~
Hvala na ponudi ali budem se ipak uključio neki drugi put.
Treba mi vremena da to sve proučim a u i mojoj trenutnoj kampanji ne broje postove u temama koje imaju toliko puno stranica.
Vidim da i treba puno toga pratiti a nisam siguran da bi za to sada imao vremena.
Trenutno sam aktivan u nekoliko manjih gambling tema gdje se raspravlja o nekim, manje važnim, evropskim UEFA natjecanjima, nema puno aktivnosti i spama a mogu komentirati i nastupe naših klubova pa mi je to za sada dovoljno.
Samo da potvrdim sto su ti svi vec rekli, a to je da ti je moja topla preporuka da se pridruzis BSFL-u stvarno nemas nista za izgubiti, a imas temu za pisanje u gamblingu i ako imalo pratis sport jako je zanimljivo za pracenje.
Ja nisam bas covjek od sporta, ali mi je zanimljivo pratiti rezultate natjecanja, a cak sam i vise puta osvojio free betove nekim cudom

Jedino ti preporucam da pratis notifikacije nedjeljom da ne zaboravis ispuniti pitanja za tekuci tjedan, sto je zapravo i jedini uvjet koji trebas ispuniti da sudjelujes u natjecanju.
U 2up kampanji se otvorilo mjesto za Sr.member+ clana. Isplata je 70USD, trazi se min. 20 postova, od cega 10 u gambling, a u localu se broji maksimalno 5 postova. Vise info na linku:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=5562135.0