Bitcoin Forum
June 03, 2026, 01:34:28 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 31.0 [Torrent]

Home   Help Search Login Register More  
Poll
Question: Hangi Takım La Liga Şampiyonu Olur?  (Voting closed: October 21, 2025, 09:35:33 PM)
Barcelona - 6 (100%)
Real Madrid - 0 (0%)
Atletico Madrid - 0 (0%)
Diğer - 0 (0%)
Total Voters: 6

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16]  All
  Print  
Author Topic: İspanya La Liga 2025/2026 Sezonu  (Read 2721 times)
MK-74
Legendary
*

Activity: 2002
Merit: 1613

View Profile
May 29, 2026, 08:13:34 PM

Anthony Gordon kim ya Barcelona bence hatalı bir transfer yaptı.
Barcelona’nın oyun yapısına bence de uygun birisi değil, Barcelona da ingiliz oyuncuların pek iş yaptığını düşünmüyorum.
80 Milyon iyi para Barcelona için çünkü uzun zamandır bu kadar yüksek paralar harcamıyorlardı. En son 7 yıl önce böyle bir harcama yapıp sıkıntıya girmişlerdi.

CLS63
Legendary
*

Activity: 2492
Merit: 1933

View Profile
May 29, 2026, 08:42:10 PM

Anthony Gordon için o fiyatlara çıkmak bence çok büyük bir risk. Premier Lig'de gol yollarında çok büyük bir katkı veremedi. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde 10 gol atarak dikkat çektiğini de itiraf edeyim. Yetenekli oyuncu ama La Liga'da Hansi Flick'in sistemine tam oturup oturmayacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek zor. 80 milyon euro az para değil onlar için. Barcelona daha yeni mali problemlerini çözüyor gibi bir durum var. Alvarez'e iddia edilen o paralar verilebilir ama Gordon için şimdilik net bir şey söyleyemiyorum.

███████████████████████████
███████▄████████████▄██████
████████▄████████▄████████
███▀█████▀▄███▄▀█████▀███
█████▀█▀▄██▀▀▀██▄▀█▀█████
███████▄███████████▄███████
███████▀███████████▀███████
████▄██▄▀██▄▄▄██▀▄██▄████
████▄████▄▀███▀▄████▄████
██▄███▀▀█▀██████▀█▀███▄███
██▀█▀████████████████▀█▀███
.
.Duelbits PREDICT..
█████████████████████████
███████████▀▀░░░░▀▀██████
██████████░░▄████▄░░████
█████████░░████████░░████
█████████░░████████░░████
█████████▄▀██████▀▄████
████████▀▀░░░▀▀▀▀░░▄█████
██████▀░░░░██▄▄▄▄████████
████▀░░░░▄███████████████
█████▄▄█████████████████
.
.WHERE EVERYTHING IS A MARKET..
█████
██
██

██
██
██████
Will Bitcoin hit $200,000
before January 1st 2027?

No @1.15         Yes @6.00    
█████
██
██

██
██
██████

CHECK MORE > 
Phoenix Anka
Legendary
*

Activity: 1680
Merit: 1088

View Profile
May 31, 2026, 05:30:46 PM

Anthony Gordon için o fiyatlara çıkmak bence çok büyük bir risk. Premier Lig'de gol yollarında çok büyük bir katkı veremedi. Fakat Şampiyonlar Ligi'nde 10 gol atarak dikkat çektiğini de itiraf edeyim. Yetenekli oyuncu ama La Liga'da Hansi Flick'in sistemine tam oturup oturmayacağı konusunda şimdiden bir şey söylemek zor. 80 milyon euro az para değil onlar için. Barcelona daha yeni mali problemlerini çözüyor gibi bir durum var. Alvarez'e iddia edilen o paralar verilebilir ama Gordon için şimdilik net bir şey söyleyemiyorum.
Gordon’un bu sene parlayan ama gelecek sene yok olabilme ihtimali olan bir transfer olarak düşünüyorum. Çok riskli bir hamle olur bu Barça için. Onların yerinde olsam Alvarez’i alırdım. Hemen hemen benzer paralara transfer edilebilir bir oyuncu. Ama Barcelona için  iki büyük transfer pek ihtimal dahilinde değil.

