dkbit98
Legendary

Activity: 3094
Merit: 8878
|
 |
August 12, 2026, 06:41:40 PM |
|
Gledam ja, i treća sezona je bolja od druge sezone koja je bila teško sranje. Nije Silo serija ništa specijalno, a ubacili su malo i konflikt sa Iranom pa je jesan pravac za neku nuklearnu katastrofu.
|
▄▄██████▄░░░▄██████▄▄ ██▀▀░░░░▀░░░░░▀░░░░▀▀██ ▄▄██████▄░▄██████▄▄ ▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄ ▄███░░░▄▄░░░█░░░▄▄░░░███▄ ▄▄▄███░░░░██░░░░░░░██░░░░███▄▄▄ ████████░░░░██░░░░░░░██░░░░████████ ██████████░░░▀▀░░░█░░░▀▀░░░██████████ ████▀▀██████▄▄▄▄█████▄▄▄▄██████▀▀████ ▀███▄░░▀▀███████████████████▀▀░░▄███▀ ▀████▄▄░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░░░▄▄████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀ ▀▀█████████████████████▀▀ | | OrangeFren | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | | | ▄▄█████▄▄ ▄████▀▀▀████▄ ███▀░░░░░░░▀███ ███▀░░░▄█░░░░▀███ ███░░░░░█░░░░░███ ███▄░░░▄█▄░░░▄███ ███▄░░░░░░░▄███ ▀████▄▄▄████▀ █████████ ▐█████████▌ █████░█████ ▐████▌░▐████▌ ▀▀░▀█░░░█▀░▀▀ | | |
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary

Activity: 2618
Merit: 8399
|
 |
August 13, 2026, 07:51:10 AM |
|
Otisao sinoc sa klincima pogledati ovog novog Spidermana i na kraju se ugodno iznenadio, skroz pristojan film, pogotovo za taj zanr. Prvo da kazem da uopce nisam fan tog serijala-onaj prvi sa Hollandom sam ugasio nakon valjda pola sata, drugi dio nisam gledao, a treci sam gledao kroz par dana i to prvenstveno jer su po meni predjetinjasti cak i za superhero filmove.
Ovaj novi ima ozbiljniji pristup, pa mi je samim time i bio zanimljiviji i bolji.
|
| | Sportsbet.io | │ |
| │ |
| │ | ████████████████████████ ██ ██████
██ ████████████████
MORE THAN A BET!
██ ████████████████
██ █████████████████████ ██ ████████ |
|
|
|
cryptofrka
Legendary

Activity: 3122
Merit: 3256
|
 |
August 13, 2026, 10:24:38 AM |
|
Gledam ja, i treća sezona je bolja od druge sezone koja je bila teško sranje. Nije Silo serija ništa specijalno, a ubacili su malo i konflikt sa Iranom pa je jesan pravac za neku nuklearnu katastrofu.
Počeo sam i ja drugu sezonu i da - nisam nimalo impresioniran. Od prve 3 sezone, 85% vremena je čisti filler. Meni je krenulo padati već na polovici 1. sezone, najbolje mi je bilo prvih par epozoda. Sad sam već na pol 2. sezone pa ću izgurati to do kraja i nadati se da je onda 3. opet ok. Snimljene su samo te 3 il se još nešto snima?
|
|
|
|
dkbit98
Legendary

|
 |
August 13, 2026, 07:43:13 PM Merited by cryptofrka (1) |
|
Sad sam već na pol 2. sezone pa ću izgurati to do kraja i nadati se da je onda 3. opet ok. Snimljene su samo te 3 il se još nešto snima?
Mislim da treća sezona ima deset epozida, nisu još sve emitovane, a najavili su i četvrtu sezonu.
|
▄▄██████▄░░░▄██████▄▄ ██▀▀░░░░▀░░░░░▀░░░░▀▀██ ▄▄██████▄░▄██████▄▄ ▄████▀▀▀▀█████▀▀▀▀████▄ ▄███░░░▄▄░░░█░░░▄▄░░░███▄ ▄▄▄███░░░░██░░░░░░░██░░░░███▄▄▄ ████████░░░░██░░░░░░░██░░░░████████ ██████████░░░▀▀░░░█░░░▀▀░░░██████████ ████▀▀██████▄▄▄▄█████▄▄▄▄██████▀▀████ ▀███▄░░▀▀███████████████████▀▀░░▄███▀ ▀████▄▄░░░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀░░░░▄▄████▀ ▀███████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄███████▀ ▀▀█████████████████████▀▀ | | OrangeFren | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | | | ▄▄█████▄▄ ▄████▀▀▀████▄ ███▀░░░░░░░▀███ ███▀░░░▄█░░░░▀███ ███░░░░░█░░░░░███ ███▄░░░▄█▄░░░▄███ ███▄░░░░░░░▄███ ▀████▄▄▄████▀ █████████ ▐█████████▌ █████░█████ ▐████▌░▐████▌ ▀▀░▀█░░░█▀░▀▀ | | |
|
|
|
dkbit98
Legendary

