Normal maçın son süreleriydi galiba orada bir net faul vardı onu vermedi, bir tane uzatmalarda pozisyon vardı net ayağına basıyor hakemin gözünün önünde onu vermedi hakem.
Uzatmalarda tam 120+3 verdiler 3. dakika dolduğu gibi bitirdi adam maçı, o sırada tam da Yeşil Burun taç kullanacak ceza sahasının yakınından, Arjantin olmuş olsaydı aynı pozisyonda %100 o fırsatı kullandırırdı.
En son Dünya Kupasında Hollanda - Arjantin maçında Messi elle falan oynadı bilerek adama orada bile bir şey göstermemişlerdi, bu seneki grup maçlarının ilkiydi sanırım adam tabanla girdi adama sert kart bile çıkmadı.
Bence kollanıyorlar ama reziller, umarım iyi takımlar bunların içinden geçer.
herkesin kendi fikri ama tüm arjantin kollanma muhabbetinin algıda seçicilik ve nefret sebebiyle olduğunu düşünüyorum. adamlar grubunun birinci oluyor haftalar öncesinden belli olan bir eleme aşamasında yeşil burunun rakibi oluyor millet fifa diyor. ya etkileşim çabası ya da harbiden bir sıkıntı var algılamada emin değilim.
portekiz kolombiya'yı yenseydi, kongo ile berabere kalmasaydı son 32'de gana ile son 16'da isviçre ile oynayabilirdi. ne oldu 2. oldular ve dezavantajlı bir konuma düştüler. uruguay grubundan 2 puan almasaydı arjantin'in son 32'de rakibi olacaktı. bunlar hep ihtimaldi hem de arjantinden tamamen alakasız ihtimaller. arjantin üstüne düşeni yaptı grubundan 1. olarak çıktı. 2. olsaydı son 32'de ispanya ile eşleşecekti mesela.
hangi pozisyonlardan bahsettiğinizden tam emin değilim ama maçın süre dolduğunda bitmesi gayet normal bir şey mesela. bazen korner bile kullanılmadan maç bitiriliyor ve zaten 120+3'ten bahsediyoruz. tabanla girdiği pozisyondan diğer maçlarda 10 tane olmuştur kart verilmeyen ama kimse onlardan bahsetmedi.