jakdanyel
Sr. Member

Activity: 1918
Merit: 357

View Profile
May 31, 2026, 05:42:40 PM

Barcelona Gordon'ı bir de rotasyon oyuncusu gibi kullanacak galiba. Çünkü bu sezon Gordon ya sol kanat ya da forvet olarak oynadı. Sol kanatta Raphinha varken Gordon'ın formayı kapması kolay olmaz. 9 numara olarak oynar mı diye düşününce de Barcelona şu an forvet almak için de girişimlerde bulunuyor. Ferran Torres'i de kullanmayı seviyor Hansi Flick. Sağ kanatta da zaten Yamal var. Yani kısacası 80 milyon euro gibi bir parayı dönüşümlü kullanacağı bir oyuncuya vermiş oldular. İyi mi kötü mü oldu orasını göreceğiz.

███████▄▄███▄███▄
███▄▄████████▌██
▄█████████████▐██▌
██▄███████████▌█▌
███████▀██████▐▌█
██████████████▌▌▐
████████▄███████▐▐
█████████████████
███████████████▄██▄
██████████████▀▀▀
█████▀███▀▀▀

▄▄▄██████▄▄▄███████▄▄▄
███▌█████▀███▌█████▀▀███████████▄▄▄▄▄▄▄▄
███▌█████▄███▌█████▄███▐███████████████████▄
▐████████████▀███████▄██████████▀▀▀▀▀▀▀▀████▀
▐████████████▄██▄███████████▌█████████▄████▀
▐█████████▀█████████▌█████████████▄▄████▀
██████████▄███████████▐███▌██▄██████▀
██████████████▀███▐███▌██████████████████████
████▀██████▀▀█████████▌███▀▀▀▀███▀▀▀▀▀▀▀████▌

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

P R E M I E R   B I T C O I N   C A S I N O   &   S P O R T S B O O K

█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
98%
RTP

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

█▀▀

▀▀▀

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
HIGH
ODDS

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

▀▀█

▀▀▀

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
██▄▄▄▄
▀▀▀▀▀▀

███████████████████████████████

PLAY NOW

███████████████████████████████

██████
██
██
██
██
██
██
██
██
▄▄▄▄██
▀▀▀▀▀▀
kriminall
Hero Member

Activity: 1722
Merit: 560

View Profile
May 31, 2026, 06:03:07 PM

Gordon’un bu sene parlayan ama gelecek sene yok olabilme ihtimali olan bir transfer olarak düşünüyorum. Çok riskli bir hamle olur bu Barça için. Onların yerinde olsam Alvarez’i alırdım. Hemen hemen benzer paralara transfer edilebilir bir oyuncu. Ama Barcelona için  iki büyük transfer pek ihtimal dahilinde değil.

Hocam resmi açıklama geldi ama Gordon artık Barcelona oyuncusu. Yani Alvarez ihtimali neredeyse öldü diyebiliriz ki bence Atletico da onu bir rakibe satmak istemeyecektir. Alvarez Barcelonayı istiyor diyorlar ama bilmiyorum tabi doğruluk payını. Böyle bir futbolcu tarafından zorlama varsa olay değişir. Belki o zaman Barcelona kadrosuna katılır. Bu arada transfer dönemi başlamadı herhalde nasıl açıklama yaptı Barcelona böyle ?

Distraction
Hero Member

Activity: 2744
Merit: 608

View Profile
May 31, 2026, 06:58:15 PM

Atletico Madrid Fabrizio Romano'nun haberlerinden baya sıkılmış olacak ki X hesabında şöyle bir paylaşım yapmış.  Grin

https://x.com/atletienglish/status/2060387424782451027

Burada daha önce Yamal ile alakalı esprili bir dil kullanarak transfer teklifinde bulunmuşçasına bir yazı vardı değiştirmişler. Amaçları yalan haberlere tepki göstermek ama ben Julian Alvarez'in Barcelona'dan teklif aldığının yalan olmadığına inanıyorum. Neden Atletico Madrid bunu inkar etmeye çalışıyor anlamıyorum. 100 milyon euro gibi bir teklif aldılar. Kabul etmeye niyetleri yok ona bir şey demiyorum ama oyuncunun kendisi çoktan takımdan ayrılmak istediğini iletmiş. Zorla tutarlarsa ondan pek bir verim alabileceklerini sanmam.