|
 |
August 31, 2026, 07:08:04 PM |
|
Gledao sam malo The Walking Dead: Dead City treću sezonu, pa ono je užas dosadno, i kako bi englszi rekli ''They are beating the dead horse''. Nisu ni prva ni druga sezona bile wow, ali ova treća je teško sranje koje treba zaobići.
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary

|
 |
September 07, 2026, 03:05:28 PM |
|
Gledao sam malo The Walking Dead: Dead City treću sezonu, pa ono je užas dosadno, i kako bi englszi rekli ''They are beating the dead horse''.
Ovo boldano rade jos od jedno 6-7 sezone one prve serije, a mogu tek zamisliti na sta lice ove nove. Ali ideja da su Negan i Maggie sad kao neki frendovi je bas imbecilna, kad se uzmu dogadjanja iz one prve serije. Pogledao neki dan The Invite. Bracni par koji prolazi kroz krizu, pozove susjede na veceru. Skroz nelosa humorna drama, preporuka za pogledati sa ljeposm polovicom. Osim toga, krenula je nova Green Lantern serija, Lanterns. Za sada mi se svidja, ali pogledao sam samo 2 epizode tako da se lako to jos sjebe. Vani je i 3. sezona Reachera, koji mi je bolja od bezvezne 2. sezone.
|
| | Sportsbet.io | │ |
| │ |
██ ████████████████
MORE THAN A BET!
██ ████████████████
|
|
|
dkbit98
Legendary

|
 |
September 07, 2026, 07:44:05 PM Last edit: September 08, 2026, 08:05:37 PM by dkbit98 |
|
Ovo boldano rade jos od jedno 6-7 sezone one prve serije, a mogu tek zamisliti na sta lice ove nove. Ali ideja da su Negan i Maggie sad kao neki frendovi je bas imbecilna, kad se uzmu dogadjanja iz one prve serije.
To je totalno idiotski  Ne znam onaj novi The Dog Stars kakav je...kad smo kod tih post-apocalypse tema. Mislio sam gledati novi Spiderman, ali i to mi je i to dosadno, i zaspao sam iz dva pokušaja.
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary

|
 |
September 08, 2026, 06:44:52 PM |
|
Imam vam seriju za preporučit sa ženama/curama - Lioness. Moram priznat da sam krenuo dosta rezervirano, sigurno neka glupa empowering ženska serija itd.
Na kraju radnja stvarno dobra, neki od dijaloga top, jako dobro prikazuje žrtve koje obitelj u tom trenutku trpi itd. Generalno taman nekih 8/10, i to nakon sezone i pol.
E da, i Zoe Saldana je unutra. Pa možete generalno i njima srat 'ako može Zoe s 50 godina..'
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary

|
 |
September 15, 2026, 03:10:19 PM |
|
Imam vam seriju za preporučit sa ženama/curama - Lioness. Moram priznat da sam krenuo dosta rezervirano, sigurno neka glupa empowering ženska serija itd.
Imam tu seriju na watchlisti vec neko vrijeme posto je radi Sheridan, morat cu baciti oko ovih dana. Zadnja njegova koju sam gledao je Landman, ali mi se nije bas svidjela, nadam se da je ovo bolje. Inace, za par dana u kina dolazi novi Resident Evil film, baziran na istoimenoj igri. Iz nekog razloga nisam gledao one prosle filmove, ali ono sto ohrabruje je da je iza ovog filma Zach Cregger, a njegova oba filma (Barbarian i Weapons) su mi se svidjela, tako da ovo sigurno idem gledati. Rijec je o rebootu, tako da ako bude uspjesan, mogli bi dobiti jos nastavaka.
|
| | Sportsbet.io | │ |
| │ |
██ ████████████████
MORE THAN A BET!
██ ████████████████
|
|
|
|
paco92x
|
 |
September 16, 2026, 09:52:18 AM |
|
Odgledao sam do kraja sa ženom neki dan Kralja Queens-a pa tražim ja na Netflixu šta ima zanimljivo za mene i nju i kad on iskoči Heroji puno puta sam rekao da ću ih krenut gledat ali nikad nisam dao priliku, tako da sam sad na pola prve sezone. Znam da je skoro svi znate ali evo da je spomenem opet. Zasad mi je ok interesantna koliko može bit i sa ok efektima čuo sam da cu se na kraju razočarat ali neka  .
|
| | Sportsbet.io | │ |
| │ |
██ ████████████████
MORE THAN A BET!
██ ████████████████
|
|
|
CroBoy12
Member

