Almanya beraberlik golünü buldu ama galibiyet golüne uzakta. Maç uzatmalara gidecek sanırım. Şu durumda kazanan için yarım saat daha beklemek zorunda kalacağız. Dünya kupasında ilk sürpriz sonuç gelir mi ne dersiniz? Paraguay Almanları da yener mi?
Almanya maçının özetini izledim ve Almanya turu geçmeyi hak edecek top oynamadı. Yalnız uzatma dakikalarında Almanların golünü VAR iptal etti. Bence gol geçerli olması gerekirdi. Alman teknik heyeti bu pozisyondan sonra epey itiraz etti ve sarı kart gördüler.
Bence buz gibi goldü . Kaleci faul varmış havası verdi ve hakemleri aldattı. Penaltı atışlarında ben teknik direktör olsam asla sol ayaklı oyunculara penaltı atışı kullandırmam.
Valla katılıyorum sana hocam, turu geçmek için yeterli bir oyun oynamadılar, Paraguay daha fazla istedi turu geçmeyi ve geçtiler de. Adamlara helal olsun, bu kadar başarı beklenmiyordu bu takımdan.
Maçın uzatma dakikalarını izlememiştin sonra penaltıların falan özetini izledim, penaltı kullanmak bu kadar zor olmamalı yani, salak saçma vuruşlar falan yazık valla.
Neur'in son Dünya Kupasıydı takımına son şansı da verdi ama değerlendiremediler.