CroBoy12
Member

Activity: 671
Merit: 74
|
 |
September 30, 2025, 10:12:29 PM |
|
Poceo sam gledat Alice in Borderlands 3 sezonu i nisam mogao gledat, pokusat cu opet iduci tjedan.
Gledam House of Guinness i nije toliko lose. Tvorac guinness pive umre, ostavi sve djeci i sada oni zele sirit posao, ali uvijek imaju neki problemi (nije bas za svacije oko).
Tvorci serije The Expanse rade na novoj scifi seriji The Captive’s War
|
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
Activity: 2450
Merit: 7869
|
 |
October 02, 2025, 09:27:41 AM |
|
Pogledao sam i ja prvu sezonu i meni je odlična, taman krenuo skidat ostale dvije al naravno kad imam neki poremećaj počeo gledat drugu seriju Shameless mislim da je dosta vas je pogledalo jer je serija stara i odlična je, moram rec da sam nakon 15 min prve epizode znao da cu svih 11 sezona morat pogledat. Odlican je Shameless, jedna od rijetkih serija koja je izdrzala toliko sezona a da se nije pretvorila u smece. Naravno, bilo je kasnije manje dobrih sezona, ali ni jednom mi nije doslo da jednostavno prekinem seriju (sto je kod mene cesta praksa sa serijama koje duze traju). Uglavnom, uzivaj! Tvorci serije The Expanse rade na novoj scifi seriji The Captive’s War
Vidim da je i to bazirano prema knjigama. @Trofo, jesi citao i ako jesi, jel valjalo?
Sinoc pogledao u kinu One Battle After Another. Ocekivanja su mi bila dosta niska unatoc zvucnim imena i dobrim ocjenama cisto zbog toga sto PTA nije snimio dobar film skoro 20 godina (jos od fenomenalnog There Will Be Blood) a zadnji prije ovog sada (Licorice Pizza) je bio precijenjeno cesme. Uglavnom, ovaj novi je bas dobar i zanimljiv film, 2 i pol sata mi je proslo bez problema. Tehnicki odlican, scenaristicki malo neujednacen, a di Caprio i Penn ubili. Njih dvojica bi mogli pokupiti dosta dosta nagrada za ovo.
|
|
|
|
Trofo
Legendary
Activity: 3164
Merit: 3390
Money is broken, use BTC!
|
 |
October 02, 2025, 09:34:44 AM |
|
Tvorci serije The Expanse rade na novoj scifi seriji The Captive’s War
Vidim da je i to bazirano prema knjigama. @Trofo, jesi citao i ako jesi, jel valjalo? Naravno da jesam, odlične knjige pogotovo za one koji nisu ljubitelji hard science fictiona već hoće radnju bez da im netko detaljno objasni tehnologije u pozadini priče. Da se razumijemo ima toga i ovdje ali ne u obliku da moraš biti teorisjki fizičar da shvatiš o čemu se radi. Mislim da piše u citatima koji hvale knjigu nešto u stilu, najbliže filmskom blockbusteru šta je knjiga ikada postigla i ima nešto u tome.
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
Activity: 2450
Merit: 7869
|
 |
October 04, 2025, 08:55:27 PM |
|
Naravno da jesam, odlične knjige pogotovo za one koji nisu ljubitelji hard science fictiona već hoće radnju bez da im netko detaljno objasni tehnologije u pozadini priče. Da se razumijemo ima toga i ovdje ali ne u obliku da moraš biti teorisjki fizičar da shvatiš o čemu se radi. Super, sad si me nahajpao na seriju jer ekipa koja ce raditi na njoj ocito zna posao s obzirom sta su napravili sa The Expanse. Pogledao sam danas Nobody 2, nazalost nevalja, dosta losiji od prvog dijela. Original je bio zanimljiv jer je bilo cudno vidjeti "Saula" u takvoj ulozi, tako da tog faktora iznenadjenja naravno nema u nastavku. Nadam se da je ovo zadnji i da nece dalje stancati jer nema smisla.
