dkbit98
Legendary
Activity: 2912
Merit: 8609
Availa₿le
|
 |
November 03, 2025, 09:10:47 PM Last edit: November 05, 2025, 02:58:04 PM by dkbit98 |
|
Ne sviđa mi se ova nova serija IT: Welcome to Derry, sve to ide nekako sporo i dosadno u prvih nekoliko epizoda. Vidim ima nova serija Robin Hood, a tu je i poznati glumac Sean Bean poznat po ulozi Boromira iz The Lord of the Rings. Nisam još gledao ovu seriju i ne očekujem ništa senzacionalno, ali vidim da je snimana 100% u Srbiji. https://www.imdb.com/title/tt33484460/
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
Activity: 2436
Merit: 7852
|
 |
November 08, 2025, 08:14:50 AM Last edit: November 08, 2025, 11:35:23 AM by Rikafip |
|
Ne sviđa mi se ova nova serija IT: Welcome to Derry, sve to ide nekako sporo i dosadno u prvih nekoliko epizoda. Meni nije bila prespora, nego me jednostavno nije zaintrigirala. Pogledao sam prvu epizodu odmah kad je izasla, i ne vuce me uopce da pogledam drugu koja je vani. Pogledao sam sinoc 2 epizode nove serije Pluribus i za sada je dosta dobro. Ideja je jako zanimljiva, nadam se da budu znali to razviti kako treba. Kreator serije je Vince Gilligan (Breaking Bad, Better Call Saul) tako da cak i postoji sansa da ne sjebu. Ceka se treca epizoda da izadje. Za one koji imaju streaming servise, serija je na Apple+.
|
|
|
|
dkbit98
Legendary
Availa₿le
|
 |
November 12, 2025, 08:06:35 PM |
|
Gledao sam novi film Frankenstein od Guillermo del Toro, i mogu reći da je film pristojan i sa zanimljivom pričom. Ne bih ovo nazvao klasičnim horor filmom, ali ima dobar IMDB rating i neke poznate glumce. Bonus Bitcoin dokumentarni film Inside the Low-Tax Paradise Where You Can LIVE ON BITCOIN: https://youtu.be/TauW_pLnstw
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
November 13, 2025, 05:11:38 PM |
|
Gledao sam novi film Frankenstein od Guillermo del Toro, i mogu reći da je film pristojan i sa zanimljivom pričom. Ne bih ovo nazvao klasičnim horor filmom, ali ima dobar IMDB rating i neke poznate glumce. Pogledao sam i ja neki dan. Ok film, ali iskreno ocekivao sam vise od del Torra, iako ne znam zasto s ozbirom da mu zadnjih par filmova i nije bilo nesto. Doduse, film je vizualno odlican te mi je samim time zao sto je islo direktno na Netflix. Poceo sam prije par dana gledati mini seriju Devsi za sada je (nakon odgledandih 4/8 epizoda) dosta dobra i zanimljiva. Sad kad vec spominjem mini serije, mislim da su odlican format i da bi ih trebalo biti vise. Ima se dovoljno vremena za razviti pricu i likove, a ne traje predugo i nemoras gledati 5 sezona da vidis kako na kraju zavrsava.
|
|
|
|
CroBoy12
Member

Activity: 671
Merit: 74
|
 |
November 15, 2025, 08:21:04 PM Last edit: November 16, 2025, 05:50:32 PM by CroBoy12 |
|
Last Samurai Standing nije los za pogledat. Ima samo 6 epizoda.
Edit
Izasla prva epizoda druge sezone Landman
|
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
Activity: 2940
Merit: 2594
|
 |
November 16, 2025, 08:29:31 PM |
|
Pogledao tko Weapons? Moram priznat da su dijelovi filma baš mučni za gledat - s psihološke strane. Tipa kako je živjet iz pozicije one profesorice koju svi krive. Neke situacije su baš vjerno prikazane, nije mi sam film toliko dobar koliko su mi rekli ali u moru identičnog sranja koje nam bacaju pod noge ovo je ipak nešto drugačije i vrijedno sat i pol vremena.