MK-74
Legendary
*

Activity: 2002
Merit: 1613

View Profile
May 31, 2026, 08:45:34 PM

Atletico Madrid Fabrizio Romano'nun haberlerinden baya sıkılmış olacak ki X hesabında şöyle bir paylaşım yapmış.  Grin

Burada daha önce Yamal ile alakalı esprili bir dil kullanarak transfer teklifinde bulunmuşçasına bir yazı vardı değiştirmişler. Amaçları yalan haberlere tepki göstermek ama ben Julian Alvarez'in Barcelona'dan teklif aldığının yalan olmadığına inanıyorum. Neden Atletico Madrid bunu inkar etmeye çalışıyor anlamıyorum. 100 milyon euro gibi bir teklif aldılar. Kabul etmeye niyetleri yok ona bir şey demiyorum ama oyuncunun kendisi çoktan takımdan ayrılmak istediğini iletmiş. Zorla tutarlarsa ondan pek bir verim alabileceklerini sanmam.

Zorla kalanlardan bir sonraki sezon verim alma oranı düşüyor, parayı veriyorlarsa adam da gitmek istiyorsa sat gitsin ne uğraşıyorsun, bir adamı zorla tutmak ne kadar mantıklı anlam veremiyorum.
Atletico Madrid'in rakibi olarak Barcelona ama burada hem kasanı hem de oyuncuyu da düşünmek zorundasın.

Barcelona'da gömü buldu bi yerlerden heralde durmadan transferler yapmaya çalışıyor, anlaşılan bu sene iyi para harcayacaklar.

l99l
Hero Member

Activity: 1078
Merit: 643

View Profile
May 31, 2026, 09:12:12 PM

Zorla güzellik olmaz. Oyuncu kalmak istemiyorsa, zorla tutmanın bir anlamı yok. Oyuncuda mutlu olmayacağı için istenilen performansı göstermez.
100milyon Euro teklif gelmiş sat gitsin sanki onun yerine başka oyuncu bulmak imkansız. O parayı iyi değerlendirse Atletico Madrid, Alvarez'in yerine belki iki oyuncu koyar.
Bilmiyorum belki de daha fazla teklif almak istiyor olabilirler yada gerçekten takımda tutmak istiyorlardır.

Xyloo
Full Member

Activity: 238
Merit: 166

View Profile
June 01, 2026, 01:35:05 AM

Zorla güzellik olmaz. Oyuncu kalmak istemiyorsa, zorla tutmanın bir anlamı yok. Oyuncuda mutlu olmayacağı için istenilen performansı göstermez.
100milyon Euro teklif gelmiş sat gitsin sanki onun yerine başka oyuncu bulmak imkansız. O parayı iyi değerlendirse Atletico Madrid, Alvarez'in yerine belki iki oyuncu koyar.
Bilmiyorum belki de daha fazla teklif almak istiyor olabilirler yada gerçekten takımda tutmak istiyorlardır.
Bir de oyuncu mutsuz olursa gelecek sene kötü performansıyla takıma katkıda bulunmaz. Bulunamaz. Bu yüzden bence de oyuncu gitmek istiyorsa gitmeli, onu serbest bırakmalısınız. Julian Alvarez kaliteli bir oyuncu ve bir çok talibi olması normal ama Atletico’nun bu tavrı çok yanlış bence. Oyuncu gitmek istiyor sana da 100 milyon veriyorlar al yerine birini koy. Hiç bir oyuncu yeri doldurulamaz değil, Messi ve Ronaldo’nun bile yeri doldu.

ILuckyGuyI
Hero Member

Activity: 2842
Merit: 655

View Profile
June 01, 2026, 06:09:24 PM

Bir de oyuncu mutsuz olursa gelecek sene kötü performansıyla takıma katkıda bulunmaz. Bulunamaz. Bu yüzden bence de oyuncu gitmek istiyorsa gitmeli, onu serbest bırakmalısınız. Julian Alvarez kaliteli bir oyuncu ve bir çok talibi olması normal ama Atletico’nun bu tavrı çok yanlış bence. Oyuncu gitmek istiyor sana da 100 milyon veriyorlar al yerine birini koy. Hiç bir oyuncu yeri doldurulamaz değil, Messi ve Ronaldo’nun bile yeri doldu.

