce los kako mi se cinio na prvu (moze biti da sam ga na prvo gledanje preozbiljno shvatio). Tako da, slijedeci tjedan odoh to pogledati u kino.
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
April 30, 2025, 08:58:05 PM |
|
Upravo odgledao ovu ludu Barca-Inter utakmicu pa da napisem da sam prije toga pogledao The Accountant 2. Uglavnom, film je skroz ok te ako vam se svidio prvi dio, vjerojatno ce i ovaj. Jon Bernthal je uvijek isti u svakom filmu, ali ga je svejedno gust gledati.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
May 07, 2025, 02:20:30 PM |
|
Dobre su ove epizode Andora 7-8-9, zadnje 3 epizode su 13og, tj 14 na khm 
|
|
|
|
|
Trofo
Legendary
Activity: 3164
Merit: 3390
Money is broken, use BTC!
|
 |
May 07, 2025, 05:48:07 PM |
|
Dobre su ove epizode Andora 7-8-9, zadnje 3 epizode su 13og, tj 14 na khm  Ja sam teke pogledao epizodu i pol i nije mi bilo ni probližno kao prva sezona. Nekako sporo i mlako počinje ali se valjda zakuha po ovome šta pišeš. Prva sezona je bila odmah u glavu ovdje pak gledamo neke debile iz pokreta otpora kako se međusobno bore za pokvarenu hranu.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
May 08, 2025, 02:55:11 AM |
|
Znam sto zelis reci, ali jbga danas skoro svi uzmu nesto popularno i bacaju serije/filmove samo tako nebitno kako ce izgledati. Tipa star trek je klasika i prvih 11 filmova je pravi star trek, sve ostalo je glupost. Jedini film blizu star treku je Star Trek: Section 31 ili recimo the mandalorian, svi su ocekivali 4 sezonu i navodno je nema, zavrsila serija sa trecom sezonom, ali "izlazi" film da "zaokruzi" tu pricu. Film izlazi 20.5 2026. Sada kada razmislis kad 1 epizoda traje sat vremena, a film 1.5-2 sata. Eto neka bude i 2 sata, to je kao da zaokruze seriju u iduce 2 epizode. Normalno da je osudeno na propast jer za zaokruzit pricu trebat ce preskakat djelove da uspiju i neka na kraju pokazu grogu u buducnosti svi ce ga povezat sa yodom, svrsavat i davat ocjenu 10. Film se zove The Mandalorian & Grogu.
the last of us spojler Ovo kao da prave lgbt serije, u svakoj seriji se moraju ljubiti ili vise da mozda pokupe neku nagradu, ali cim je pedro otisao gotovo je. HBO je rekao da ce napraviti do 4 sezone, a kako je pocelo 1 sezona je imala 9 epizoda, 2 sezona 7, 3 sezona mislim da ce biti 6 i to je to..
|
|
|
|
|
|
paco92x
|
 |
May 08, 2025, 10:56:00 AM |
|
Neznam dali smo spominjali seriju Black Mirror izasla je nova 7. sezona pred malo pa sam je išao ispočetka ponovo gledat. Iskreno zaboravio sam koliko je bolesna, a i prva sezona je izašla 2011 i puno toga se vec počelo implementirat u ljudske živote na šta u seriji prikazulu/upozoravanju. Sad zanima sta ce bit u zadnoj sezoni.
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
Activity: 2954
Merit: 2596
|
 |
May 08, 2025, 11:46:32 AM |
|
Neznam dali smo spominjali seriju Black Mirror izasla je nova 7. sezona pred malo pa sam je išao ispočetka ponovo gledat. Iskreno zaboravio sam koliko je bolesna, a i prva sezona je izašla 2011 i puno toga se vec počelo implementirat u ljudske živote na šta u seriji prikazulu/upozoravanju. Sad zanima sta ce bit u zadnoj sezoni. I ja gledam ponovno od početka, bila mi je jedna od boljih serija upravo zato što je sve izgledalo toliko zastrašujuće realno u bližoj budućnosti - što se i pokazuje istinitim. Upravo pogledao San Junipero, jedna od dražih epizoda i bar malo pozitive u inače baš turobnoj seriji. _______________________ Meni je TLOU generalno stvarno dobar, ima mi naravno boljih i lošijih stvari u odnosu na seriju, fali mi doduše malo akcije. Za sad je radnja dosta spora, očekujem sad odlične 3 epizode prije pauze.
|
|
|
|
dkbit98
Legendary
Availa₿le
|
 |
May 08, 2025, 07:48:36 PM Last edit: May 09, 2025, 07:21:55 AM by dkbit98 |
|
Neznam dali smo spominjali seriju Black Mirror izasla je nova 7. sezona pred malo pa sam je išao ispočetka ponovo gledat. Iskreno zaboravio sam koliko je bolesna, a i prva sezona je izašla 2011 i puno toga se vec počelo implementirat u ljudske živote na šta u seriji prikazulu/upozoravanju. Sad zanima sta ce bit u zadnoj sezoni. To se zove prediktivno programiranje, pisao sam ranije o tome za ovu seriju. Slično je i za Zero Day sa De Nirom, i sa drugim distopijskim filmovima i serijama koji izlaze poput gljiva. Odgledao sam novu sezonu Black Mirror i meni je bila glupa, osim možda nekoliko pristojnih epizoda. EDIT: The Last of Us je najveće sranje ikad.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
May 09, 2025, 09:31:31 PM Last edit: May 14, 2025, 02:26:23 PM by CroBoy12 |
|
11.7 dolazi treca sezona Foundation  edit: Star Wars A Vergence In The Force A Vergence in the Force is a fan edit of the Star Wars Prequel Trilogy that seeks to enhance the storytelling and pacing of the Star Wars prequels. Created by Chris Wronka. Nisam pogledao, ali hocu. Traje 2 sata i 20 minuta. Edit: Izasle zadnje 3 epizode andora!