|
|
|
|
|
paco92x
|
 |
October 05, 2025, 11:07:33 AM |
|
Vidio sam sad malo trailer ovo stavljam na my list  . Pogledao sam danas Nobody 2, nazalost nevalja, dosta losiji od prvog dijela. Original je bio zanimljiv jer je bilo cudno vidjeti "Saula" u takvoj ulozi, tako da tog faktora iznenadjenja naravno nema u nastavku. Nadam se da je ovo zadnji i da nece dalje stancati jer nema smisla. Ma iskreno odmah čim sam vidio da ga najavljuju na netu, odmah sam bio skeptičan jer neke filmove baš gledaš zbog glumaca u čudnim ulogama (tipa Brad Pitt u Bullit Trainu), prvi mi je bio gledljiv film al ovaj nastavak ću zaobić u širokom luku pogotovo sad nakon tvog info-a.
|
|
|
|
dkbit98
Legendary
Activity: 2912
Merit: 8609
Availa₿le
|
 |
October 07, 2025, 05:15:27 PM |
|
Malo sam gledao Sylvester Stallonea i najnoviju treću sezonu Tulsa King, po meni je mnogo bolja od druge sezone, a tu je sad i Robert Patrick kao novi negativac, mnogima poznatiji po ulozi T-1000 u filmu Terminator 2. Ima još enkih novih filmova koje sam stavio u bookmarks, ali malo je slobodnog vremena za to 
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
Activity: 2954
Merit: 2596
|
 |
October 07, 2025, 06:01:48 PM |
|
Znam da u naslovu teme nema 'igrice', al ne vidim zašto ne i o tome  Planira tko igrati novi Battlefield? Igrao sam betu, bio sam užasan al generalno je skroz dobro posložen - bar se činilo kroz tih par dana. Teško je igrati bez tima doduše - imat ću par ljudi koji sigurno igraju ali ako netko od vas misli javite se.
|
|
|
|
|
katanic97
|
 |
October 07, 2025, 06:14:40 PM |
|
Znam da u naslovu teme nema 'igrice', al ne vidim zašto ne i o tome  Planira tko igrati novi Battlefield? Igrao sam betu, bio sam užasan al generalno je skroz dobro posložen - bar se činilo kroz tih par dana. Teško je igrati bez tima doduše - imat ću par ljudi koji sigurno igraju ali ako netko od vas misli javite se. Ja se dvoumim,igrao sam 2042 ali nije me nesto previse fascinirialo. Okej,grafika je odlicna,ali dinamika same igre mi je nekako sta znam.Ovaj novi mi deluje dosta bolje koliko sam mogao da vidim na yt. Nisam igrao betu,video sam da je bilo preko 40% cheatera.Ako se odlicuim javicu ti  Samo ne znam preko cega igras? Da li BT ima cross play? Ja igram iskljucivo na PC-u. P.S. Ako je neko za cs2 , faceit , matchmaking nek se javi (ako vas ima koji igrate) 
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
October 08, 2025, 07:06:13 PM |
|
Ja se dvoumim,igrao sam 2042 ali nije me nesto previse fascinirialo. Okej,grafika je odlicna,ali dinamika same igre mi je nekako sta znam.Ovaj novi mi deluje dosta bolje koliko sam mogao da vidim na yt. Nisam igrao betu,video sam da je bilo preko 40% cheatera.Ako se odlicuim javicu ti  Samo ne znam preko cega igras? Da li BT ima cross play? Ja igram iskljucivo na PC-u. 2042 je meni bio bezveze, a generalno nisam neki turbo fan ni jednog zbog svih onih tenkova aviona helikoptera čega već s čim nikad nisam naučio igrat. Svejedno upalim pokoju navečer, pogotovo ako se skupi solidan tim - al daleko sam od dobrog igrača. Bolje mi ide CoD di je samo normalno oružje. Ima crossplay - šta je realno koma jer oni imaju sniper 'snap' autoaim - šta znači da te lik s 5 metara može scopeat i pogodit jer ni ne otvori scope nego ga samo lupi i puca na blef. I ja sam na PC-u - iako paradoksalno zbog tih usranih mehanika na plejki generalno imam bolji K/D.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
October 08, 2025, 09:25:21 PM Last edit: October 09, 2025, 01:18:35 AM by CroBoy12 |
|
Ja cu ga igrat iako mi je bf2 najbolji  Za The Expanse fanove, izlazi igra The Expanse: Osiris Reborn, izlazi iduce godine i igra je rpg.