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
November 16, 2025, 09:33:41 PM |
|
Last Samurai Standing nije los za pogledat. Ima samo 6 epizoda. E hvala sto siu me podsjetio. Stavio sam ga na watchlistu prije nego sto je izasao, ali sam u medjuvremenu skroz zaboravio na to. Gledat ce se ovih dana. Izasla prva epizoda druge sezone Landman
Najlosija serija koju sam pogledao u zadnjih par godina. Izdrzao sam mislim 2 epizode, ali dalje nisam mogao gledati 2 najretardiranija lika ikad, zenu i kcerku od Billy Boba Thorntona. Ta 2 totalno nepotrebna lika su upropastila potencijalno zanimljivu seriju. Pogledao tko Weapons? Moram priznat da su dijelovi filma baš mučni za gledat - s psihološke strane. Tipa kako je živjet iz pozicije one profesorice koju svi krive. Neke situacije su baš vjerno prikazane, nije mi sam film toliko dobar koliko su mi rekli ali u moru identičnog sranja koje nam bacaju pod noge ovo je ipak nešto drugačije i vrijedno sat i pol vremena. Gledao sam ljetos kad je bio u kinu, spomenuo sam ga i ovdje u temi. Uglavnom zanimljiv film vrijedan gledanja (eto tebi je bio toliko dobar da ti se cinio da traje samo sat i pol a u stvari traje 2 sata  ) .
|
|
|
|
Trofo
Legendary
Activity: 3164
Merit: 3390
Money is broken, use BTC!
|
 |
November 16, 2025, 09:40:15 PM |
|
Pogledao tko Weapons? Moram priznat da su dijelovi filma baš mučni za gledat - s psihološke strane. Tipa kako je živjet iz pozicije one profesorice koju svi krive. Neke situacije su baš vjerno prikazane, nije mi sam film toliko dobar koliko su mi rekli ali u moru identičnog sranja koje nam bacaju pod noge ovo je ipak nešto drugačije i vrijedno sat i pol vremena. Ja sam počeo ali nije me baš zalijepio u prvih pol sata pa nisam nastavio. To je proklestvo kada ima toliko izbora. Ali sada kada i ti kažeš da je ok, plus Rikafip možda mu dam šansu i do kraja.
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary
|
 |
November 19, 2025, 10:36:09 PM Last edit: November 19, 2025, 10:47:31 PM by Rikafip |
|
Ja sam počeo ali nije me baš zalijepio u prvih pol sata pa nisam nastavio. To je proklestvo kada ima toliko izbora. Ali sada kada i ti kažeš da je ok, plus Rikafip možda mu dam šansu i do kraja.
Iskreno, ako te pocetak filma nije dovoljno zaintrigirao da odgledas do kraja, tesko da ce ti se svidjeti i ostatak. Ja sam veceras u kinu odgledao Nuremberg, film o poznatom sudjenju prezivjelim nacistickim vodjama, ali sa fokusom na razgovore i odnos psihijatra koji je bio zaduzen za njih te Goringa. Solidan film, koji nazalost padne u dijelu sudjenja, sto bi zapravo trebao biti vrhunac (to je daleko bolje odradio Judgement at Nuremberg iz 1961.). Najbolji dio filma su glumci, a pogotovo Russel Crowe koji je odlicno odigrao Goringa, mogla bi pasti i koja nominacija za nagrade za tu ulogu.
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
November 20, 2025, 01:33:40 PM |
|
Ja sam počeo ali nije me baš zalijepio u prvih pol sata pa nisam nastavio. To je proklestvo kada ima toliko izbora. Ali sada kada i ti kažeš da je ok, plus Rikafip možda mu dam šansu i do kraja.