|
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
May 15, 2025, 06:04:40 PM |
|
11.7 dolazi treca sezona Foundation  Jebote skroz sam zaboravio na tu seriju. Uglavnom, ceka se nova sezona ali brijem da cu morati pogledati nekakav recap jer se ne sjecam nicega iz druge sezone. A Vergence in the Force is a fan edit of the Star Wars Prequel Trilogy that seeks to enhance the storytelling and pacing of the Star Wars prequels. Created by Chris Wronka.
Nisam pogledao, ali hocu. Traje 2 sata i 20 minuta. Mislim da nema tog edita koji moze od prequel trilogije napraviti dobre filmove. Ali da, moguce cu i ja pogledati, cisto znatizelje radi. Sad kad spominjes fan edite, takodjer postoji i The Hobbit fan edit, gdje su sva 3 filma strpana u 1, otprilike 4 i pol sata sve skupa. Evo linka ako netko hoce baciti oko https://m4-studios.github.io/hobbitbookedit/#m4hobbit
|
|
|
|
dkbit98
Legendary
Availa₿le
|
 |
May 16, 2025, 07:00:50 PM |
|
Gledao sam Locked najnoviji film sa Anthony Hopkins (87) u još jednoj ulozi negativca. Nije loš film (za današnje standarde), a zanimljivo da je vozilo Dolus, bazirano na Land Rover Defender, dizajnirano i pravljeno specialno za ovaj film ( za iznos od $1,3m), a sada je izloženo u muzeju. Dolus u auto muzeju Volo ( spoiler upozorenje): https://youtu.be/B9Qaa6rDjPc
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
May 16, 2025, 11:07:31 PM |
|
GoT film se radi (ima toliko nagadanja, ali se nadam da nije onaj gdje ozive daenerys..)
Taboo bog te mazo napokon nakon godina i godina ce izaci druga sezona samo se ne zna kada.
Novi avatar i fantastic four izlaze za 7 mjeseci.
Nemoguca misija za 4 dana, vjerojatno prvo kina onda stream.
Nova sezona squid games za 40 dana.
Witcher 4 sezona izlazi ove godine. Liam Hemsworth dolazi kao witcher (stvarno se nadam da nece ukakiti glumu) i Laurence Fishburne (blue pill or red pill)
Izasla 4 sezona Love, Death & Robots (prva epizoda me privukla, ali onda sam vidio da je svaka epizoda zasebno pa odustao, ali ljudi hvale seriju)
|
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
May 20, 2025, 06:54:58 AM |
|
GoT film se radi (ima toliko nagadanja, ali se nadam da nije onaj gdje ozive daenerys..) Ma daleko je jos od toga da se film radi. Navodno jos nisu ni odlucili ni na koji period ce film biti fokusiran, a kamoli da se radi na scenariju etc. Tako da, postoji sansa da do filma uopce ni ne dodje ako ne smisle nesto dobro.
Odgledao sinoc u kinu Final Destination: Bloodlines, novi film iz istoimenog serijala, prvi nakon valjda 15 godina. Nisam neki ljubitelj serijala (mislim da sam odgledao samo prva 2 filma), ali ovo je zapravilo bilo ugodno iznenadjenje i fino kino iskustvo. Skroz zasluzene visoke ocjene za jedan film ovog tipa. Takodjer, prije jedno 2 tjedna ponovno krenuo gledati The Shield. Sta reci, i nakon 20+ godina serija je i dalje jebena. Velika preporuka ako je netko propustio.
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
Activity: 2954
Merit: 2596
|
 |
May 20, 2025, 06:30:33 PM |
|
Kako mi ona Bella Ramsey ubija jedan od najdražih gaming likova, to nije normalno. Kladim se da nije odigrala ni jednu igricu.
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
May 21, 2025, 04:55:37 PM |
|
Kako mi ona Bella Ramsey ubija jedan od najdražih gaming likova, to nije normalno. Kladim se da nije odigrala ni jednu igricu. Meni ide na zivce a uopce nisam igrao igru, tako da mogu samo misliti kako je vama fanovima. Ako niste čuli/gledali, White Lotus je stvarno ok serija za pogledat sa curama/ženama.
Spominjali smo je tu vise puta. I da, serija je dobra bas za to.
Bas dok sam pisao ovaj post, naidjem na vijest da je danas nazalost preminuo Mladen Horvat, koga vjerujem vecina ovdje zna kao Denisa iz legendarne Vecernje Skole. https://www.index.hr/magazin/clanak/preminuo-je-mladen-horvat-denis-iz-vecernje-skole/2673027.aspx
|
|
|
|
|