|
|
|
|
|
|
paco92x
|
 |
October 10, 2025, 11:10:43 AM |
|
Ja se dvoumim,igrao sam 2042 ali nije me nesto previse fascinirialo. Okej,grafika je odlicna,ali dinamika same igre mi je nekako sta znam.Ovaj novi mi deluje dosta bolje koliko sam mogao da vidim na yt. Nisam igrao betu,video sam da je bilo preko 40% cheatera.Ako se odlicuim javicu ti  Samo ne znam preko cega igras? Da li BT ima cross play? Ja igram iskljucivo na PC-u. P.S. Ako je neko za cs2 , faceit , matchmaking nek se javi (ako vas ima koji igrate)  Battlefield 2042 je bio teški promašaj šta se tiče EA pucačina, krenuo je ok ali kasnije je svaka mapa ista stvar, loše respon pozicije itd. Ma sve ti govori kada su ljudi napravili nabrzaka igru koja se zvala Clownfield i ta je igra imala više igrača i pozitivnih reakcija nego 2042. Bio sam na open beti sad u 8. mjesecu ako se ne varam sviđa mi se ali ne kao BF1 to mi je daleko najbolja online pucačina šta sam u zadnje vrijeme igrao. Sinai mapa je bila možda remek djelo kakvo će se teško ponovit.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
October 10, 2025, 07:12:55 PM |
|
Ljudi koji su kupiti igru preko ea app ili epicstore (iako on zahtjeva ea app i skida/instalira preko ea app i dobije se 14e nazad u storeu) imaju problema kod igranja multiplayera. Igra ce reci da niste skinuli multiplayer i da to trebate platiti, kada kliknete manage filters ne dogada se nista, repair ne popravlja nista. ea radi na problemu, a za igranje bez problema kupite igru preko steama. Izgubili su ogromnu lovu sto sada ljudi rade masovni refund i kupuju preko steama jer steam im uzima 30% provizije. Isto tako pokusao sam igrati wow: remix legion, ali igra stvarno nije prijateljska prema novim igracima, ima questova gdje nemas pojma sto raditi, pa odustao. Iako cujem da je napredak brz tj sporiji od predhodnog remixa i da je super nacin za one koji zele poceti igrati wow, ja jednostavno ne mogu. Pa valjda prvo sto ti padne na pamet jest da napravis neki guide tooltip za pocetnike sto radit, a ne tipa treba mi neki artifakt i ne govori kako ga dobiti. Ovo kao da gledam game of thrones i onda iza odmah na youtube gledat sto su zapravo oni mislili s tom scenom 
|
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
October 10, 2025, 08:04:49 PM |
|
Ljudi koji su kupiti igru preko ea app ili epicstore (iako on zahtjeva ea app i skida/instalira preko ea app i dobije se 14e nazad u storeu) imaju problema kod igranja multiplayera. Igra ce reci da niste skinuli multiplayer i da to trebate platiti, kada kliknete manage filters ne dogada se nista, repair ne popravlja nista. ea radi na problemu, a za igranje bez problema kupite igru preko steama. Izgubili su ogromnu lovu sto sada ljudi rade masovni refund i kupuju preko steama jer steam im uzima 30% provizije.
