Što je sada slijedeće?
Trebam provjeriti topic u nedjelju i potražiti pitanja te odgovoriti na njih? U samoj temi?
U Nedjelju navecer cro2 team objavi pitanja za novu rundu, te imas vremena do Utorka navecer (do 6 PM GMT) da odgovoris na pitanja. S obzirom da dosta ljudi ceka do skoro zadnjeg trena, par sati prije roka tagaju se svi koji nisu ostavili odgovore, tako da ako koristis Telegram notifikacije, nema brige da ces zaboraviti odgovoriti (ako zaboravis 3 puta u sezoni, automatski je sezona za tebe gotova).
Fino si jos bookmarkas
ovaj post, u kojem se dijele linkovi sa pitanjima i sheet sa odgovorima.
Mislim da ce slijedeci tjedan biti pauza od tjedan dana posto je zavrsetak sezone, tako da tek poslije toga krece nova sezona.
Sad sam u najnižoj ligi pa ne plaćam nikakav fee?
Da, za 4. ligu nemas fee.
Mislim da bi bilo dobro da naš slavni cro team možda napravi neki sažetak prvog, ogromnog uvodnog posta, sa zaista previše informacija koje mogu malo i obeshrabriti nove prijave i članove jer sve djeluje malo previše komplicirano i sa previše pravila.
Recimo, da se nakon uvodnog posta doda sažetak za one koji se žele prijaviti, da bude odmah jasno gdje se i kako prijavljuju, i kako točno sudjeluju, jer sam se čak i ja namučio dok sam našao te informacije

Iskreno, nemoj se uopce opterecivati sa pravilima, polovis ces polako kako budes sudjelovao. Najbitnije je da ostavis odgovore na vrijeme i to je to.