Bence Barcelona öyle ya da böyle Julian Alvarez için anlaşmayı başaracak. Şu an bu kadro için bence en iyi alternatiflerden birisi. Hansi Flick'in sistemine ayak uydurmada sıkıntı çekmez. Ayrıca çok yönlü bir forvet olması nedeniyle de takımın işini çok iyi görür. Alvarez'in ayrılması durumunda da Sørloth için bir şans doğabilir belki ama yine zor. İlla ki gidip büyük bir para gömerler başka sağlam bir forvete. Bu arada Lookman'ı da satmak istiyorlarmış neden bilmiyorum. Bulduğu şansları gayet iyi değerlendirdi oysa ki.

R

▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄
████████████████
▀▀▀▀█████▀▀▀█████
████████▌███▐████
▄▄▄▄█████▄▄▄█████
████████████████
▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀
LLBIT|
4,000+ GAMES
███████████████████
██████████▀▄▀▀▀████
████████▀▄▀██░░░███
██████▀▄███▄▀█▄▄▄██
███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███
██░░░░░░░░█░░░░░░██
██▄░░░░░░░█░░░░░▄██
███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
▀████████
░░▀██████
░░░░▀████
░░░░░░███
▄░░░░░███
▀█▄▄▄████
░░▀▀█████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
█████████
░░░▀▀████
██▄▄▀░███
█░░█▄░░██
░████▀▀██
█░░█▀░░██
██▀▀▄░███
░░░▄▄████
▀▀▀▀▀▀▀▀▀
||.
|
▄▄████▄▄
▀█▀
▄▀▀▄▀█▀
▄░░▄█░██░█▄░░▄
█░▄█░▀█▄▄█▀░█▄░█
▀▄░███▄▄▄▄███░▄▀
▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀
░░██████░░█
█░░░░▀▀░░░░█
▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
▄░█████▀▀█████░▄
▄███████░██░███████▄
▀▀██████▄▄██████▀▀
▀▀████████▀▀
.
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀
███▀▄▀█████████████████▀▄▀
█████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀
███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄
█████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀
███████████░███████▀▄▀
███████████░██▀▄▄▄▄▀
███████████░▀▄▀
████████████▄▀
███████████
▄▄███████▄▄
▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄
▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄
▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄
▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄
███░████░░░░░▀██░████░███
███░████░█▄░░░░▀░████░███
███░████░███▄░░░░████░███
▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀
▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀
▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀
▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀
▀▀███████▀▀
OFFICIAL PARTNERSHIP
SOUTHAMPTON FC
FAZE CLAN
SSC NAPOLI
Xyloo
Full Member

Activity: 238
Merit: 166

View Profile
June 02, 2026, 06:11:06 PM

Bence Barcelona öyle ya da böyle Julian Alvarez için anlaşmayı başaracak. Şu an bu kadro için bence en iyi alternatiflerden birisi. Hansi Flick'in sistemine ayak uydurmada sıkıntı çekmez. Ayrıca çok yönlü bir forvet olması nedeniyle de takımın işini çok iyi görür. Alvarez'in ayrılması durumunda da Sørloth için bir şans doğabilir belki ama yine zor. İlla ki gidip büyük bir para gömerler başka sağlam bir forvete. Bu arada Lookman'ı da satmak istiyorlarmış neden bilmiyorum. Bulduğu şansları gayet iyi değerlendirdi oysa ki.
Lookman iyi bir oyuncu ama neden satıyorlar acaba gerçekten? Daha ne bekliyorlar ki bir oyuncudan acaba? Adam oynadığı her zaman en iyisini vermeye çalıştı. Alvarez de gitmek istiyorsa gidecektir yani. Kimse durdurulamaz, yeri doldurulamaz değil yani. Julian Alvarez Barça’da bu arada gerçekten çok iyi işler başarır. Adam Barcelona için çok kritik bir transfer olacak.

Distraction
Hero Member

Activity: 2744
Merit: 608

View Profile
June 02, 2026, 06:53:42 PM

Şimdi Mourinho geldi Real Madrid'e ve soyunma odasında disiplini sağlayacağına dair çok da şüphem yok. Biraz tabi Mbappe ile uğraşması zor olabilir ama neyse. Hadi bunu başardı Mourinho diyelim.

İşin bir de şu boyutu var ki Hansi Flick ile baş edebilecek mi? Barcelona'da çok oturmuş bir sistem var. Belki Şampiyonlar Ligi'ni alacak kadar henüz pişmediler ama La Liga'yı domine edecek kadar iyiler. Mourinho'nun bu dominasyonu kıracağına dair pek inancım yok.

Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16]  All
  Print  

Jump to: