Atletico Madrid Fabrizio Romano'nun haberlerinden baya sıkılmış olacak ki X hesabında şöyle bir paylaşım yapmış.
https://x.com/atletienglish/status/2060387424782451027Burada daha önce Yamal ile alakalı esprili bir dil kullanarak transfer teklifinde bulunmuşçasına bir yazı vardı değiştirmişler. Amaçları yalan haberlere tepki göstermek ama ben Julian Alvarez'in Barcelona'dan teklif aldığının yalan olmadığına inanıyorum. Neden Atletico Madrid bunu inkar etmeye çalışıyor anlamıyorum. 100 milyon euro gibi bir teklif aldılar. Kabul etmeye niyetleri yok ona bir şey demiyorum ama oyuncunun kendisi çoktan takımdan ayrılmak istediğini iletmiş. Zorla tutarlarsa ondan pek bir verim alabileceklerini sanmam.
Zorla kalanlardan bir sonraki sezon verim alma oranı düşüyor, parayı veriyorlarsa adam da gitmek istiyorsa sat gitsin ne uğraşıyorsun, bir adamı zorla tutmak ne kadar mantıklı anlam veremiyorum.
Atletico Madrid'in rakibi olarak Barcelona ama burada hem kasanı hem de oyuncuyu da düşünmek zorundasın.
Barcelona'da gömü buldu bi yerlerden heralde durmadan transferler yapmaya çalışıyor, anlaşılan bu sene iyi para harcayacaklar.