Meni je početak zapravo najbolji dio - nakon toga ide samo prema dolje. U tom slučaju slobodno preskoči. ______________________ Nova preporuka iz gaming sekcije - ARC Raidersi stvarno valjaju. Imao sam svoje dvojbe na početku al zabavno je - pogotovo ako imate tim.
|
|
|
|
dkbit98
Legendary
Availa₿le
|
 |
November 20, 2025, 06:59:54 PM |
|
Gledao sam prvu epizodu i očekivao sam nešto više. Malo mi liči na Japansku verziju Squid Game. A gledao sam i novu seriju Robin Hood i OK sve, dok se nije pojavio novi Little John... Kažu i da je novi Predator ''super-moderan'' https://cosmicbook.news/predator-badlands-sweet-queer-twist-franchise
Vidim 80 godina kasnije i Nuremberg propaganda se nastavlja do beskraja. Matematika je takva da je lažnih 6M više od stvarnih 70M žrtava, a tu su i lampe, sapuni, itd. Barem Europa danas ''bolje'' izgleda nakon poraza zlih nacista 
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
November 20, 2025, 10:25:25 PM |
|
Gledao sam prvu epizodu i očekivao sam nešto više. Malo mi liči na Japansku verziju Squid Game. A gledao sam i novu seriju Robin Hood i OK sve, dok se nije pojavio novi Little John... Kažu i da je novi Predator ''super-moderan'' https://cosmicbook.news/predator-badlands-sweet-queer-twist-franchise
Vidim 80 godina kasnije i Nuremberg propaganda se nastavlja do beskraja. Matematika je takva da je lažnih 6M više od stvarnih 70M žrtava, a tu su i lampe, sapuni, itd. Barem Europa danas ''bolje'' izgleda nakon poraza zlih nacista  Nemogu sada naci, uglavnom vidio sam lika na redditu stavio clanke od "velikih" medija, prije ih je bilo 100 000 prezivjelih, sada ih ima jos vise hahaha
|
|
|
|
|
|
katanic97
|
 |
November 21, 2025, 03:13:09 PM |
|
Ja cu da skrenem sa teme malo,samo da se nadovezem sto smo pricali za Battlefield 6. Da li ste igrali mozda "REDSEC"sto je izasao free? Skinio sam,instalirao i odlicno radi,iskreno nisam igrao dugo btf pa mi je pucanje jos lose ali da se popraviti. Ako je neko skinuo mozemo battle royal igrati @cryptofrka @paco92x @CroBoy12
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
November 21, 2025, 10:15:03 PM |
|
Ja cu da skrenem sa teme malo,samo da se nadovezem sto smo pricali za Battlefield 6. Da li ste igrali mozda "REDSEC"sto je izasao free? Skinio sam,instalirao i odlicno radi,iskreno nisam igrao dugo btf pa mi je pucanje jos lose ali da se popraviti. Ako je neko skinuo mozemo battle royal igrati @cryptofrka @paco92x @CroBoy12
Moze, ali od nedjelje popodne mogu. (Haki88) Popravit ces pucanje bez problema samo provedi vrijeme igrajuci isto tako lvlaj oruzje gdje mozes imat super norecoil. Ako koga zanima bf6 je trenutacno na popustu 15%.
|
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
November 22, 2025, 11:41:12 AM |
|
Nisam još probao, sad sam uglavnom na Raidersima. Malo me i živcira što nemam dovoljno vremena za sve jer mi je ovaj BF baš po guštu. Generalno u takvim igrama više volim klasiku nego BR, i dalje mi je Apex BR kojeg igram kad se zaželim - ima mi daleko najbolje mehanike (i individualne i timske) za takav tip igre. Možemo se probati dogovoriti pa baciti partiju - dvije. Al prije toga bi volio koji puta uletiti solo čisto da vidim kako izgleda - da ne upadnem unutra bez da kužim kako uopće posložiti gear.
|
|
|
|
|
paco92x
|
 |
November 23, 2025, 11:03:43 AM |
|
Nisam još probao, sad sam uglavnom na Raidersima. Malo me i živcira što nemam dovoljno vremena za sve jer mi je ovaj BF baš po guštu. Generalno u takvim igrama više volim klasiku nego BR, i dalje mi je Apex BR kojeg igram kad se zaželim - ima mi daleko najbolje mehanike (i individualne i timske) za takav tip igre. Možemo se probati dogovoriti pa baciti partiju - dvije. Al prije toga bi volio koji puta uletiti solo čisto da vidim kako izgleda - da ne upadnem unutra bez da kužim kako uopće posložiti gear. Iskreno u zadnjih možda neznam mjesec,dva nisam ni taknuo Play, došao mi neki dan nećak rekao sam mu da može ako oće odigrat nešto na njemu, pokrenuli mi play nakraju jadan nije ni igrao jer mi se sve update-alo skoro 3 sata. Tako da smo se ja i on prebacili na društvene igre i zabavljali se. Možda se natjeram kad tad da kupim BF6 pa vam se malo javim zasad sam u nekoj fazi da mi se ništa ne igra, gledam nogomet i futsal i tako nekako provodim slobodno vrijeme. Kad smo već kod teme društvenih igri ima ko od vas da je neki fanatik ili blagi fanatik kad se spomenu društvene?
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary
|
 |
November 23, 2025, 05:48:16 PM |
|
Iskreno u zadnjih možda neznam mjesec,dva nisam ni taknuo Play, došao mi neki dan nećak rekao sam mu da može ako oće odigrat nešto na njemu, pokrenuli mi play nakraju jadan nije ni igrao jer mi se sve update-alo skoro 3 sata. Tako da smo se ja i on prebacili na društvene igre i zabavljali se. Možda se natjeram kad tad da kupim BF6 pa vam se malo javim zasad sam u nekoj fazi da mi se ništa ne igra, gledam nogomet i futsal i tako nekako provodim slobodno vrijeme.
Kad smo već kod teme društvenih igri ima ko od vas da je neki fanatik ili blagi fanatik kad se spomenu društvene?
Ovako ti je i meni otkad sam ušao u Fathers Time. Da mi je netko rekao da će proći tjedni da ne upalim PS, rekao bi mu da je lud. Društvene igre obožavam, od karata do board gameova. Na žalost, dobar board game traje par sati pa se rijetko ulovi vremena za tako nešto.
|
|
|
|
Trofo
Legendary
Activity: 3164
Merit: 3390
Money is broken, use BTC!
|
 |
November 23, 2025, 07:23:58 PM |
|
Iskreno u zadnjih možda neznam mjesec,dva nisam ni taknuo Play, došao mi neki dan nećak rekao sam mu da može ako oće odigrat nešto na njemu, pokrenuli mi play nakraju jadan nije ni igrao jer mi se sve update-alo skoro 3 sata. Tako da smo se ja i on prebacili na društvene igre i zabavljali se. Možda se natjeram kad tad da kupim BF6 pa vam se malo javim zasad sam u nekoj fazi da mi se ništa ne igra, gledam nogomet i futsal i tako nekako provodim slobodno vrijeme.
Kad smo već kod teme društvenih igri ima ko od vas da je neki fanatik ili blagi fanatik kad se spomenu društvene?
Ovako ti je i meni otkad sam ušao u Fathers Time. Da mi je netko rekao da će proći tjedni da ne upalim PS, rekao bi mu da je lud. Društvene igre obožavam, od karata do board gameova. Na žalost, dobar board game traje par sati pa se rijetko ulovi vremena za tako nešto. Vi ste još i dobri, ja sam dobio PS kada sam potpisivao novi ugovor za T-Com i prodao ga isti dan bez da ga otvorim  Ni ne zavaravm se da imam vremena za igre. Ali kad smo kod toga, morat ću uskoro uzeti novi komp, tako da kad uleti malo vremena mogu nešto novo testirat.
|
|
|
|
|
|
CroBoy12
Member

|
 |
November 25, 2025, 11:12:33 PM Last edit: November 26, 2025, 12:12:28 AM by CroBoy12 |
|
The Shadow's Edge, glumi jackie chan. Imdb 7.4 iako to neznaci nista, ali eto. Policija lovi lopove i onda zatraze pomoc naseg jackia Ps Tek sam poceo gledati, ali prva krada je drugi dio kripto kljuceva, tijekom krade nadu na informacije nekog CEO koji vodi kripto mjenjacnicu, valjda ce to biti druga krada nemam pojma, ali za sada zanimljivo. Gledam preko stremio.  Prvi upload slike i vidim da talkimg koristi chevereto, a ja imam chevereto founder licencu godinama, mali svijet 
|
|
|
|
|
|