Activity: 683
Merit: 74
|
 |
September 18, 2026, 11:09:55 PM |
|
MobLand S02E01 je vanka!
|
|
|
|
|
Pmalek
Legendary

Activity: 3626
Merit: 9572
|
 |
September 20, 2026, 08:17:48 AM |
|
MobLand S02E01 je vanka!
Je li druga sezona bez Tom Hardy-ja?
|
| EARNBET | | | ⚽ 🏀 🏈 🏓 🎯 🥊 |
| ⚾ 🎾 ⛳ 🏐 🏏 🏎️ | | |
███████▄▄███████████ ████▄██████████████████ ██▄▀▀███████████████▀▀███ █▄████████████████████████ ▄▄████████▀▀▀▀▀████████▄▄██ ███████████████████████████ █████████▌████▀████████████ ███████████████████████████ ▀▀███████▄▄▄▄▄█████████▀▀██ █▀█████████████████████▀██ ██▀▄▄███████████████▄▄███ ████▀██████████████████ ███████▀▀███████████ | ....HIGHEST.... VIP REWARDS ✔ G U A R A N T E E D
| | | 🜲 | KING OF THE CASTLE $200K in prizes | | | ..PLAY NOW.. |
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary

|
 |
September 20, 2026, 02:32:13 PM |
|
Je li druga sezona bez Tom Hardy-ja?
Glumi i u drugoj sezoni, a vidim da je vec najavljena i treca sezona. Bilo je prica o tome da je u sukobu sa kreatorima serije, tako da je upitno da li ce se pojaviti u slijedecoj sezoni.
|
| | Sportsbet.io | │ |
| │ |
██ ████████████████
MORE THAN A BET!
██ ████████████████
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary

|
 |
September 24, 2026, 03:23:59 PM |
|
Pogledao sinoc u kinu ovaj novi Resident Evil. Zabavan film, sat i pol proletilo tako da mislim da se isplati otici do kina pogledati. Napomena da nisam igrao igre a iz nekog razloga nisam niti gledao one filmove sa Millom Jovovich. Zach Cregger za sada 3/3, ceka se slijedeci film.
|
| | Sportsbet.io | │ |
| │ |
██ ████████████████
MORE THAN A BET!
██ ████████████████
|
|
|
dkbit98
Legendary

|
 |
September 24, 2026, 06:02:13 PM |
|
Pogledao sinoc u kinu ovaj novi Resident Evil. Zabavan film, sat i pol proletilo tako da mislim da se isplati otici do kina pogledati. Napomena da nisam igrao igre a iz nekog razloga nisam niti gledao one filmove sa Millom Jovovich. A jesi li gledao Heart of the Beast sa Brad Pitt i psom u glavnoj ulozi? https://www.imdb.com/title/tt7526136/
|
|
|
|
cryptofrka
Legendary

|
 |
September 24, 2026, 06:42:14 PM |
|
Pogledao sinoc u kinu ovaj novi Resident Evil. Zabavan film, sat i pol proletilo tako da mislim da se isplati otici do kina pogledati. Napomena da nisam igrao igre a iz nekog razloga nisam niti gledao one filmove sa Millom Jovovich. Zach Cregger za sada 3/3, ceka se slijedeci film. Jep, slažem se. Kraj je malo overkill al film je stvarno dobro sniman, u trenucima dosta smiješan i generalno gledano baš za brainless provođenje 2h vremena. Super mi je glavni glumac i njegova (ne)sposobnost. Mislim da baš daje dodatan plus cijelom filmu, u filmovima ovog tipa takve uloge su baš rijetka pojava.
|
|
|
|
Rikafip (OP)
Legendary

|
 |
September 24, 2026, 09:46:51 PM |
|
Svakako planiram, ali kod mene nazalost jos nije stigao u kina (mislim da je i inace tek od danas krenuo u distribuciju). Super mi je glavni glumac i njegova (ne)sposobnost. Mislim da baš daje dodatan plus cijelom filmu, u filmovima ovog tipa takve uloge su baš rijetka pojava.
Da, glavni glumac je mozda i najjaci dio filma. To, i stvarno odlicna rezija. Studio ce sigurno htjeti stancati nastavke jer ce film odlicno zaraditi ali sam negdje procitao da Cregger nema namjeru nastaviti jer mu je ovo bio veliki stres zbog ocekivanja fanova. Bas zbog toga su i ekranizacije igara jako nezahvalne, jer sanse da ce fanovi biti zadovoljni su minimalne.
|
| | Sportsbet.io | │ |
| │ |
██ ████████████████
MORE THAN A BET!
██ ████████████████
|
|
|
|