Jep, ovo je moja sitiuacija trenutno. Samo što sam lijen refundirati i skidati ispočetka - pričekati ću par dana dok poprave i to je to. Smiješan kiks na toj razini - ne razumijem kako se to ozbiljnim firmama s tolikim budžetima može dogoditi.
|
|
|
|
|
katanic97
|
 |
October 10, 2025, 10:12:02 PM |
|
Ja se dvoumim,igrao sam 2042 ali nije me nesto previse fascinirialo. Okej,grafika je odlicna,ali dinamika same igre mi je nekako sta znam.Ovaj novi mi deluje dosta bolje koliko sam mogao da vidim na yt. Nisam igrao betu,video sam da je bilo preko 40% cheatera.Ako se odlicuim javicu ti  Samo ne znam preko cega igras? Da li BT ima cross play? Ja igram iskljucivo na PC-u. 2042 je meni bio bezveze, a generalno nisam neki turbo fan ni jednog zbog svih onih tenkova aviona helikoptera čega već s čim nikad nisam naučio igrat. Svejedno upalim pokoju navečer, pogotovo ako se skupi solidan tim - al daleko sam od dobrog igrača. Bolje mi ide CoD di je samo normalno oružje. Ima crossplay - šta je realno koma jer oni imaju sniper 'snap' autoaim - šta znači da te lik s 5 metara može scopeat i pogodit jer ni ne otvori scope nego ga samo lupi i puca na blef. I ja sam na PC-u - iako paradoksalno zbog tih usranih mehanika na plejki generalno imam bolji K/D. Taj autoaim me toliko nervira kao sto kazes ne mora da otvori scope nego puca na blef ... generalno su ljudi koji igraju na plejki u prednosti. Pricao sam bas danas sa prijateljem,i on hoce da kupi btf 6 tako da cu verovatno igrati Moracu da se priviknem jer 2042 nisam puno igrao a generalno sam dugogodisnji igrac cs-a od 1.6 pa do sad ... i onda kad predjes sa cs-a na tako nesto treba vremena privici se ~
Battlefield 2042 je bio teški promašaj šta se tiče EA pucačina, krenuo je ok ali kasnije je svaka mapa ista stvar, loše respon pozicije itd. Ma sve ti govori kada su ljudi napravili nabrzaka igru koja se zvala Clownfield i ta je igra imala više igrača i pozitivnih reakcija nego 2042. Bio sam na open beti sad u 8. mjesecu ako se ne varam sviđa mi se ali ne kao BF1 to mi je daleko najbolja online pucačina šta sam u zadnje vrijeme igrao. Sinai mapa je bila možda remek djelo kakvo će se teško ponovit. Da dosta losih recenzija sam video i ja,poslednji put sam igrao prosle godine ... A na BF6 hoces igrati? Inace,kako smo krenuli moracemo temu otvoriti novu  Vi koji imate PC kakve su vam specs? Procesori,graficke karte i tako dalje  Ja sam upario Ryzen 5 7600x sa sad vec starom Nvidia 3060 OC vision 12GB , 32gb ram-a , 2TB SSD, Asus ne znam tacno oznaku ali monoitor 144hz sto je okej se ha multiplayer igre,dosta je smooth. Planiram da menjam graficku sledece godine,plan mi je da idem na 4070 one se krecu cca 400-500 evra.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
Popravili su onaj multiplayer bug, ali bas je cudno bilo uopce viditi u igri da moras dodatno skinuti i jos pored pise buy hahaha, kao da su planirali imati samo singleplayer pa multiplayer dodatno naplacivati.
evo moga (copy paste):
CPU: 9800X3D MBO: GIGABYTE B850 GAMING X WIFI6E GPU: GIGABYTE Radeon RX 9070 XT Aorus Elite RAM: 32 GB DDR5 Corsair Vengeance 6000MHz COOLER: Noctua NH-D15 PSU: Corsair RM 850Wx OS: Windows 11 Pro MONITOR: 27" HP Omen 27q MOUSE: Logitech G402 HEADSET: Logitech G Pro
Inace preporucam odmah u settings staviti sav shaking/motion na nulu jer je po defaultu katastrofa.
Igrao sam neka 2 sata, i grafika je super, ali po meni sve se brzo dogada, mozda sam igrao manje mape pa zbog toga. Inace vracam se na "prokleti" discord, igrajte igru 15min i dobijete xp boost, isto tako imate neke 3 nagrade, 1-2-3 sata gledanja budala na twitchu (ukratko, spojite ea i twitch account, odaberite "odabranu" budalu koja streama, stavite najnizi quality, mute i radite dalje sto hocete).
EA je prije sat vremena objavila da si na EA appu do kraja tjedna dobijaju 12 hardware i career 60min exp boost. Isto tako svi dobivaju na ea appu battlepass, a ovi koji su kupiti phantom verziju oni dobivaju drugi battlepass besplatno.
Ok, nije sada bas lose hehe (mozda saudijci ipak urade nesto pozitivno sa EA, ipak su kupili firmu za 55bil^^)
|
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
October 11, 2025, 08:08:18 AM |
|
EA je prije sat vremena objavila da si na EA appu do kraja tjedna dobijaju 12 hardware i career 60min exp boost. Isto tako svi dobivaju na ea appu battlepass, a ovi koji su kupiti phantom verziju oni dobivaju drugi battlepass besplatno.
Pa ajmo reć čak i dobar deal  Što znači ovo boldano? Inače ni ne gledam te appove, boostove šta već, samo uđem i pucam.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
October 11, 2025, 03:49:08 PM |
|
Pa ajmo reć čak i dobar deal  Što znači ovo boldano? Inače ni ne gledam te appove, boostove šta već, samo uđem i pucam. Hardware neznam mozda za dobivanje novog oruzja nisam jos gledao detalje ili mozda cak dodaci za oruzje, a careeer boost je za lvlanje ranka koje je max 50, a ide do 100, i to su rekli da je cisto neki kozmeticki rank.
|
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
October 12, 2025, 08:50:51 AM |
|
Je igrao tko? Meni je skroz dobar, iako ja to sve malo previše igram ko Apex Legends.
Mislim da ću ovo relativno kontinuirano igrati. Grafika je super, mape dobre, time to kill taman pogođen, generalno meni bar lako moguće najbolji BF u zadnjih par godina.
|
|
|
|
|
paco92x
|
 |
October 12, 2025, 08:51:45 AM |
|
Da dosta losih recenzija sam video i ja,poslednji put sam igrao prosle godine ... A na BF6 hoces igrati? Inace,kako smo krenuli moracemo temu otvoriti novu  Vi koji imate PC kakve su vam specs? Procesori,graficke karte i tako dalje  Ja sam upario Ryzen 5 7600x sa sad vec starom Nvidia 3060 OC vision 12GB , 32gb ram-a , 2TB SSD, Asus ne znam tacno oznaku ali monoitor 144hz sto je okej se ha multiplayer igre,dosta je smooth. Planiram da menjam graficku sledece godine,plan mi je da idem na 4070 one se krecu cca 400-500 evra. Kupit cu vjerovatno BF6 ali neću se zaletati, imam previše loših iskustva kada nešto kupujem impulzivno, pogotovo Star Wars stvari i futurističke igre kao Cyberpunk pa se jako razočaran. Čekat cu da dođe na akciji u play store i definitvno pogledat 5,6 gameplay prije nego li ga kupit. Trenutno malo uživam na komp sa HOMM 3 i to ovu novu fan-ekspanziju Horn of the Abyss. Predobra je, a čujem da ubrzo dolazi i novi nastavak HOMM-a :OLDEN ERA.
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
October 12, 2025, 11:30:29 AM |
|
čujem da ubrzo dolazi i novi nastavak HOMM-a :OLDEN ERA.
Izašao ti je demo pred par dana. Ima 4 ili 5 factionsa, 3-4 mape, dovoljno da vidiš o čemu se radi. Imaš ga na Steamu. Ima nekih fora noviteta i generalno ima onaj stariji HOMM3 feel. Isto tako, za sad vidim neke nedostatke i fale mi one hand-drawn mape na kojima se jasno vidi šta je šta, a ne da prođeš pored nečeg što je pickable ili interactable bez da uopće primijetiš. Probaj, solidno je i kupit ću full release - ali isto tako ne vjerujem da će mi išta vratiti onaj HOMM3 feel. Ovo znam da neće.
|
|
|
|
|